- 17 Nisan 2015
- 695
- 755
- 103
- 34
- Konu Sahibi fascinatingjasminne
-
Niye beğenmeyecekmişim imamı?Belki hoşlanırım diye düşünmüştüm.Afedersiniz ama konuya cevap verirken neden saldırıyorsunuz ve taş atıyorsunuz da insan gibi cevap vermiyorsunuz?İş hayatı olarak bana karşı anlayışlı olur mu bu konu hakkında düşünmek istedim.Mimarlığı ne kadar biliyorsunuz bilmiyorum ama gelip de bana şantiyeyi öğretmeyin.Kiminle muhatap olacağımı sizden daha iyi biliyorumSöylemlerine baktımda sen etiketini çok önemsiyorsun.Şantiyelerde sadece inşaat mühendisleriyle muhatap olmuyorsun mesela,pek çok alanda insan var.Meslektaş bulaydım onla evleneydim falan diyosun.Garip bir bakış açın var ve imamla evleneceksin neden? Devlet memuru ve işi garanti diyemi?? Sen imamı beğenmezsin boşuna kandırma kendini.Aşk sevgi sözcükleri yok bu paylaşımda,bolca meslek bahsi..
yani iyi insanlar aman kırmıyım diye zorla evlenecek haliniz yok.aşık mısın sen bu çocuğa?O insanları da kırmak istemiyorum,iyi insanlar.İçleri fesat değil
Derslerine odaklan, okulunu bitir, kendi paranı kazandığında dedenin serzenişleri önemini yitirecek.Peki bir şey daha soracağım.Ben onunla tanışmaya başlasam,kaygılarımı dile getirsem,ileride mesleğimi yapmama karışılmayacak desem,konuşup anlaşsak belki iki yıl,belki üç yıl,tanısak birbirimizi.Yine de olmaz mı?Bana içimdeki ses olmaz gibi diyor.Ama yine de sormak istiyorum.Baba tarafım özellikle dedem,bir erkekle sevgili olmama,erkeklerle görüşmeme çok kızar.Çünkü o bölgenin en tanınmış hocası.Öyle tanımadığın erkeklerle görüşmek yok,birlikte konuşup anlaşacağız diyor.Bu sözü söylediğinde çok sinir olmuştum.Sanki ben değil de o evlenecek diye.Ama dediğim gibi ailem hacı hoca olduğu için ben de arada kalıyorum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?