Mini etek giyenler ve giyemeyenler

Fitness resimlerine bakaiblirsiniz hangi formda olmak istediğinizi seçebilir böyle vucütlara sahip olaiblirsinz

tişört yerine askılı giyince bile nasıl bakıyorlar...bide dekolte giyinse yol ortasında napcaklar artık..

o kadar güzel mini kombinleri var ki ah ah :) peki arkadaşlar bu sadece bizim ülkemizde mi böyle? yurtdışında da abazalar vardır sonuçta :)

özel davet ,yazlık,düğünler dışında giymiyorum giyemiyorum .istanbul malum bir mini giysen otbüse bile binemiyorsun rahatsız oluyorsun ister istemez .

tişört yerine askılı giyince bile nasıl bakıyorlar...bide dekolte giyinse yol ortasında napcaklar artık..

o kadar güzel mini kombinleri var ki ah ah :) peki arkadaşlar bu sadece bizim ülkemizde mi böyle? yurtdışında da abazalar vardır sonuçta :)

Var tabii ki ama onlar genelde yabancilar oluyo:) Ben Ingiltere'de yasiyorum, istedigim gibi mini etek giyiyorum, belki bazen birilerinin baktigini hissediyosun ama oyle yiyecek gibi degil 'guzel olmus' der gibi. Amaaaa Pakistan'lilarin yogun oldugu bir yerdeysen yiyecek gibi bakiyolar, sanki daha once hic kadin gormemis gibi.

Gecen sene kisin Istabul'a geldigimde skinny jeans, uzerine uzun tunik gomlek giymistim, otobuse bindim adamin biri okuz gibi bakiyo. Hani insan gozunun ucuyla karsiya bakarken bile yan tarafini gorur ya farkettim baktigini, nasil rahatsiz oldum anlatamam, ustelik gayet kapali giyinmistim. Kotu bisey insanin ozgurce istedigini giyememesi, sonucta asiri uclarda giyinmiyoruz ki...

Ankarada oturuyorum. Bulunduğum kesim giyim açısından aç. Yani türbanlı bayanlara bile yiyecek gibi bakıyolar, ki kaldı ki ben mini etek giyeyim. Bulunduğum yerde ara ara giyiyorum, oda çorapla oluyor mecburen. Ama kaldırabilen yerlerde gönül rahatlığıyla giyiyorum. Aydında okudum, keyifle giydim. Dediğim gibi, insanlar rahatsız etmese herşey daha güzel olacak ama giyinmemize kadar etkiliyor ülkemin bazı insanları. Hayır bayansın, ve yakışıyosa giyeceksin. Ama bunu gönül rahatlığıyla yaptırmıyolar..

Daha önce Konyada oturuyordum ve okul eteği dışında etek giyemezdim herkes pantolonla bile bakıyordu.
Şuan Antalyada yaşıyorum rahatım arada giyorum.

Bence giyinmeli fakat herkes giymemeli yakışan giymeli.. bazılarının bacakları çok kalın çok kötü duruyor. bırakın erkeği benim bile midem bulanıyor :D

Bende arada sırada mini tercih ederim, çekincelerim yoktur , İzmir çoğu yere göre rahat bir şehir ayrıca, iç anadoluda felan giymek sorun olur diye düşünüyorum.

mini eteği yakışan giysin mesela ben giymemeliyim ki giymiyorum da:KK12:bence konu sahibinin koyduğu örnek resimdeki kız da giymemeliymiş çünkü bu meret uzun ipince bacaklı hemcinslerime yakışıyor...

ben gayet açık giyiniyorum özelden mesaj atarsna msn görüşürz istersen faceden ekle nasıl biri nasıl giydigimi görebilirsin fitnes egitmeniyim tatlım nasıl giyebilirm düşün :)
açık gıyınınce guzel oldugunuzu mu sanıyorsunuz
ya da bunu neden övunerek yazdınız?

Back
X