canım çikolata paketlerinde kb değerleri yazıyor bende bu gün markete gittim aldığım markanın bitter çikolatasının kb si sütlüye göre daha yüksekti 43 gr lık çikolata aldım sütlüsü 21 kb ben fındıklısını aldım 19 kb puanı var bir gün diğer öğünlerde proteğin beslenip yemek istiyorum ama kalori dengemide bozmamaya dikkat ediyorum bu tarz kaçamaklarıda gün içinde yapmak daha iyi olur ...şu 90 lardan kurtulayım kendime o çikolatayı ödül yapıcam çekmecede beni bekliyorBen de aynı canim 45 puan ile...
30 gr bitter ikolata aldim kendime 10 ya da 13 puandi galiba. Birkac gun sonra ona yer ayirabilirim.
uruste yapsam ne guzel olur
canım bu durumda ikisinin ortasını alabilirsin zaten kabak dolmasının kbsini yükselten pirinç oluyor oda zaten dolmanın içinde çok azdır yani mantıklı düşününce 12 olan çok fazla1 orta boy etli kabak dolmasi fatsecrette 8 kb
diyetkolikte 12.7 kb
hangisi gecerli acaba bilemedim
canım çok geçmiş olsun inş yavrun iyileşsin kilo verirsin kilonu almadan koruman bile çok iyi...Iyi geceler herkese iki gündür giremedim benim ufaklik yine hasta ates ates atesbıktım ne cok hasta oldu bu cocuk yaa tabi benim diyet biraz sekteye uğradı normal diyete gore iyi ama kb diyetine gore uygun degil tabi bakalim biraz iyilessinde bende kendime vakit ayirabilirsem devam etmek istiyorum çünkü bir gun yaptim bu diyeti ve tartida 500 gram gitmisti demekki ise yariyacak allahtan yürüyüşü aksatmadim o tam gaz devammm
Canım zaten pirincinin mümkün olduğunca az kıymasının fazla olmasına özen gösteriyorum.Bu durumda 12 fazla gerçektencanım bu durumda ikisinin ortasını alabilirsin zaten kabak dolmasının kbsini yükselten pirinç oluyor oda zaten dolmanın içinde çok azdır yani mantıklı düşününce 12 olan çok fazla
canım çok geçmiş olsun inş yavrun iyileşsin kilo verirsin kilonu almadan koruman bile çok iyi...
Allah kabul etsin canım.Hayırlı kandiller...unutmadan menümüde yazayım bu gün oruçluyum
gece sahurda
2 tavada yumurta--1
2 dilim kepek ekmeği--24
40gr peynir--0.5.....
toplamda 25.5
akşama menüm kesinleşsin yazarım...
canım o zaman 8 bile fazla olabilir dün kocaman bir kabak tarttım 200gr geldi kabağınCanım zaten pirincinin mümkün olduğunca az kıymasının fazla olmasına özen gösteriyorum.Bu durumda 12 fazla gerçekten
canım ben başka sitelerdede baktım yoğurt ve sütün kb değeri var ama peynirin kb değerini hep sıfır gösteriyor bir çok siteye baktımBen bu diyetkolik sitesini de anlamadım.beyaz peynire kaşara sıfır puan vermiş.sütle yoğurtta kb var.Nasıl bir mantık ?
Ben bu diyetkolik sitesini de anlamadım.beyaz peynire kaşara sıfır puan vermiş.sütle yoğurtta kb var.Nasıl bir mantık ?
Kuru kayısı 1 adet = 5 kbCanim ben de baktim ayni wetunun dedigi gibi. Peyniri sabah olçmeden yedim o yuzden 0 puan dedim kb si sıfir oldugu icin.
yogurt ben cok severim ama kb si yuksek ekmek yerine yogurdu tercih ederim yani. 79 olana kadar ekmek te yok cikolata da.
o zaman sabah 3 yumurta desek 1.5 puan
19 puan yapiyor toplam da kizlar.
aksama da tavuk ve salata yemeyi dusunuyorum ekstrasina bakarim artik
bir de benim sorum ben saat 15 gibi bir ara yapmak istiyorum
mesela kuru kayisi kuru dut medine hurmasi bunlarin adet ve kb degerini yazabilir misiniz kafam karisti da benim
Kuru kayısı 1 adet = 5 kb
Dut kurusunu bulamadım yaşı 1 çay bardağı 6,1 kb.Kurusu daha düşüktür sanırım.Bir sitede kurusunun 100 gramında 9,8 yazıyor.
Hurma 1 adet =6,5 kb
ooo çok iyiymiş gülüm sabahı merakla bekliyorum inşallah çok eksiler görürsünAksam yemeğim
tavuk....0p
Salata ....8p
tursu.... 1p
300ml ayran 7
2 kaşık tepeleme bulgur pilavı...9p
gunun toplami..... 44p
insallah yarina daha da eksik cikarim.
1. Gun85.4
2. Gun84.0
3.gun????
ooo çok iyiymiş gülüm sabahı merakla bekliyorum inşallah çok eksiler görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?