Sevgili Ayn, bu kadar güzel anlatılır canikom.. Bizi de duygularının her karesinde gezdirdin..
Ama söylemeden geçemeyeceğim.. Aşkiton için yazdıklarına takıldım Beni çok etkiledi. Her karesinde senin yanında olan... O yanaklarından öpülesi eşine ve hepinize Allah sağlıklı, uzun ömürler versin, nazarlardan saklasın sizi inşallah
İyi ki buraya uğradım. bütün günlük moralimi aldım. hayatta hâla böyle güzelliklerin ve böyle ailelerin olması beni sevindirdi inan.
Yavrunla ailenle, bir ömür boyu mutluluğunuz daim olsun.
Allah’a emanet olun
Benim gibi yaşlı bir kadının gözlerini sulandırmaya ne hakkın var alçak torun:mymeka:
Ayn birtanem Allah sana,eşine ve biricik kuzun Toprak Aras'a sağlık sıhhat versin,kaderi güzel olsun kuzucuğun
Yazdıklarını okurken sanki o anı yaşıyor gibi oldum,o korkuları,ameliyathane de sanki kimsesizmiş gibi hissettiren,hüzünlendiren o karmaşık duyguları getirdin aklıma,sezeryan yerlerim gerildi resmen:çok üzgünüm:
Bütün o korkulara,karmaşık duygulara rağmen dünyanın en güzel şeyi anne olmak,insan o buz gibi ameliyathane de gözünü ilk açtığında sadece bebeğini merak ediyor,o anda seni uyutuyorlarmış,kanaman varmış yokmuş,seninle ilgili bir terslik yaşanıyormuş,umrunda bile olmuyor insanın.
Allah dileyen,isteyen herkese Anne olmayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:
Evlat sahibi annelere de evlat acısı yaşatmasın:Saruboceq:
CANIM BENİM İNAN OKURKEN GÖZLERİM DOLDU,
BİR DOĞUM HİKAYESİ ANCAK BUKADAR GÜZEL ANLATILABİLİRDİ YANİİ :1hug:
HER NEKADAR YANINDA OLMASAMDA SENİN DAHA ÖNCE NE SIKINTILAR YAŞADIĞINI AZ ÇOK BİLİYORUM,
OĞLUŞUNA ALLAH UZUN ÖMÜRLER VERSİN, AANESİNE, BABASINA VE VATANINA, MİLLETİNE HAYIRLI BİR EVLAT OLSUN İNŞALLAH, DARISI TÜM BEBEK İSTEYENLERİN BAŞINAa.s.
EEEE İKİNCİ NE ZAMAN ŞEKER :lepi:
Maşallah bebeğine,Allah nazarlardan saklasın canım,inş. rabbim oğlumuda bana nasip eder:Saruboceq:
kaliiiiii nasılsınnn
donun kıçına kısılsınnnnn
2. yoldaaaaaaaaa
DONUM KADAR TEPENE TAŞ DÜŞE EMİİİİ :mymeka:
KIZ NE ÇABUK İKİNCİYİ ISMARLADIN HEMENCİCİK, SABIRSIZ SENİİİİ
AMA AFERİM BECERİKLİ HATUNSUN VESSELAM kaydirigubbakcemile5
Allah anali babali büyütsün aras efendiyi, uzun saglikli ömürler dilerim
Genel anesteziyle dogum yapmissin heralde, öyle anladim.niye esinde girmedi doguma dicekdim.
ben normal dogum olsun istedim,dr cocugun hayati tehlikeye girer dedigi icin sezeryan olmak zorunda kaldim ama lokal anestezi istedim.o ani görmek icin.
nasilda misler gibi kokarlar kokla kokla doyamazsin simdi.
benimki essek kadar oldu, hala gider o uyurken öper koklarim.
Allah isteyen hicbir kulunu bu güzel duygudan mahrum birakmasin insallah...
Ayn ağlattınız bizi ana oğul : )
çok güzel anlatmışsınız, sanki bende oradayım canlandı gözümde
Allah isteyen herkese nasip etsin
yarvrunuzu yuvananızı korusun , sağlıklı uzun ömürler versin