Miladımız--》2015

1 orta boy etli kabak dolmasi fatsecrette 8 kb
diyetkolikte 12.7 kb
hangisi gecerli acaba bilemedim

Iyi geceler herkese iki gündür giremedim benim ufaklik yine hasta ates ates ates bıktım ne cok hasta oldu bu cocuk yaa tabi benim diyet biraz sekteye uğradı normal diyete gore iyi ama kb diyetine gore uygun degil tabi bakalim biraz iyilessinde bende kendime vakit ayirabilirsem devam etmek istiyorum çünkü bir gun yaptim bu diyeti ve tartida 500 gram gitmisti demekki ise yariyacak allahtan yürüyüşü aksatmadim o tam gaz devammm

Canim keske sende kilo bildiriminde bulunsan bizimle

Canim keske sende kilo bildiriminde bulunsan bizimle
Cok isterdim ama benim kilom bir yildir 72 -71.500 arasi gidip geliyor o nedenle ne uzuyorum ne kisaliyorum senin anlayacagin hep ayni kilom allahtan almiyorum simdi bu kb diyeti bana cok uyuyor gibi bakalim eksileri gorursem bildirimde yapabilirim once oglum iyilessinde diyet hep yaptigimiz sey

Doğru diyorsun. Cok gecmis olsun canim

Cok gecmis olsun canim yaa.gercekten cok sık hastalandi senin cocuk.Allah sifa versin biran once.
Diyeti takma verirsin sen.moda girdin artik bu yoldan seni kimse ve hicbir sey ceviremez Allahin izniyle

Kahvaltım
7 dilim sucukla 1 yumurta pişirdim
1 kk peynir
yarım dilim kepekli ekmek
TOPLAM= 6,5 kb

Hayirli kandiller arkadaslar.Rabbim tum dualarimizi kabul etsin.
Isteyen herkese evlat sahibi olmayi onun kokusunu icine cekmeyi nasip etsin insallah...

Amin canim insallah beni bile 3. Bebis icin heyecenlandirdin....
hayirli kandiller herkese

Gunaydinlar hayirli kandiller hepinize rabbim bu kandil günü acilan elleri bos cevirmesin bebis isteyen arkadaslara en kisa zamanda nasip etsin insallah..... kalbi gönlü ruhu cocuk kalan biz büyüklerinde 23nisan egemenlik ve cocuk bayrami kutlu olsun burdaki tum dostlarimin ufakliklarininda bayrami kutlu olsunhepinizi opuyorum

Herkese iyi kandiller diliyorum. Allah hepimizin gonlunde ne duasi varsa kabul etsin..boyle gunlerin hurmetine..
Kahvaltim
2 dilim tb ekmegi ile tost
1 kk peynir
Domatez salatalik
3 zeytin
Cay

Kizlar ben diyetkolitekilere bakiyorum o bana daha mantikli geldi.
ebru akinin ki avrupa standartlarina goreymis diger sayfalardan okudugum kadari ile 100 gr indaki kb degeri benim icin olcu olacak artik
sabah kahvaltim
peynir 0p
10 zeytin 1p
salatalik1.5p
domates3p
yumurta 0p
200 gr yogurt 12p

Toplam 17.5p

Peynire neden 0 puan veriyorsun canım.çok mu az yiyorsun ? 100 gramı 1 puan.ben 1 kibrit kutusuna 0,5 puan veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…