❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Evet kuzu 38 e geldiğinde oluyo bekleyen görmedim ben benimde işime.geldi hehehe kız son ay var ya hiiiiiiççç geçmiyooo
Kuzum simdi bizim muhtemel tarih 7 eylül normal dogum iicin yani 40 haftalik 7eylule geliyor 2 hafta geri mi ckkicam gecmez gülüm yaaa

Kuzum simdi bizim muhtemel tarih 7 eylül normal dogum iicin yani 40 haftalik 7eylule geliyor 2 hafta geri mi ckkicam gecmez gülüm yaaa
Balım öyle oluyor hesaplanan tarihten 1 2 hafta önce oluyor ama işte 8. Ay dan sonra 1 gün 3 gün gibi :/
Kizlar sizler olmasaniz nasil gecicekti bu 9 ay bilmem siz en iyi dosttan bile dostsunuz sizleri seviyorum ❤
Öyle canım bense senin gibi düşünüyorum sizleri seviyorum gerçekten iyiki varsınız :)

cok sabirsizm 9 ay nasil tutucam bebegi icimde ne bileym:))
Mümkün olduğunca tut sen kuzu yoksa senin çocuk fırlama olur vallahi anasına bak kızını al misali olur Alahım en tez vakitte nasip etsin şekerim güzel anniş adayı maşallahın var nazar değmesin güzellik tütütü maşallah

Mümkün olduğunca tut sen kuzu yoksa senin çocuk fırlama olur vallahi anasına bak kızını al misali olur Alahım en tez vakitte nasip etsin şekerim güzel anniş adayı maşallahın var nazar değmesin güzellik tütütü maşallah
ayy o bi gelsin tutcam kuzum.sagolsain makyajla guzel oluyo herkes. canim ya

X