❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Saglikli olsunlarda ballilokmam INŞALLAH bakalim bende merak ettim simdi oyle denilincede insan daha cok meraklaniyor❤ bizide kesinlesince habersar et balimmm❤ benim bu ay mart 20sinde gitcem kuzum 17 haftalik olcak ozman belli olur mu bakalim INŞALLAH sagliklica❤

Sağ salim cinsiyet öğrensek te bi rahatlasak yahu oğlumda sağ sol hiç hatırlamıyorum ama bu bebişim sağ da hissediyorum acep kız mı erkek mi :)
Kuzum bende ciciler alamk istiyorum ogrenelimde sen ayin 10nunda gidiceksin dimi kuzum

Bebeğim sağda canım ablası solumdydı free bhcg 37 çıktı karnım top gibi arkadan bakan hamile sanmaz gören erkek diyor erkek dedikleri pipili resmini atayım en son da kız denildi ama doktor bacak arasını göstermedi bana ayrıntılı da bakarız tekrr dedi rüyamda hep oğlum oluyormuş oyle gördüm tersine çıkar derler kızım ise niye net değil düşünüyorum işte sürekli elimde olmadan

Eklentiler

• IMG_7990.PNG
    299,2 KB · Görüntüleme: 22
Kuzum bende ciciler alamk istiyorum ogrenelimde sen ayin 10nunda gidiceksin dimi kuzum
O civarlar da gidicem inşallah kuzum. Kız birde bense kapanan dükkan dan kalma kız kıyafetleri var ay süslü püslü yaa bana bi kız gelsin :)))

kuzum agrin sizin idrar yaparken yanman falan yoksa cok telas yapma.bak dr da demis bebis buyuyo ondan oluyodr.biraz artar gibi olursa gidersn acile.hem senin dr progestan falan vermedi mi onlem olarak

O civarlar da gidicem inşallah kuzum. Kız birde bense kapanan dükkan dan kalma kız kıyafetleri var ay süslü püslü yaa bana bi kız gelsin :))) canım üzüntü etkilermi bilmiyorum ama üzülmemek için hiç bişeyi takma kafana, bende de oğlumda olduğu gibi çıkıp 2 yürüyünce inceden sızılar oluyo normalde olmayan akıntı yürürken oluyo :s

kuzum agrin sizin idrar yaparken yanman falan yoksa cok telas yapma.bak dr da demis bebis buyuyo ondan oluyodr.biraz artar gibi olursa gidersn acile.hem senin dr progestan falan vermedi mi onlem olarak
Kuzum o sekil bi sknti gormedi kuzum ultrosyanda baktim bi siktni yok dedi hapa ihtoyac yok dedi cok şükür folige devame diyorum yok kuzum agrim yok cok şükür zaten ic camasarim temiz bi kere oldu bugun pecetede kan desem kanda değil luzum seffaf akintinin icnde kirmizimsi bi damla bile degil bi leke ama daha gelmedi cok şükür

Canım fotoyu açamadım nette sıkıntı var, inşallah gönlündeki hayırlarla gelir sana :) teoriye gelirsek eğer istisna değilse :) kızın soldaymış demekki ultrason da emin olmadan tahmin yürütemicez:)

Kuxu sende yuruuyucne akintin olutoemu sari beyaz

Belli olur canım bnmki de normalde belli olması lazım ama 3 ayrı doktordan aldıgım cinsiyet tahminleri bunlar hayırlısı olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…