- 29 Ağustos 2016
- 278
- 76
- 98
- Konu Sahibi fascinatingjasminne
-
evlilik demiyorlar,söz,nişan diyorlar.Ama bilmiyorum yine deOkulunu bitirmeden, işini eline almadan, kendi ayakların üzerine sağlam basmadan evlenme.
Biz seninle ilgileniriz de falandı filandı güvenme.
evlenmeyi düşündüğümü söylemedim.Mimar olacaksiniz ama es adayinizi daha tanimadan evlenmeyi dusunuyorsunuz ne aci. Bence sorun olusturmaz kafa yapilariniz uyar gibi.
Kafamda bir sürü sorular oluştu şimdiden.Onunla görüşmeye,tanışmaya adım atsam mı bunu soruyorum aslındaevlenmeyi düşündüğümü söylemedim.
Kırmak istemiyorum diye evlilik mi olur kendine gel hayatının en önemli kararı buO insanları da kırmak istemiyorum,iyi insanlar.İçleri fesat değil
evlenmeyi düşündüğümü söylemedim.
görüştüğün biri var mı diye sordu aracı kişi,ben de yok dedim malesef.Başka bir şey bulmalıyım olumsuz yönde karar verirsem1.sorun:Sen kendi kendine sahip çıkamıyormuymuşsun? Sana sahip çıkarım ne demek ya. Bir yürü git deseydin. Ayrıca nerede yaşadığını bilmiyorum ama hareketli bir şehir hayatında yetişip büyüdüysen sessiz sakin yerlere alışmak çok zor oluyor. Ben kargaşanın göbeğinde, İstanbula büyüdüm, memleketim olan sakaryaya gittiğimde afakanlar basıyor beni, saatler geçmek bilmiyor.
2. Sorun: eğer muhafazakar bir aile yapısına sahipse ileride çalışmama ya da şantiyeye gitmene engel olabilir, rahatsızlık duyabilir. Eğer rahmet bir yaşam tarzın varsa onlara ayak uyduramayabilirsin.
3.sorun: eğer cevabın olumsuzsa istemeye gelmeden haber yollarsın, görüştüğüm biri var ya da şuan düşünmüyorum diyip başından atarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?