Kuzum simdi bizim muhtemel tarih 7 eylül normal dogum iicin yani 40 haftalik 7eylule geliyor 2 hafta geri mi ckkicam gecmez gülüm yaaaEvet kuzu 38 e geldiğinde oluyo bekleyen görmedim ben benimde işime.geldi hehehe kız son ay var ya hiiiiiiççç geçmiyooo
Balım öyle oluyor hesaplanan tarihten 1 2 hafta önce oluyor ama işte 8. Ay dan sonra 1 gün 3 gün gibi :/Kuzum simdi bizim muhtemel tarih 7 eylül normal dogum iicin yani 40 haftalik 7eylule geliyor 2 hafta geri mi ckkicam gecmez gülüm yaaa
Öyle canım bense senin gibi düşünüyorum sizleri seviyorum gerçekten iyiki varsınız :)Kizlar sizler olmasaniz nasil gecicekti bu 9 ay bilmem siz en iyi dosttan bile dostsunuz sizleri seviyorum ❤
birdaaa birdaaa :)) askiliyla geziyrm evde :)) survivoru izliyrm nabiyonz bakalm yok dimi kuzu bisey tekrar gelmedi dimiBizim sicak basan hatun nerde@dilekylmz22
dimi kuzu aynen.bende hep dusunuyrm benim.bu depresik hallerime kim katlanirdi iyi ki varsinizzKizlar sizler olmasaniz nasil gecicekti bu 9 ay bilmem siz en iyi dosttan bile dostsunuz sizleri seviyorum ❤
Kizlar sizler olmasaniz nasil gecicekti bu 9 ay bilmem siz en iyi dosttan bile dostsunuz sizleri seviyorum ❤
Ben sizleri hayal bile ediyorum yüzünüzü falan o kadar yani alıştım bende sizleri çok seviyorumdimi kuzu aynen.bende hep dusunuyrm benim.bu depresik hallerime kim katlanirdi iyi ki varsinizz
nasil hayal ediyosnz kiz koyimmi resmimi hayalindeki gibi miym acep :)Ben sizleri hayal bile ediyorum yüzünüzü falan o kadar yani alıştım bende sizleri çok seviyorum
ahanda benim gencligim:))Ben sizleri hayal bile ediyorum yüzünüzü falan o kadar yani alıştım bende sizleri çok seviyorum
Ne kaaa sabırsızsın bi tahmin edeydi kuzunasil hayal ediyosnz kiz koyimmi resmimi hayalindeki gibi miym acep :)
Ooo maşallah subhanallah valla hayal ettiğimden daha güzel ❤nasil hayal ediyosnz kiz koyimmi resmimi hayalindeki gibi miym acep :)
Ne kaaa ayıp uzun zamandır merak ediyorum zatenNe kaaa sabırsızsın bi tahmin edeydi kuzu
kiz gelinken herkes guzel makyak adami ne hale getiriyo sagolsan canim benm :)Ooo maşallah subhanallah valla hayal ettiğimden daha güzel ❤
cok sabirsizm 9 ay nasil tutucam bebegi icimde ne bileym:))Ne kaaa sabırsızsın bi tahmin edeydi kuzu
Mümkün olduğunca tut sen kuzu yoksa senin çocuk fırlama olur vallahi anasına bak kızını al misali olur Alahım en tez vakitte nasip etsin şekerim güzel anniş adayı maşallahın var nazar değmesin güzellik tütütü maşallahcok sabirsizm 9 ay nasil tutucam bebegi icimde ne bileym:))
ayy o bi gelsin tutcam kuzum.sagolsain makyajla guzel oluyo herkes. canim yaMümkün olduğunca tut sen kuzu yoksa senin çocuk fırlama olur vallahi anasına bak kızını al misali olur Alahım en tez vakitte nasip etsin şekerim güzel anniş adayı maşallahın var nazar değmesin güzellik tütütü maşallah
Kuzu rabbimin her yarattığı ayrı bi güzellik taşıyor balımmm bence makyaj güzelliği kamufle ediyor bunu unutmaaa canikom...hem ayrıca makyajsızda güzelsindir seeeen balllayy o bi gelsin tutcam kuzum.sagolsain makyajla guzel oluyo herkes. canim ya
ay sagol kuzum benim.dogru diyosn esim hic begenmiyo makyajla.Kuzu rabbimin her yarattığı ayrı bi güzellik taşıyor balımmm bence makyaj güzelliği kamufle ediyor bunu unutmaaa canikom...hem ayrıca makyajsızda güzelsindir seeeen balll
Aklın yolu birdir kuzu bende yaparım aşırı değil ama düğün dernek anca tatlım benmkide hiç sevmiyor kendini çirkinleştiriyorsun der 13 yıllık evliliğimde 13 kere yapmamışımdır makyajay sagol kuzum benim.dogru diyosn esim hic begenmiyo makyajla.
e bende oyle kuzum en son ne zaman yaptim hatirlamiyrm oyle duruyolar evde cok nadirAklın yolu birdir kuzu bende yaparım aşırı değil ama düğün dernek anca tatlım benmkide hiç sevmiyor kendini çirkinleştiriyorsun der 13 yıllık evliliğimde 13 kere yapmamışımdır makyaj
Güzelliğimize gelsin kuzue bende oyle kuzum en son ne zaman yaptim hatirlamiyrm oyle duruyolar evde cok nadir