- 10 Mart 2016
- 482
- 498
- 18
- 34
- Konu Sahibi Yepyenihayat
-
Kızlar bir paylaşım sitesinde çeyiz sayfalarına denk geldim. Bir bakayım fikir olsun neler alıyorlar dedim. Saçma sapan şeylere dökülen paralar. Plastikler, renkli rünklü belki 1 ay sonra boyası gidecek solacak eşyalara verilen paralar. Bişeyi bir tane alırsın dimi? Her renginden almalar. Ciddi anlamda Türkiye de mi yaşıyorlar acaba diye düşünmedim değil. Ucu mal alacak kadar zengin değilim. Benim gibi mi düşünüyorsunuz sizde.neden bu savurganlık ?
gösteriş merakı cnm.Kızlar bir paylaşım sitesinde çeyiz sayfalarına denk geldim. Bir bakayım fikir olsun neler alıyorlar dedim. Saçma sapan şeylere dökülen paralar. Plastikler, renkli rünklü belki 1 ay sonra boyası gidecek solacak eşyalara verilen paralar. Bişeyi bir tane alırsın dimi? Her renginden almalar. Ciddi anlamda Türkiye de mi yaşıyorlar acaba diye düşünmedim değil. Ucu mal alacak kadar zengin değilim. Benim gibi mi düşünüyorsunuz sizde.neden bu savurganlık ?
Süper bir yorumdu :)Çünkü kızlar kendilerini prenses evliliği de kralicelige terfi olarak görüyor. Bu geçiş seramonisinde de böyle poncik poncik inci boncuk kalp kurdela vs vazgeçilmez nesneler
Benim değinmek istediğim noktaya çok güzel açıklık getirmişsiniz. Değerli fikrinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bende bugün onu düşündüm. Saatlerdir düşünüyorum hatta. Dışarda aç binlerce insan varken 1 liraya bile muhtaç insanlar varken. Kimisi elindekini son kuruşuna kadar kendine harcıyor. Kimisi çok zengin harca harca bitiremiyor. İftar da düşündüm hergün çeşit çeşit yemek yapıyoruz yapamayanlar? Kaçına yetişebiliyoruz veya parasızlıktan okuyamayanlar kaçına çözüm üretebiliyoruz? Kendimi çok sorguladımBu savurganlık koca ekonomiyi bağlar, gayet de güzel bağlıyor yani bizi ama günün sonunda ekonomik tercih sonuçta bu saçmalıklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?