❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Canım fotoyu açamadım nette sıkıntı var, inşallah gönlündeki hayırlarla gelir sana :) teoriye gelirsek eğer istisna değilse :) kızın soldaymış demekki ultrason da emin olmadan tahmin yürütemicez:)

eski kandr o kuzum yaa hic telas yapma bisey olmaz.stres yapma hic dusunmemeye calis.parlak kirmizi olandan agri ile gelenden kork.

eski kandr o kuzum yaa hic telas yapma bisey olmaz.stres yapma hic dusunmemeye calis.parlak kirmizi olandan agri ile gelenden kork.
Tamam balim sakin olayım olsa bisi doktor gorurdu herhalde ALLAHA emanet edelim kuzucanim RABBiM korusun❤ kuzu ben pskolojik bozuklugu var bende sanirim artik bu cocuk beni dogamdan delirtiti

Tamam balim sakin olayım olsa bisi doktor gorurdu herhalde ALLAHA emanet edelim kuzucanim RABBiM korusun❤ kuzu ben pskolojik bozuklugu var bende sanirim artik bu cocuk beni dogamdan delirtiti
daha dur annem 6 ay daha var o zamana kadr bol bol cildir:)) boyle dana akil veriyorm ya aynisi bende olsa simdi acilden yaziyo olurdum size :))

Kuzum icimden seninki kiz geciyor benim
Canım her ikisi de Allahımın hediyesi çok şükür Rabbime darısı tüm isteyenlere .. kızım o kadar çok istiyor ki kız kardeşinin olmasını bende istiyorum büyüdüklerinde birbirlerine destek olurlar kızkardeş çok önemli fakat bacak arasını gösterip pipisi var dedi doktor bundan once eşime de soylemiştim erkek dedi doktor diye oda şaşkın benim gibi biz kıza alıştırmıştık kendimizi erkek pipisi filan kafamızı karıştırdı işte 2 haftamız var netleşecek ayrıntılıda ama erkek çıkarsa kızım üzülecek boyle arada kaldım ya

kızlar merhabalar bende geldim bugün aranıza inşallah bende ekim annesi olacağım bebişleri sağlıkla kucağımıza almak dileğiyle....
Hoş geldin canım Rabbim sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik nasip etsin eli ayağı düzgün sağlıklı anaya babaya vatana hayrlı evlat eylesin Rabbim yavrunu hayrlı yazılar yazsın bana da et canım inşallah Rabbim bana da bütün bekleyen kardeşlerime de nasip etsin anneliği

Kuzum üzülmez onada alışır bence bi kizin varmis bide pasan olsa iki baldanda tatmis olursun ❤

Kuzum doktorun birşey demediyse çok.iyi yapıyorsun yürüyüş hareket çok iyi dinlene dinlene devam et :)
Kuzum doktorum yuru sen hasta degilsin dedi ama yururken bebegime bisi oluyormudr diye aklima geldi yuruudugumde beyaz kokusuz akinti oluyo yürüyüşu herkes tavsiye ediyor gerci kuzum tehliken yoksadoye biliyorum

Kuzum doktorum yuru sen hasta degilsin dedi ama yururken bebegime bisi oluyormudr diye aklima geldi yuruudugumde beyaz kokusuz akinti oluyo yürüyüşu herkes tavsiye ediyor gerci kuzum tehliken yoksadoye biliyorum
Öyle bebem millet pilates yapıyo :) akıntı da enfeksiyon değil bence dediğim gibi oğlumda birtek yürüdüğümde oluyordu hatta şimdi ki gibş aşağı doğru baskı oluyordu Dr gayet normal dedi akıntı için de öyle dedi çok rahatsız olursan ilaç yazayım dedi istemedim madem sıkıntı yok ilaç kullanmayım diye yani benimde planım daha hareketli olmak sezeryan olcam.ama normal doğumda hareket daha önemli :)

Bende sezaryan olcam balim INŞALLAH kuzu 38 haftalikken mi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…