• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Ben de aynı canim 45 puan ile...
30 gr bitter ikolata aldim kendime 10 ya da 13 puandi galiba. Birkac gun sonra ona yer ayirabilirim.
uruste yapsam ne guzel olur
canım çikolata paketlerinde kb değerleri yazıyor bende bu gün markete gittim aldığım markanın bitter çikolatasının kb si sütlüye göre daha yüksekti 43 gr lık çikolata aldım sütlüsü 21 kb ben fındıklısını aldım 19 kb puanı var bir gün diğer öğünlerde proteğin beslenip yemek istiyorum ama kalori dengemide bozmamaya dikkat ediyorum bu tarz kaçamaklarıda gün içinde yapmak daha iyi olur ...şu 90 lardan kurtulayım kendime o çikolatayı ödül yapıcam çekmecede beni bekliyor:KK45::KK45::KK45:

1 orta boy etli kabak dolmasi fatsecrette 8 kb
diyetkolikte 12.7 kb
hangisi gecerli acaba bilemedim
canım bu durumda ikisinin ortasını alabilirsin zaten kabak dolmasının kbsini yükselten pirinç oluyor oda zaten dolmanın içinde çok azdır yani mantıklı düşününce 12 olan çok fazla

Iyi geceler herkese iki gündür giremedim benim ufaklik yine hasta ates ates ates :KK43: bıktım ne cok hasta oldu bu cocuk yaa tabi benim diyet biraz sekteye uğradı normal diyete gore iyi ama kb diyetine gore uygun degil tabi bakalim biraz iyilessinde bende kendime vakit ayirabilirsem devam etmek istiyorum çünkü bir gun yaptim bu diyeti ve tartida 500 gram gitmisti demekki ise yariyacak allahtan yürüyüşü aksatmadim o tam gaz devammm :KK66:
canım çok geçmiş olsun inş yavrun iyileşsin kilo verirsin kilonu almadan koruman bile çok iyi...

bu arada yavrulamızın bayramı kutlu olsun herkesinde kandili mubarek olsun..
kızlar ben netten yumurtanın besin değerlerine baktım kb değer 0.4---0.6 yazıyor bir yumurta için yani iki yumurtayı 1 kb hesaplamamız gerekiyor markete gittim aklıma gelenlerin paket üzerindeki değerlerine de baktım ..ebru akında bazı şeyler yalnış yazıyor mesela un 250gr 90 yazılmış ama ben un paketlerine baktım nettende besin değerlerine baktım 100 gr 73-75 kb bu arada kendime enerjisi azaltılmış mayonezde aldım..

canım bu durumda ikisinin ortasını alabilirsin zaten kabak dolmasının kbsini yükselten pirinç oluyor oda zaten dolmanın içinde çok azdır yani mantıklı düşününce 12 olan çok fazla

canım çok geçmiş olsun inş yavrun iyileşsin kilo verirsin kilonu almadan koruman bile çok iyi...
Canım zaten pirincinin mümkün olduğunca az kıymasının fazla olmasına özen gösteriyorum.Bu durumda 12 fazla gerçekten

Ben bu diyetkolik sitesini de anlamadım.beyaz peynire kaşara sıfır puan vermiş.sütle yoğurtta kb var.Nasıl bir mantık ?

Canım zaten pirincinin mümkün olduğunca az kıymasının fazla olmasına özen gösteriyorum.Bu durumda 12 fazla gerçekten
canım o zaman 8 bile fazla olabilir dün kocaman bir kabak tarttım 200gr geldi kabağın
100gr kabak 2 kb
kıyma zaten 0 kb
küçükten biraz büyük sarma 10gr geliyor pirinci o kadar olsa 2kb ediyor
senin dolma bence en fazla 5 kb eder

Ben bu diyetkolik sitesini de anlamadım.beyaz peynire kaşara sıfır puan vermiş.sütle yoğurtta kb var.Nasıl bir mantık ?
canım ben başka sitelerdede baktım yoğurt ve sütün kb değeri var ama peynirin kb değerini hep sıfır gösteriyor bir çok siteye baktım

hayırlı kandiller kızlar rabbim gönlünüzden geçeni dilinizde duaya dönenleri hayırlı kılıp kabül etsin inşallah
sabah
3 dilim sucuk
2 kaşık dolusu peynirli kaşarlı yeşil soğanlı yumurta
yarım domates
yarım salatalık
3 dilim kadar ekmek
ara
200ml paket sade süt
1 küçük elma
2. ara
1 kase cacık
dün kendi kendime dellendim durdum 104.8 çıktım diye bu sabah 104.2 çıktım demek ki benim malum gün tam bittiğinde daha da eksileri görücem inşallah
dün akşam iştahıma da açsan ye sağlıklı olanları seç dedim kendinden kaçtı kapandı şükür:))kısıtlamaya gelmiyor coşuyor serbest bırakınca duruluyor galiba benim iştah :)

Canim ben de baktim ayni wetunun dedigi gibi. Peyniri sabah olçmeden yedim o yuzden 0 puan dedim kb si sıfir oldugu icin.
yogurt ben cok severim ama kb si yuksek ekmek yerine yogurdu tercih ederim yani. 79 olana kadar ekmek te yok cikolata da.

o zaman sabah 3 yumurta desek 1.5 puan
19 puan yapiyor toplam da kizlar.

aksama da tavuk ve salata yemeyi dusunuyorum ekstrasina bakarim artik

bir de benim sorum ben saat 15 gibi bir ara yapmak istiyorum
mesela kuru kayisi kuru dut medine hurmasi bunlarin adet ve kb degerini yazabilir misiniz kafam karisti da benim

Canim ben de baktim ayni wetunun dedigi gibi. Peyniri sabah olçmeden yedim o yuzden 0 puan dedim kb si sıfir oldugu icin.
yogurt ben cok severim ama kb si yuksek ekmek yerine yogurdu tercih ederim yani. 79 olana kadar ekmek te yok cikolata da.

o zaman sabah 3 yumurta desek 1.5 puan
19 puan yapiyor toplam da kizlar.

aksama da tavuk ve salata yemeyi dusunuyorum ekstrasina bakarim artik

bir de benim sorum ben saat 15 gibi bir ara yapmak istiyorum
mesela kuru kayisi kuru dut medine hurmasi bunlarin adet ve kb degerini yazabilir misiniz kafam karisti da benim
Kuru kayısı 1 adet = 5 kb
Dut kurusunu bulamadım yaşı 1 çay bardağı 6,1 kb.Kurusu daha düşüktür sanırım.Bir sitede kurusunun 100 gramında 9,8 yazıyor.
Hurma 1 adet =6,5 kb

Kuru kayısı 1 adet = 5 kb
Dut kurusunu bulamadım yaşı 1 çay bardağı 6,1 kb.Kurusu daha düşüktür sanırım.Bir sitede kurusunun 100 gramında 9,8 yazıyor.
Hurma 1 adet =6,5 kb

Aagol canim esim yerken ben yiyemeden baktim . Ama diger günlere ekleme yaparim

akşam yemeği de tamam

1 yumurta kadar haşlanmış tavukla yeşil salata
1 kase yoğurtlu bakla
1 bardak acılı şalgam
bu ayrı yemek pişirme işi yorucu oluyor benimkiler karnıyarık pilav havuçlu salata yedi birde tadına bak yemeğin diyorlar yermiyim hiç bu defa yemedim :))
birde yedikten sonra uykum gelmese ne güzel olurdu

Aksam yemeğim
tavuk....0p
Salata ....8p
tursu.... 1p
300ml ayran 7
2 kaşık tepeleme bulgur pilavı...9p

gunun toplami..... 44p
insallah yarina daha da eksik cikarim.
1. Gun85.4
2. Gun84.0
3.gun????

akşam yemeği
3 kepçe tavuklu çorba--6 (tavuk suyuna az un yumurta ve limon suyuyla terbiyeli çorba az un koydum hesaplamama göre bir kepçesi 2 puan ediyor)
bir porsiyondan az taza fasulye--5
az domates salatalık--3
bir tatlı kaşığı irmik helvası tattım
helva dışında toplam 39 kb aldım...

Aksam yemeğim
tavuk....0p
Salata ....8p
tursu.... 1p
300ml ayran 7
2 kaşık tepeleme bulgur pilavı...9p

gunun toplami..... 44p
insallah yarina daha da eksik cikarim.
1. Gun85.4
2. Gun84.0
3.gun????
ooo çok iyiymiş gülüm sabahı merakla bekliyorum inşallah çok eksiler görürsün

Ii geceler kizlar menumun devamini yazayim
Ara;
1 kandil simiti ( kendim yaptim)
1 fincan neskafe
Ara;
3 yk puding
Aksam;
8 yk kurufasulye
2 yk pilav
1 kornison tursu
Ara;
1 fincan yesil cay
Bakalim yapabilirsem yarindan itibaren duzenli yuruyus yapcam..

Back