- 29 Ağustos 2016
- 278
- 76
-
- Konu Sahibi fascinatingjasminne
2.sınıf değilim.Projelerimden dolayı iki yılım uzadı.4.senem aslında.Bu müezzin beyle hiç sevgili olmadan, huyunu suyunu bilmeden, bir işe girip kendi ayaklarınız üzernde durmadan, kusura bakmayında üniversitenizi bile bitirmeden isteme söz vs olaylarına girmeye nasıl cesaret edeceksiniz. O nişan olduktan sonra hatta istemeden sonra arkadaşlarınla kafeye gitsen belki olay olacak. İstediğin gibi bi üni hayatı bile yaşayamayacaksın biraz ileri görüşlü ol lütfen. Ben işe girdim girer girmez evlenmem dedim 5 yıllık sevgiliydik hayatımı yaşıycam dedim. İşe başladım 3 yıl evlenmedim. Anlayamıyorum seni. Hiç mi hayalin yok insan hayatında bir kere olsun kalıplarından çıkmak bi çılgınlık yapmak saçmalamak ister biraz. Üni 2 de nişanlanmak. Ban yemek istemiyorum ama müezzin ve daha sevgili bile dğeilsiniz. Ben olsam asla o topa girmem asla. Senin annen yok diye sahip çıkarız diyorlarya. Uzak dur. Nedemek sahip çıkmak. Sen sahipsizmisin yani seni sahipsiz görüyolar. Sana sahip çıkarız demek seni istediğimiz kalıba sokabiliriz çünkü başında annen yok demek. Anlatabildim umarım. Evliyim ordan biliyorum. Sen önce okulunu bitir sonra iş bul kendi ayakların üstünde dur sonra sevgili ol tanı birini. Öyle evlen. Böyle çok sağlıksız mutsuz olursun
Sakin bulasma o ise, hem asik bile degilsin ne diye basina is acacaksin, derslerinde agirdr senin kafani bulandrma okulunu bitir is hayatina baslayinca da gonlune gore birini bulur evlenirsin yasin cok kucuk daha ayrica senin neyine sahip cikacaklarmis? Bayramda da simdilik dusunmuyorum tesekkur ederim de gec....evlen diye israr edenlere de tika kulaginj....sirf evlenmek icin evlenme sakinKafamda bir sürü sorular oluştu şimdiden.Onunla görüşmeye,tanışmaya adım atsam mı bunu soruyorum aslında
Şimdi her şey netleşti. Babanda evlenince biz bunu gözü açılmadan şimdiden alalım dedi heralde. Evlilik okadar özenilcek bişey değil. Şu günlerini mumla ararsın. Bırak kıskanma gözünü seveyim. Bekar halimi çok özlüyorum. Sık dişini bitir okulunu. Kazandıysan bitirebilirsin de. Kendine inan. Seni evlendirmek isteyen akraba dost vs iyi sorgula bu yaşta hiç doğru değil önce maddi bağımsızlığını kazan. Umarım dikkate alırsın burda yazılanlarıAslında sorun biraz şu:Biraz eksik anlatmışım.Benim babam geçen hafta evlendi.Ve ben onun düğününe gidemedim.Çünkü annem vefat edeli iki yıl oldu.Ama ben hala o acıyı atlatamadım.Ve benim yaşımda okulunu bitirip evlenen insanlar var.Ben hala okulumu bitiremedim.Bölümün zorluğundan dolayı,yaşadıklarımdan dolayı ve her şeyi kafama taktığından dolayı.Hocalar da çok zorluyorlar.Babamın evlendiği kişiyi kıskanıyorum biraz ve sinir oluyorum.Onun yaşadıklarını benim yaşamam gerekiyordu önce gibi hissediyorum.Ve insanlar da hep beni soruyorlar babama,kızın ne yapıyor diye.
Babam evlendi.Başımda bir erkek yok diyeAilenizin ne acelesi var da evlenmeniz için sıkıştırıyorlar önce bir okulunuzu bitirin işe başlayın yangından mal mi kaçırıyorsunuz bir an önce evlenmek için ne bu çaba
Hshshhshshshss sesli güldüm Allah affetsinMimar olacaksiniz ama es adayinizi daha tanimadan evlenmeyi dusunuyorsunuz ne aci. Bence sorun olusturmaz kafa yapilariniz uyar gibi.
RÇünkü babam benden önce evlendi.Annem vefa
Ben universiteyi 29 yasinda bitirdim. Yasinizda ne var. Ayrica babanizin esini niye kiskaniyorsunuz. Sizle denk mi. Yasiniz bile bir degilki. Kiskanmak icin sebep ne hic anlamadim.Aslında sorun biraz şu:Biraz eksik anlatmışım.Benim babam geçen hafta evlendi.Ve ben onun düğününe gidemedim.Çünkü annem vefat edeli iki yıl oldu.Ama ben hala o acıyı atlatamadım.Ve benim yaşımda okulunu bitirip evlenen insanlar var.Ben hala okulumu bitiremedim.Bölümün zorluğundan dolayı,yaşadıklarımdan dolayı ve her şeyi kafama taktığından dolayı.Hocalar da çok zorluyorlar.Babamın evlendiği kişiyi kıskanıyorum biraz ve sinir oluyorum.Onun yaşadıklarını benim yaşamam gerekiyordu önce gibi hissediyorum.Ve insanlar da hep beni soruyorlar babama,kızın ne yapıyor diye.
Kıskançlıkla hayatını yakacaksın, o evlilik hayırlı olacaksa bile sen böyle düşündüğün için olmaz. Yarın bir gün de okulunu bitirmiş çalışan kendi parasını kazanan arkadaşlarınızı görünce onları kıskanırsınız. Kıskanmanın sonu yok.Aslında sorun biraz şu:Biraz eksik anlatmışım.Benim babam geçen hafta evlendi.Ve ben onun düğününe gidemedim.Çünkü annem vefat edeli iki yıl oldu.Ama ben hala o acıyı atlatamadım.Ve benim yaşımda okulunu bitirip evlenen insanlar var.Ben hala okulumu bitiremedim.Bölümün zorluğundan dolayı,yaşadıklarımdan dolayı ve her şeyi kafama taktığından dolayı.Hocalar da çok zorluyorlar.Babamın evlendiği kişiyi kıskanıyorum biraz ve sinir oluyorum.Onun yaşadıklarını benim yaşamam gerekiyordu önce gibi hissediyorum.Ve insanlar da hep beni soruyorlar babama,kızın ne yapıyor diye.
Neden başınızda illa bir erkek mi olması gerekiyor siz bir birey değil mısınız bu ne cahilce bir düşünce sırf bir erkek olsun diye okulu bitirmeden küçük yaşta evleneceksiniz öyle mi?Babam evlendi.Başımda bir erkek yok diye
Aslında sorun biraz şu:Biraz eksik anlatmışım.Benim babam geçen hafta evlendi.Ve ben onun düğününe gidemedim.Çünkü annem vefat edeli iki yıl oldu.Ama ben hala o acıyı atlatamadım.Ve benim yaşımda okulunu bitirip evlenen insanlar var.Ben hala okulumu bitiremedim.Bölümün zorluğundan dolayı,yaşadıklarımdan dolayı ve her şeyi kafama taktığından dolayı.Hocalar da çok zorluyorlar.Babamın evlendiği kişiyi kıskanıyorum biraz ve sinir oluyorum.Onun yaşadıklarını benim yaşamam gerekiyordu önce gibi hissediyorum.Ve insanlar da hep beni soruyorlar babama,kızın ne yapıyor diye.
Eş adayınız lisans mezunu mu?Çünkü babam benden önce evlendi.Annem vefat edeli iki yıl oldu ve babam geçen hafta evlendi
onlar öyle düşünüyorlar.Ben hiç istemediğimden ailemin yanından başka şehre yatay geçiş yaptım.Ama babam evlendiği gün çok acı çektim.Ne yaşadığımı bir ben bilirim bir Allah.Neden başınızda illa bir erkek mi olması gerekiyor siz bir birey değil mısınız bu ne cahilce bir düşünce sırf bir erkek olsun diye okulu bitirmeden küçük yaşta evleneceksiniz öyle mi?
evetEş adayınız lisans mezunu mu?
Ya cahil insanlar niye kale alıyorsun. Onlarla takıla takıla kafan bulanmış belliki. Yengenin dediğine bitarafımla güldüm şuan. Lütfen şöyle okumuş kendi ayakları üstünde duran vizyonlu hedefi olan arkadaşlarınla dertleş gözünü açsınlar çevren çöp çünküAilem beni eğitim konusunda hiç desteklemiyor.Sadece babam destekliyor.Hatta sırf bu yüzden onlarla aram açıldı.Evlenmedim de onların yanından yatay geçiş yapıp başka yere gittim diye.Ben anne tarafımla yaşıyordum.Herkes bana karşı çıkıyor.Yengem diyor ki mesela koskoca kız oldun,benim senin yaşındayken oğlum bir buçuk yaşındaydı.Sürekli beni küçümsüyorlar.Sen ne yemek yapmasını bilirsin ki? vs diye
Aslında sorun biraz şu:Biraz eksik anlatmışım.Benim babam geçen hafta evlendi.Ve ben onun düğününe gidemedim.Çünkü annem vefat edeli iki yıl oldu.Ama ben hala o acıyı atlatamadım.Ve benim yaşımda okulunu bitirip evlenen insanlar var.Ben hala okulumu bitiremedim.Bölümün zorluğundan dolayı,yaşadıklarımdan dolayı ve her şeyi kafama taktığından dolayı.Hocalar da çok zorluyorlar.Babamın evlendiği kişiyi kıskanıyorum biraz ve sinir oluyorum.Onun yaşadıklarını benim yaşamam gerekiyordu önce gibi hissediyorum.Ve insanlar da hep beni soruyorlar babama,kızın ne yapıyor diye.
sürekli bana laf sokuyorlar ama sürekli.Dayanamıyorum artıkYa cahil insanlar niye kale alıyorsun. Onlarla takıla takıla kafan bulanmış belliki. Yengenin dediğine bitarafımla güldüm şuan. Lütfen şöyle okumuş kendi ayakları üstünde duran vizyonlu hedefi olan arkadaşlarınla dertleş gözünü açsınlar çevren çöp çünkü