❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Mrb kızlar nasılsınız _Masalim_ _Masalim_ canım kafam karıştı benim iyice ya 12. Haftada kız denildi 16. Haftada bacak arasında pipi var deyip erkek denildi 3 gün önce de kontrole gittim kız denildi tekrar çok şükür bebeğim sağlıklı ama psikolojim bozuldu soranlara net bişey diyemiyorum hem kızım hem oğlum diyorum hatta diyemiyorum bile garip bi hal aldım ya 2 hafta sonra ayrıntılıda net bakarım dedi doktor Allahım herkese nasip etsin anneliği hamişliği ama boyle muallakta bırakmasın sen nasılsın kuzum öğrendin mi cinsiyetini
Saglikli olsunlarda ballilokmam INŞALLAH bakalim bende merak ettim simdi oyle denilincede insan daha cok meraklaniyor❤ bizide kesinlesince habersar et balimmm❤ benim bu ay mart 20sinde gitcem kuzum 17 haftalik olcak ozman belli olur mu bakalim INŞALLAH sagliklica❤

Rabbim sağlıkla sıhhatle evladını kucağına almanı nasip etsin canım, haklısın ya bizde merakla cinsiyet öğrenmeyi bekliyoruz birde kız erkek diye sürekli değişse bende senin gibi hissederim :KK43: bir kızın vardı değil mi belki erkek tir bu sefer gerçi kız ağırlıkşı tahmin etmişler ama hâlâ net değil sanırım, kuzum bu ara da bebişin sağ damı solda mı teorik tahminler yapıyoruz da :KK45:
Bebeğim sağda canım ablası solumdydı free bhcg 37 çıktı karnım top gibi arkadan bakan hamile sanmaz gören erkek diyor erkek dedikleri pipili resmini atayım en son da kız denildi ama doktor bacak arasını göstermedi bana ayrıntılı da bakarız tekrr dedi rüyamda hep oğlum oluyormuş oyle gördüm tersine çıkar derler kızım ise niye net değil düşünüyorum işte sürekli elimde olmadan

Eklentiler

• IMG_7990.PNG
    IMG_7990.PNG
    299,2 KB · Görüntüleme: 22
Minosum adet donemim ayin 30 1ydi kuuzm doktor bebek büyüyor ondan dedi hani bu durumda kan degil diyor ama kuzu ben doktora da ultrosyana guvenemiyorum gibi kafayi yicem :KK43: neden geliyor korkarak gidiyorum tuvalete çünkü ben obur yavrumu ALLAHIM korusun tuvalette kaybettim cok aci bisi ALLAHIM yavrulamizi korusun :KK43:
kuzum agrin sizin idrar yaparken yanman falan yoksa cok telas yapma.bak dr da demis bebis buyuyo ondan oluyodr.biraz artar gibi olursa gidersn acile.hem senin dr progestan falan vermedi mi onlem olarak

Kuzum bende ciciler alamk istiyorum ogrenelimde sen ayin 10nunda gidiceksin dimi kuzum :KK66:
O civarlar da gidicem inşallah kuzum. Kız birde bense kapanan dükkan dan kalma kız kıyafetleri var ay süslü püslü yaa bana bi kız gelsin :))) canım üzüntü etkilermi bilmiyorum ama üzülmemek için hiç bişeyi takma kafana, bende de oğlumda olduğu gibi çıkıp 2 yürüyünce inceden sızılar oluyo normalde olmayan akıntı yürürken oluyo :s

kuzum agrin sizin idrar yaparken yanman falan yoksa cok telas yapma.bak dr da demis bebis buyuyo ondan oluyodr.biraz artar gibi olursa gidersn acile.hem senin dr progestan falan vermedi mi onlem olarak
Kuzum o sekil bi sknti gormedi kuzum ultrosyanda baktim bi siktni yok dedi hapa ihtoyac yok dedi cok şükür folige devame diyorum yok kuzum agrim yok cok şükür zaten ic camasarim temiz bi kere oldu bugun pecetede kan desem kanda değil luzum seffaf akintinin icnde kirmizimsi bi damla bile degil bi leke ama daha gelmedi cok şükür

Bebeğim sağda canım ablası solumdydı free bhcg 37 çıktı karnım top gibi arkadan bakan hamile sanmaz gören erkek diyor erkek dedikleri pipili resmini atayım en son da kız denildi ama doktor bacak arasını göstermedi bana ayrıntılı da bakarız tekrr dedi rüyamda hep oğlum oluyormuş oyle gördüm tersine çıkar derler kızım ise niye net değil düşünüyorum işte sürekli elimde olmadan
Canım fotoyu açamadım nette sıkıntı var, inşallah gönlündeki hayırlarla gelir sana :) teoriye gelirsek eğer istisna değilse :) kızın soldaymış demekki ultrason da emin olmadan tahmin yürütemicez:)

O civarlar da gidicem inşallah kuzum. Kız birde bense kapanan dükkan dan kalma kız kıyafetleri var ay süslü püslü yaa bana bi kız gelsin :))) canım üzüntü etkilermi bilmiyorum ama üzülmemek için hiç bişeyi takma kafana, bende de oğlumda olduğu gibi çıkıp 2 yürüyünce inceden sızılar oluyo normalde olmayan akıntı yürürken oluyo :s
Kuxu sende yuruuyucne akintin olutoemu sari beyaz

Saglikli olsunlarda ballilokmam INŞALLAH bakalim bende merak ettim simdi oyle denilincede insan daha cok meraklaniyor❤ bizide kesinlesince habersar et balimmm❤ benim bu ay mart 20sinde gitcem kuzum 17 haftalik olcak ozman belli olur mu bakalim INŞALLAH sagliklica❤
Belli olur canım bnmki de normalde belli olması lazım ama 3 ayrı doktordan aldıgım cinsiyet tahminleri bunlar hayırlısı olsun kuzum

X