- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.057
- Konu Sahibi Be_Ni_1012
Hamurıu yogurdum dolaba koydum. Benim hamur ele yapışmayan türden oldu baya bereketli bi hamur oldu galiba. Kazasız belasız yaparsamvebden mutlusu yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederımEllerinize sağlık başarılar dilerim
Ay bende heycanlandım sımdı:) ınsallah ıstedıgın gıbı olur hafıf ele yapısır bırakıyorum ben bıraz unlayıp acılıyor.. Bırde kabın kapagı ıyı kapalı olsun hamur tasabılır kapaga guvenmıyosan garantıye almak ıcın ustune poset gecırebılırsın:)Hamurıu yogurdum dolaba koydum. Benim hamur ele yapışmayan türden oldu baya bereketli bi hamur oldu galiba. Kazasız belasız yaparsamvebden mutlusu yok.
Tesekkur ederım cnmEmeğine sağlık , bol şanss .. İştah kabartıyor nefisss
Tarıfler gelıyor yavas yavas baslagıcı yaptıkşuan senle beraber 2 kişiyiz yarışmada :)
hehe kızlar kızlarr ne guzel de seslenmısın bızeKızlar kızlar sacın ne ısı var yemegın yanında
Dekor ıcın kullanılan bı sus mısır puskulu gıbı koymasamıydım
Planlı bısey degıldı o an ne bulursam gozume guzel gelen cekıyorum ıste
Tabiki keske ikram etme sansimiz olsa :)bir dilim sucuklusundan alabilirmim
ellerinize saglik basarilar dilerim
Tesekkurler canim benimooo B Be_Ni_1012 çok güzel görünüyor eline sağlık canım başarılar
Oow hamilelerin bu konulara bakmasi hic iyi olmuyor neyseki aksam plandaymis tesekkur ederimoyyy çok güzel gözüküyor canım çekti şimdi,ellerin dert görmesin. akşama eşime ne ısmarlatacağım kesin belli
Ha ha ogretmen edasiyla olmus bakis acilarimiz farkli kuzumhehe kızlar kızlarr ne guzel de seslenmısın bıze
O zaman sanada bu versiyon gelsin@adra @Tikkabilla @tatlibikiz @Kutudakalansonuykuhapi @archangelus
Kızlar buda sızlere gelsın mantarlı kuru domateslı dogal dekorla
Eki Görüntüle 1516859 Eki Görüntüle 1516856
Harıka olmus ellerıne saglıkEki Görüntüle 1517844
İşlem tamam tadı harika. Süper bi tarif tekrar teşekkür ederim