Eynur sen benim salya sümümmük olmam için bu linki copy paste yaptın kanımca. Ay ne romantik bir anne oğul hikayesi :asigim:dememi bekliyosun ama demiciyim. Kızıııım bendeki romantizm öldüü çoktaaan. Helvasını yiye yiye baaseeen yaptım haberin yok musengözlerimebaksanab
Allah oğlunu sana seni oğluna bağışlasın. Menapoza girmeden son deminde sana bir evlat verdiği için otur kalk Allah'a şükret. şakkıdı
Sen daa teraziylen tartıynan uğraşana kadar ben ikinciyi yapcem bilekaydirigubbakcemile2
ilk defa doğru dedin ya krdi uyuzu
menapoza girmeden allahım bana bi evlat verdi
2.yapmak paça ister canım
sen kaandan sonra töbe yapamazsın ikinci ahanda buraya
yazıyorummmm
Sen öyle zannet annem aha buraya yazıyom
Kiracı bulim
Murat'ın işi açılsın
Yapcem
Allah toprak'ı sana bağışlasın eynur daa yüzünü göremedik ama o da ayrı. Bu arada next'in zeynosu süper. Resimlerini yollamış valla ilk kızı da çok güzel ama Allah daa bi güzelini sanki ikinciye saklamış. Toprak bey'e duyrulurkaydirigubbakcemile5
bir doğum hikayesi bukadar güzel anlatılır... seni, eşini ve toprak aras bebeyi canı gönülden tebrik ederim..Allah mutluluğunuzu herzaman daim etsin arasın askerliğini düğünü ve torunlarını görmeyi nasip etsin inşallah canım. bizimde son 13 günümüz kaldı o kutsallığı yaşamaya inş. tekrar sevgiler gönderiyorum size..
Emre Deniz'imin arkadasi Toprak Aras iyi ki dogmussun
Allah seni annene babana bagislasin
Vatanina milletine hayirli bir evlat olasin ...:asigim:
Ayn'im a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?