Mini etek giyenler ve giyemeyenler

ebru_ersan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2012
174
0
0
Kayseri
Arkadaşlar cesaretlice mini etek giyip ve giyenlerin yorumlarını bekliyorum....Kadın Kadına :)

Eklentiler

• $mini.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 796
Çoğunluk muhafazakar kesimden oluşuyor demek ki arkadaşım
şahsen bende giyinmiyorum yaani

Hayalerinize giymek istediginiz mini etek veya şortların forograflarını yükleyebilirsiniz ??

Merak ediyorum türkiyede mini etek giyme yasağı mı var yoksa türkiyede kimse giymiyormu ?

evet hatta sokakta ahlak polisleri var mini etek giyenleri taşlıyorlar
ne demek bu arkadaşım?

sayfayı açtım kimse yorum yapmayı bırak herhangi tepki vermedi size kadar yani ama su var bi çok bayan artık giyime önem veriyor ben fitness egitmeniyim bayanlar kalçalarını büyütmek için saatlerce egzersiz yapıyorlar bende böyle bi konu açtım kimler giyor fikir ve model alışverişi için ://

bende giymeyi isterim ama türkiyede ki abaza grubunu bi süre sonra görmezden gelemiyorsunuz..okul eteğinin altındaki beyaz muz çoraba bile yer gibi bakan yaratıklar olunca insan haliyle çekiniyo.. çünkü biri sizi taciz etse siz suçlu duruma düşüyosunuz sebebi kısa etek.. ((bazı tipler diz hizası eteğe de öyle davranıyor ))

en iyisi ya yazlık yerde yada bunu kaldırabilcek başka ülkelerde giymek :))) hatta eteği bırakın tayt giymek bile cesaret ister oldu

bende sevmem mini etegi ama mini elbise giyerim ..
mini elbiseninde zaten yeri ve zamani vardir benim icin ...
mini etek yerine sort giymeyi tercih ederim rahatlik acisindan

bende sevmem mini etegi ama mini elbise giyerim ..
mini elbiseninde zaten yeri ve zamani vardir benim icin ...
mini etek yerine sort giymeyi tercih ederim rahatlik acisindan

Gerçekten rahatı seven birisin ama mini etegi yeri herkeste ayrıdır türkiye muhafazakar oldugu için bir çok bayan giyemiyor benim tanıdıgım bayanlar var sırf uhte kalmaması için sadece evinde giyor eşi izin verdigi için bazen feministleri anlıyorum :/

mini kavramı herkese cok farklı ya kimisi diz hizasındakibir etege bile mini gozuyle bakıyorki ilgincdir bu benim icin mini etegim cok vardır zaten hepsi oyledir ama elbiselerim genelde diz ustudur daha kısa olan eteklerimi tatilde giyiyorum genelde valla kimsecikler kusura bakmasın millete gore ayarlarsak kendimizi yandık herkesim farklı kimisi bir karıs bacak gorsun cok acık geliyor dedigim gibi diz hizasında etek mini geliyor hangi birini uyabilirim

kesinlikle doğru söylüyorsun..bence yerine ve zamanına uygun giyildiği sürece sorun olmaz...
bazı semtlere mini eteği kabul ettiremezsin aksi halde rahatsız ederler:) malum...
ama bn çooook severim giymeyi ama fark giymiş olmak için değil canım istiyorsa ve gideceğim yere uygun olarak giyerim...
Şortu da çok seviyrm ama eşim kızıyor anlamıyorum:)

Klasik kıskançlık durumu bir çok bayan bundan rahatsız durumda özellikle dedigin gbi semtler kimisinde giysen alır kaçırırlar.

backlrım güzel olsa giyerdim ama yaşadığım yer maalesef kaldıramaz...en azından ankaraya gittiğimde giyerdim...ama ben pantolonla rahatedengillerdenim galiba :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…