- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 39
Kuzum soğan kürünü iki defa yaptım sonra incir havuç kürünü yaptım ocakta kimyasal gebelik yaşadım kısmet bu ay da belimi ovdurdum bardak çektirdim yakı yapıştırdımAmin bitanem senin ne kadar var bata soğan kürünü yap bu ay sen de Dilek e de söyledim bak
Evet canım ama eskisi gibi üzülmedim bi 5 dk sürdü üzüntüm kısmet ve tevekkül ediyorum bu ay olmazsa eğer 41 hurmaya 41 meryem süresi okuyacam ayat-ı hırz okuyacam günde iki defa Rabbim nasip etsin hepimize tez vakitte inşallahoyy senindemi negatif kuzum
bekle bkalm canim.insallah gebelktendr bu belirtilervalla agri felan yok canim ya bu ay cok tuhaf isler akintim niye kesildi acaba ya akinti olsa dert olmasa dert daha bugune kadar olmasi lazmdi adet zamani kesilir akinti benim taa nezamandan belli yok :)
insAllah canim ❤❤Evet canım ama eskisi gibi üzülmedim bi 5 dk sürdü üzüntüm kısmet ve tevekkül ediyorum bu ay olmazsa eğer 41 hurmaya 41 meryem süresi okuyacam ayat-ı hırz okuyacam günde iki defa Rabbim nasip etsin hepimize tez vakitte inşallah
insAllah hamisliktendir canimbekle bkalm canim.insallah gebelktendr bu belirtiler
Kızzz benimki de sağ da gibi yani o taraftan pıt pıt oluyoolablr bu canim ablam diyodu hamileyken kiz sagda erkek solda atarmis ilk aylarda saat gibi
Canım allah korusun panik olma bitanem bak Dr korkma demiş ne den olabilir diye bişe söylemedi mi belki bebişin yukarı çıktıkça gerilmelerden dolayı oluyordur herşeyi kötüye yormayalım :) kız varya bende panik atak olcam yaa ama işte olumlu düşünmeye devam çok şükür muayenelerimiz güzel geçiyorKizlar yine o soylemesi ayip sefaf akıntının icinde kirmizi leke vardi ama doktorum böyle biseylerin olabilecigini soyledi hatta endiselenmemin yersiz oldugunu söyledi ama kizlar neden oluyor korku sariyor tüm vücudumu
kiz mi acep :)) ablam oyle diyodu kuzu bi kac kisiyede soylemisti hep cikti ama denk gelmiste olablr seninki belli olunca anlarz dogru mu degil mi diyeKızzz benimki de sağ da gibi yani o taraftan pıt pıt oluyobak şimdi.daha çok heycanlandım ya
eski adet donemin ne zamandi senin kuzum.bunye alisik ya belki ondan oyle oluyodr.yada bebis buyuyod diye rahim damarlrindna kaynaklaniyodr.agrin sizin yoksa korkma kuzumKizlar yine o soylemesi ayip sefaf akıntının icinde kirmizi leke vardi ama doktorum böyle biseylerin olabilecigini soyledi hatta endiselenmemin yersiz oldugunu söyledi ama kizlar neden oluyor korku sariyor tüm vücudumu
Aynen canım bakalım teoriler doğru çıkacak mı hayırlısı inşallah ama kız olsakiz mi acep :)) ablam oyle diyodu kuzu bi kac kisiyede soylemisti hep cikti ama denk gelmiste olablr seninki belli olunca anlarz dogru mu degil mi diye
Amin bitanem inşallah çok teşekkür ederimCamelwhite kuzum benimmm cok cok cok mutlu oldummmm ya benimde ilkimde 140di kuzum hayirlisyla yukselir balimmm INŞALLAH hamisss sultan oldunnnn sende ballilokmam ALLAH bagislasin kuzum benim
Rabbim sağlıkla sıhhatle evladını kucağına almanı nasip etsin canım, haklısın ya bizde merakla cinsiyet öğrenmeyi bekliyoruz birde kız erkek diye sürekli değişse bende senin gibi hissederimMrb kızlar nasılsınız_Masalim_ canım kafam karıştı benim iyice ya 12. Haftada kız denildi 16. Haftada bacak arasında pipi var deyip erkek denildi 3 gün önce de kontrole gittim kız denildi tekrar çok şükür bebeğim sağlıklı ama psikolojim bozuldu soranlara net bişey diyemiyorum hem kızım hem oğlum diyorum hatta diyemiyorum bile garip bi hal aldım ya 2 hafta sonra ayrıntılıda net bakarım dedi doktor Allahım herkese nasip etsin anneliği hamişliği ama boyle muallakta bırakmasın sen nasılsın kuzum öğrendin mi cinsiyetini
AMiN balim doktorum böyle şeyler bebek buyurken olur dedi bebegime bakti herssey yolunda cok şükür dedi bukadar stres iyi degil dedi ama ben o akintida 1 damla bile degil kan gibidegil kırmızı leke oluyor kuzum doktor ALLAH korusun adet kani olur gibi cok olursa siktni dedi rahim buyudukce akintli görülür dedi kuzu ama ben doktora bile inanamiyorumCanım allah korusun panik olma bitanem bak Dr korkma demiş ne den olabilir diye bişe söylemedi mi belki bebişin yukarı çıktıkça gerilmelerden dolayı oluyordur herşeyi kötüye yormayalım :) kız varya bende panik atak olcam yaa ama işte olumlu düşünmeye devam çok şükür muayenelerimiz güzel geçiyordemekki biz biraz fazla kaygılıyız
Bence bende normal değilimAMiN balim doktorum böyle şeyler bebek buyurken olur dedi bebegime bakti herssey yolunda cok şükür dedi bukadar stres iyi degil dedi ama ben o akintida 1 damla bile degil kan gibidegil kırmızı leke oluyor kuzum doktor ALLAH korusun adet kani olur gibi cok olursa siktni dedi rahim buyudukce akintli görülür dedi kuzu ama ben doktora bile inanamiyorumsanirim kafayi yedim
Minosum adet donemim ayin 30 1ydi kuuzm doktor bebek büyüyor ondan dedi hani bu durumda kan degil diyor ama kuzu ben doktora da ultrosyana guvenemiyorum gibi kafayi yicemeski adet donemin ne zamandi senin kuzum.bunye alisik ya belki ondan oyle oluyodr.yada bebis buyuyod diye rahim damarlrindna kaynaklaniyodr.agrin sizin yoksa korkma kuzum
Benim solda kuzularkiz mi acep :)) ablam oyle diyodu kuzu bi kac kisiyede soylemisti hep cikti ama denk gelmiste olablr seninki belli olunca anlarz dogru mu degil mi diye