İnşaallah balım ama sanmıyorum ki çünkü her ay tam sökülene kadar inanmıyordum bu ay pes ettim artık beyaz bayrak sallıyorumDur fıstığım tam gelmemis ki ALLAH'IM ne olur yerlesme akintisidir INŞALLAH
Minnosum aricaz limon kabugu yiyorum suannn biraz kestii balimmmbidee buyuk marketlerden yada manavlardan bakin kuzum sipariste verebiliyolar hamileler icin.tabı iyi birine denk gelirsnz insallahta getirtirler.hic bulamazsam o meyveye benzeyen bi meyve varmi ben tadini bilmiurm ona benzer bisey ye kuzum.
he iyi olmus bari gecistirir azda olsa bulirsnz insallah kuzumYok minnosum yarin bide büyük migrosa bakacaz kuzu onun yerine limon kabugu yedim
Kız ben karta kaçtım çağla ya mı benzettin acep beni kuzuYerim kiz seni ben
Pes etmicez gül güzeli hayirlisyla bu olursa film cektr sende sogan kuru yaparsn balim brn olcak hisediyorum hemde yakin zamanda INŞALLAH ALLAHtan umut kesilmezİnşaallah balım ama sanmıyorum ki çünkü her ay tam sökülene kadar inanmıyordum bu ay pes ettim artık beyaz bayrak sallıyorum
kiz bulamamda ben onu buralarda :)) gecenkinde hep tatli istiyodu cabim avuc avuc cikiletaa yiyodm.adam bikmisti poset poset almaya.bide cagla dersem cildirir artik :)aman kalaumda arasin dursun o :))Minnosum aricaz limon kabugu yiyorum suannn biraz kestii balimmmkiz sende iNŞALLAH bu aya cagla aserirsin
Sen lokumsun lokum hemde fistikliKız ben karta kaçtım çağla ya mı benzettin acep beni kuzuhalay çekerek uzaklaşayım
Tabi kuzum ya ohh olsun kocalara nazli olalimmm azcikkiz bulamamda ben onu buralarda :)) gecenkinde hep tatli istiyodu cabim avuc avuc cikiletaa yiyodm.adam bikmisti poset poset almaya.bide cagla dersem cildirir artik :)aman kalaumda arasin dursun o :))
kiz ne üzülüyosn hemen degildr o kirmizi falam sana oyle gelmistr.kotuyu cagirma benm gibi.İnşaallah balım ama sanmıyorum ki çünkü her ay tam sökülene kadar inanmıyordum bu ay pes ettim artık beyaz bayrak sallıyorum
Yaptım kyzum annemde oyle dedi kuzum limom yiiyorum bitanem❤ cok sagol iNŞALLAH sende bunu aserdim sunu aserdim diyeceksin balimmm❤_Masalim_ meleğim inşaallah bulursunuz çağla avcunu yala göğsüne sür hatta ablalarım öyle yapardı
Amin balım iyiki varsınız şimdide mutluluktan ağlıyorum biriniz bi iki çimdik atında kendime geleyimPes etmicez gül güzeli hayirlisyla bu olursa film cektr sende sogan kuru yaparsn balim brn olcak hisediyorum hemde yakin zamanda INŞALLAH ALLAHtan umut kesilmez
oyle kuzum asermekte cok tuhaf.benm kalp durmasinda elma asrrmistm sabki agizimda selale vardi nasil agizmn suyu akiyodu var ya ilk kez olmustu zaten bidaha da olmadiTabi kuzum ya ohh olsun kocalara nazli olalimmm azcik
Gelirsem bak yerim seniiiAmin balım iyiki varsınız şimdide mutluluktan ağlıyorum biriniz bi iki çimdik atında kendime geleyim
Ay aynı benim adam gibi konuştun kız çağırdım bile duymuştur kulağı kopasıca yoldadırkiz ne üzülüyosn hemen degildr o kirmizi falam sana oyle gelmistr.kotuyu cagirma benm gibi.
Evet kuzum cok değişik bide kuzu istiyo canim sonra nda baska bisiyl cekiyor bianda degisiyor kuzum daha dur fıstık aserceksin bizede burdan yazacaksin INŞALLAH ❤oyle kuzum asermekte cok tuhaf.benm kalp durmasinda elma asrrmistm sabki agizimda selale vardi nasil agizmn suyu akiyodu var ya ilk kez olmustu zaten bidaha da olmadi
senin aglayasin gelmiştr.taam gozunden yaş gelsin baska bi yerden bisey gelmesin :)) ama sikma canini.bu ay olmazsa bid aha ki ay sogan suyu iciyrz hep beraber birbirimize destek olcazAy aynı benim adam gibi konuştun kız çağırdım bile duymuştur kulağı kopasıca yoldadır
tv de reklamlari izleme ben ne gorsem esimle birbirimize bakiyodk ki hala ole :))) insallah kuzum insallah o gunleride görelimEvet kuzum cok değişik bide kuzu istiyo canim sonra nda baska bisiyl cekiyor bianda degisiyor kuzum daha dur fıstık aserceksin bizede burdan yazacaksin INŞALLAH ❤
Deli kız ya çok seviyorum yahu sizleri tamam balım burunlar tutulup fondip yapıyoruz soğan suyunusenin aglayasin gelmiştr.taam gozunden yaş gelsin baska bi yerden bisey gelmesin :)) ama sikma canini.bu ay olmazsa bid aha ki ay sogan suyu iciyrz hep beraber birbirimize destek olcaz