Ama bende seni merak ediyorumGordum cnm sagolasn masallah kizcelerimiz cok guzeller :)
kizlar basim agriyor iki gogsumun arasi bole icten yaniyor mideye dogru daha kirmizilari gormedim akinti yok karin agrisi yok lavaboya sık çıkıyorum suda cok icyorum ama :/
Bat nezaman canokizlar basim agriyor iki gogsumun arasi bole icten yaniyor mideye dogru daha kirmizilari gormedim akinti yok karin agrisi yok lavaboya sık çıkıyorum suda cok icyorum ama :/
seninki hamilrliktir inşallah ama havslardan grip çok ya bende hapşırık falanGeçmiş olsun benim de hafif atesim var bi de sanci ve yorgunluk bakalim yarin ogrencem hastalik mi hamilelik mi
Bat ne zamandı canımkizlar basim agriyor iki gogsumun arasi bole icten yaniyor mideye dogru daha kirmizilari gormedim akinti yok karin agrisi yok lavaboya sık çıkıyorum suda cok icyorum ama :/
bugundu canimBat nezaman cano
bugun canmBat ne zamandı canım
Kiz hamismisin yoksabugun canm
Bekle bakalım midende reflü vardır canım umutlanma çünkü üzülüyoruz olacak gibi bekle olmazsanda süperrt olurbugun canm
Insallah bebis vardir ☺bugundu canim
bilmem insAllah canimKiz hamismisin yoksa
Anladim canim hastalik normal bu donemde kasiklarimda sanci ve bel agrisi var 3 gundur o yuzden belki vardir diyorum. Hepimize en kisa zamanda kismet olur insŞ
seninki hamilrliktir inşallah ama havslardan grip çok ya bende hapşırık falan
insAllah canimKiz hamismisin yoksa
bekliyorum canimBekle bakalım midende reflü vardır canım umutlanma çünkü üzülüyoruz olacak gibi bekle olmazsanda süperrt olur
insAllah canim cok cok aminInsallah bebis vardir ☺
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinHaftasonu ne çabuk bitiyor kızlar. Bide yarına düzelirim inşallah çok hastayım
Kuzu yarin olmasan kan ver hemen balim INŞALLAH hamissindirAdete kaç gün kala kanda çıkar sonuç kuzular benim de takvime göre bat bugündü şüpheli fiki fiki üstünden 10 gün geçti gelen giden yok inşallah olmaz da güzel bi haber de ben alırım
insAllah hamissindir canimAdete kaç gün kala kanda çıkar sonuç kuzular benim de takvime göre bat bugündü şüpheli fiki fiki üstünden 10 gün geçti gelen giden yok inşallah olmaz da güzel bi haber de ben alırım
İnşallah canım ne güzel olur bu ay baya hamişimiz olur inşallah sende hamişsindirinsAllah hamissindir canim
Canım korkuyorum dün evde test yaptım koca bi negatif gördüm haftanın ortasını beklesem mi acaba ya da salı gününü 12 gün olsun diyeKuzu yarin olmasan kan ver hemen balim INŞALLAH hamissindir