Kilo bildirimi yapmistim dun canim cenazemiz vardi pazartesi baktim yazdiklariniza mesaj yazamadimHosgeldin canim.bildirim de yapmadin.merak ettim.guzel menu iyi gecirmissin gunu
Aa oylemi kusura bakma canim atlamisim ben ozur dilerim.Kilo bildirimi yapmistim dun canim cenazemiz vardi pazartesi baktim yazdiklariniza mesaj yazamadim
Saol tatlim uzaktan akrabamizdi..Aa oylemi kusura bakma canim atlamisim ben ozur dilerim.
Basiniz sagolsun bu arada...
Iyi geceler herkese iki gündür giremedim benim ufaklik yine hasta ates ates atesbıktım ne cok hasta oldu bu cocuk yaa tabi benim diyet biraz sekteye uğradı normal diyete gore iyi ama kb diyetine gore uygun degil tabi bakalim biraz iyilessinde bende kendime vakit ayirabilirsem devam etmek istiyorum çünkü bir gun yaptim bu diyeti ve tartida 500 gram gitmisti demekki ise yariyacak allahtan yürüyüşü aksatmadim o tam gaz devammm
Cok isterdim ama benim kilom bir yildir 72 -71.500 arasi gidip geliyor o nedenle ne uzuyorum ne kisaliyorum senin anlayacagin hep ayni kilom allahtan almiyorum simdi bu kb diyeti bana cok uyuyor gibi bakalim eksileri gorursem bildirimde yapabilirim once oglum iyilessinde diyet hep yaptigimiz seyCanim keske sende kilo bildiriminde bulunsan bizimle
Cok isterdim ama benim kilom bir yildir 72 -71.500 arasi gidip geliyor o nedenle ne uzuyorum ne kisaliyorum senin anlayacagin hep ayni kilom allahtan almiyorum simdi bu kb diyeti bana cok uyuyor gibi bakalim eksileri gorursem bildirimde yapabilirim once oglum iyilessinde diyet hep yaptigimiz sey
Cok gecmis olsun canim yaa.gercekten cok sık hastalandi senin cocuk.Allah sifa versin biran once.Iyi geceler herkese iki gündür giremedim benim ufaklik yine hasta ates ates atesbıktım ne cok hasta oldu bu cocuk yaa tabi benim diyet biraz sekteye uğradı normal diyete gore iyi ama kb diyetine gore uygun degil tabi bakalim biraz iyilessinde bende kendime vakit ayirabilirsem devam etmek istiyorum çünkü bir gun yaptim bu diyeti ve tartida 500 gram gitmisti demekki ise yariyacak allahtan yürüyüşü aksatmadim o tam gaz devammm
Hayirli kandiller arkadaslar.Rabbim tum dualarimizi kabul etsin.
Isteyen herkese evlat sahibi olmayi onun kokusunu icine cekmeyi nasip etsin insallah...
Kahvaltım
7 dilim sucukla 1 yumurta pişirdim
1 kk peynir
yarım dilim kepekli ekmek
TOPLAM= 6,5 kb
ok canım öyle yaparım bundan sonraCanim keske yediklerinin yanina puaninida yazsan da bize tecrübe olsa
Peynire neden 0 puan veriyorsun canım.çok mu az yiyorsun ? 100 gramı 1 puan.ben 1 kibrit kutusuna 0,5 puan veriyorumKizlar ben diyetkolitekilere bakiyorum o bana daha mantikli geldi.
ebru akinin ki avrupa standartlarina goreymis diger sayfalardan okudugum kadari ile 100 gr indaki kb degeri benim icin olcu olacak artik
sabah kahvaltim
peynir 0p
10 zeytin 1p
salatalik1.5p
domates3p
yumurta 0p
200 gr yogurt 12p
Toplam 17.5p
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?