❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

gecmis oslun canim iyiyz baluk temizlemeye calisiyrm nefrettt ediyrom.savas halindeyz mundar ettim sanirim:bicak::110:
Ben yeni alıştım balık ayıklamaya içine parmağımı sokmaya korkuyordum balığın hatta bıçakla temizlediğim bile oldu babam gülmüştü anama sen bu kıza balık ayıklamayı öğretmedin mi dedi :-) :-)

Ben yeni alıştım balık ayıklamaya içine parmağımı sokmaya korkuyordum balığın hatta bıçakla temizlediğim bile oldu babam gülmüştü anama sen bu kıza balık ayıklamayı öğretmedin mi dedi :-) :-)
kiz bende yeni yeni temizliyrm hep adama yikiyodm sen temizle diyeee ama bana kaldi :)) hamsi gene genede buyuk baluk bu kocemen ama hallettm gibi azicik hirpalandi ama olsun :))

kiz bende yeni yeni temizliyrm hep adama yikiyodm sen temizle diyeee ama bana kaldi :)) hamsi gene genede buyuk baluk bu kocemen ama hallettm gibi azicik hirpalandi ama olsun :))
Ay kokusu ayrı bi dert ayıklaması ayrı dert bulaşığı ayrı dert yemesi paha biçilemez :-) afiyet bal şifa olsun kuzum

Ohhh iyi ya böyle yoksa hareket olmuyor.Hamile olsam inan ilkmiş gibi olcak benimki öyle heyecan vercek düşünmesi bile güzel
İnşallah canım bizlere en kısa zaman da hamişlik müjdesi verirsin her hamilelik ayrı heyecan ayrı tecrübedir kuzum Rabbim sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik nasip etsin

X