- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.695
- Konu Sahibi Be_Ni_1012
Cok tesekkur ederımElinize, emeğinize sağlık, çok güzel görünüyor, yarışmada başarılar dilerim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkur ederımElinize, emeğinize sağlık, çok güzel görünüyor, yarışmada başarılar dilerim.
Tesekkurler cnmharika
Tesekkur ederım arkadasım:)ellerine sağlık benicim bizzat denemiş biri olarak tavsiye edilir..
Dukan kekim. Diyetteyim de aylardır. Şimdi güçlendirmede yim ödül olarak yaptım bu pizzayı. Hemen sana postalayabilirim kekiHarıka olmus ellerıne saglık
Asıl ben tesekkur ederım denedıgın ıcın
Arkadakı kekte gozum kaldı
Tebrikler o zaman guzelde odul secmissin kendine:) ben dietten anlamam ama sebzeli yagsiz bi kek o zaman bana herturlu uyar yiyip kilo almayanlardanim da birazcik tesekkur ederimDukan kekim. Diyetteyim de aylardır. Şimdi güçlendirmede yim ödül olarak yaptım bu pizzayı. Hemen sana postalayabilirim keki
Tesekkur ederimHarika görünüyor, özellikle çiçekli sunuma bayıldım. Başarılar diliyorum.
Tesekkur ederim matmazel matmazel deyince boyle yapasim geliyo nedenseellerine sağlık tam şuan bu açlıkta yemelik olmuş ohhhhhhh misss
Tesekkur ederim matmazel matmazel deyince boyle yapasim geliyo nedense
Cizgi filmlerden kalma sanirimeksalans eksalans
Cook tesekkur ederimnefis görünüyor yaaa yemek istiyorum :))))))
Cook tesekkur ederim cnmmamamiyaaaaa çok güzel görünüyor beni canım,yarışmada başarılar dilerim
Cok tesekkur ederim editorlerimizden boyle guzel yorumlar almak ayri mutlulukAnlatısınız,sunumunuz ve tarif tek kelime ile mükemmel.Bayıldım...Ellerinize sağlık ve bol şanslarınız olsun.