Mini etek giyenler ve giyemeyenler

Klasik kıskançlık durumu bir çok bayan bundan rahatsız durumda özellikle dedigin gbi semtler kimisinde giysen alır kaçırırlar.

hayır yani anlamadığım eteğimle almayı düşündüğüm şortun boyu aynı ama şorta olmaz diyor:) açıklama da yapamıyor bi garip...
hem bnm yanımdayken rahat ol diyor hem de kıskançlık ama inceden hoşuma gitmiyor değil hani:)))))))))))))))Ahh biz kadınlar:)

:....................:))))))))))))))

Mini etek de giyerim şort da elbise de ama tabi hepsi sınırında.
Mesela yazın otelde,yazlıkta her boy etek ve şort giyerken
normal zamanda giydiğim en kısa etek dizimin 4-5 parmak üstünde
olur. Tutucu değilim ama en basitinden okula giderken bir karış
etek giyilmesi taraftarı da değilim yaniii

konu sahibi nasıl bir tip merak ettim haniii kendisi nasıl giyiniyor acabaaaa ????

ben gayet açık giyiniyorum özelden mesaj atarsna msn görüşürz istersen faceden ekle nasıl biri nasıl giydigimi görebilirsin fitnes egitmeniyim tatlım nasıl giyebilirm düşün :)

okul konusunda haklısın tatlım

ben 19-20 yaşlarımda çok mini etekler giyerdim ama artık özel günler dışında giymiyorum.aslında yaşanılan şehirle de alakası var bazı şehirlerde çok rahat mini etekle dolaşabilirsin ama bazılarında mini etekle dolaşırsan insanlar huzur vermezler. açıkçası ben sürekli insanların gözlerini üzerimde hissetmekten rahatsız oluyorum.o yüzden ortamla alakalı yani :)

Kesinlikle yaşanılacak yer ile alakalı çogu kişi bundan dert yanıyor oysa özgür olmak isteyen eşi için böyle giyip hazırlanmak isteyen bayanları gördükçe üzülüyorum

Eklentiler

• $1.webp
    3 KB · Görüntüleme: 113
  • $2.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 115
  • $3.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 115
  • $3.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 145
neredeyse hergün mini etek gömlek, bluz topuklu kombinasyonunu giymek zorundayım
ve Bursada yaşıyorum kesinlikle iyi bakmıyolar ama kimin ne dediği umurumda bile değil
boyumda biraz uzun oldugu için çok dikkat çekiyo arabayla alıcaklarını hesap ederek son derece siyah ten göstermeyen çorap ve belden oturtmalı etek giydim
sadece erkeklerin değil bayanlarında bakışlarından o kdar rahatsız oldum ki duraktan beni almaları için dua ettim resmen :18:
gerçekten kaldırmıyo bizim toplumumuz..

sadece tatilde mini etek giyiyorum onun dışında asla tercih etmiyorum çünkü insanların mini etek giyen insanlara nasıl baktığını gördükçe uzak duruyorum onlar bakarken ben rahatsız oluyorum düşünün yanii

Toplumumuzda her zamanki sıkıntı mevcut erkeklerin bakma laf atma vb. rahatsızlık verdikleri ortada ama birde bayan arkadaşların bakışlarıda var iyimser degil sanki suç işlemişin gibi bakıyorlar ama İnadına Giyiyorum :)

mini etek olarak kot formlu etekler kullanıyorum ama mını etek giyiyosam makyaj sac vs tamamen duz oluyo cok dikkat cekmesın dıye ve işe otble gidp geldgm ıcın ustune penye uzun hırka tarzı gyorm arkadaslar sort cok gymek ısterdım ama maalesf sehır hyatnda abes kacıyor

Bence sort daha kullanışlı ama sehirler semtler baskıda tutuyor bunu muhafazakar kesiliyor ama 3-4 erkek bi araya gelince lafını etmesini ibliyor ben buna deli oluyorum açıkçası herkes özgür madem herkes istedigini giyebilmelidir

evet sort cok rahat ve kullanıslı ama maalesf ya ulkemızde bu asılmadı daha dogrusu en cok ıstanbulda .giyende var ama burdan onları alnından opuyorm hem cınslerım salına salına takmadan gezıolar ben yapamıorum o ayrı ustelık minnacık sorttan bahsetmıorm yanı normal bir sort

İnadına mini sort inadına mini etek giyiyoruz...Kadın oldugumuz için kendimizle gurur duyuyoruz...

Aslına bakarsan kimseyi takmıcaksın giyimimde kimseyi asla karıştırmam ilerde evlensem bile asla karışamaz çünkü o benim tarzım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…