- Konu Sahibi gullerdiyari
göze harika hitabı var eminimki tadıda öledir ellerine sağlık canım. yiyenlere afiyet olsun a.s
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öncelikle senin için sevindim hayatım Artık ağız tadıyla güzel sahurlar yapabiliyormuşsun zemuszemusTarifin de pek güzel olmuş Ellerine sağlıka.s.
tesekkür ederim canimopuyorumnanaktanbu tam benlikmış heee
ayyy bu ne kadar güzel birşey nasıl da acıktım varya resmi görünce fena oldum...ellerinize sağlık
Ya bu milfoy paket dediginiz resmi yok mu hani paketnden acilmadan, bulamadim nolur biri de bana sunu yollasin resimi yaws
harika gorunuor ablam, canim cekti simdi oruclu oruclu
aaa bu tarifi kaçırmışım,hiç görmedim:bbo:çok güzel görünüyor canım ellerine sağlık,en kısa zamanda deniycema.s.
çok güzel görünüyor ellerine sağlık deneyecegim
göze harika hitabı var eminimki tadıda öledir ellerine sağlık canım. yiyenlere afiyet olsun a.s
Ellerine saglik harika görünüyor .Ilk olarak resme bakinca ay dedim ben bununun hazir acilmisini migrodan alip besemel soslu yapiyrum kendim yapmasini bilmiyorum demistim meger tarif basitmis.Ögrendim sayende bu arada Coop tan zannedersem milföy alinmiyor dimi sadece migro ?Icinde domuz yagi var diyolarda Coopun kinde
Bilemiyorum bende kimi var kimi yok diyor anlamadim gitti gercektende.Jowa dan gelecek listeyi banada yollarmisin bazen teredütte kaliyor insan..Hangi ekmekte ürünlerde ne varmis bilmek isterim de.Tesekkurler canim bu konuda aydinlattigin icin.
cokacimcoookellerine sağlık canm çok güzel gözüküyocokacimcoook
gül nefis bişi bu yaa görüntü acip cezbetti beni
ilenia benim kızkardeşim olur kendisi pek methetiydi bu tarifi (telefonda) dediği kadar harika görünüyo
ilk fırsada deniyeceğim (mantarı daha bu akşam pişirdim haftasonu beklemem lazım )
ya da kaşar peynirli mi yapsam acep ? benim büyük welet mantarlı yemezdi zati kikikiki
inş. unutmam da resmini çeker eklerim
çooooook tşkler canım
Biz ailecenek KK li olduk artik.Ablam beni bulasdirdi buraya ay kendimi alamiyorumki.Yemek tarifleri harikaa kac tanesini denedim misafirlerime millet bayiliyor vallla ellerinize saglik kizlar...
bunlar çok şirin görünüyor ellerine sağlık bacım
gerçekten denemeye değer...
teşekkürler paylaşım için..