ZUM
canım ben turkıyedeyım valla alanında uzman bı eczacı ablamız var o tavsıye ettı buda ıse yaramazsa yapacak bısey yok dedı gıtmedıgım dıyetısyen kalmadı verıyorum fazlasıyla gerı alıyorum
günaydın kızlarrrrrrrrrr sabah çok mutlu oldum sanırsam kilo vermeye başladımkocama baktırdım hatta 2 kilo gitmiş
arkadaşlar bu diyeti iki hafta yapıp neden bırakıyorsunuz bence bırakmayın yemelerinizi düşürün bir şekilde devam edin rejime
gunaydın arkadaşlar ben dün baya zorladım kendımı ınsallah bozmamısımdır cunku öğlen bır domates bır yumurta yıyebıldım aksamda ıkı kucuk but tavuk haşlanmış bı domates heralde az oldu ve ben 1 2 saat sonra ıkı portakal kivi yedım 10 gıbıde aksam bı kase yogurt yedım ...kızlar ben bırde emdırıyorum ya inşallah bı gunluk sorun olmaz kızlar bırde dun cok moralım bozuktıu nerdeyse oturup butun pasta cıkolata ne varsa yıcektımallahtan kurtardım
veeee bugun sabah tartıldım tam 58 kıloyum 4.gunum daha bugun 2 kılo gıttı ya inşallah..super bır duygu sımdı gaza geldım sabah sekersız kahvemı ıctım suan bırdılımebugday ekmegıne krem peynır surdum yedım bırde domates aynen devam dıyeteeeee
60 300...suan 4.gun sabahı 58.0
Siteye yeni üye olduğum için nasıl kullanıldığını daha yeni öğreniyorum bazılarınız yazılarının altında kg cetveli var onu nereden yapıyorsunuz?:44:
50 yı goremeyen derken 48 lerdeydım hep...cok zayıftım ya o da çırkın ama resımlerıme bakıomda en ıyı 52 olmaaaaaaaaaak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?