- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Canım hoş geldin.Cidden meraklanmıştık habersiz gittin.Kilo almana üzüldüm.Dükkan açmana sevindim hayırlı bol kazançlar olsun.Oturarak çalışmak zor.Basene yerleşiyor kilolar.Yürüyüşle verirsin inşallah.Selamun aleykum kızlar ben geldim ama çok Kalmayacağım maalesef vaktim yok en son dikişlerin çok bi müddet ugrayamayacagim demiştim ocak sonunda dükkân açtım pert oluyorum eve gelince çalışmak çok zormus cooook basıma is açtım dizede haber veremedim koptum kusura bakmayın herkes çok güzel kilo vermiş ben verdiğinin yarısını geri aldım iki ögün karatay yapiyorum ama ise yaramiyoeee makina başında otur spor yok su yok olacağı bu 107 kiloyum sanırım boyle kalıtım ömrüm olursa sezon sonu eylül ekim gibi dikişlerin bitince yürüyüşe baslar veririm inşallah hepinizi çok seviyorum tekrar özür dilerim sizi bilgilendirmeden cok uzak kaldim kalmak zorundayim çok yogunum kolay gelsin
Evet canım güzel bir başlangıç olmuş.Yanlız 100 gram peynir 1 puan. 1 kibrit kutusu kadar olana ben 0,5 veriyorum bilgin olsun.
Hadi hayırlısı bakalım güzel kilo verirsin bu diyetle emin ol.
Yarım yağlı yoğurt 1 su bardağı 8,2 kb
tam yağlı yoğurt 1 su bardağı 9,6 kb canım.
Saracım meyvelerde ne yazık ki kb puanı çok yüksek genelinde.
Ama sıkıntı yapma bende ilk günler çok hata yaptım.zamanla alışıyor insan.Bitter çikolata yiyebilirsin canın istediğinde 1 parçası 2,4 kb.
Haşlanmış yumurta sıfır puan canım.0,4 puan daha eksidesin bilgin olsun
Sütlü çikolata 1 parça 5,8 kb canım sen bilirsin.peynir bir kibrit kutusu kadar bile yemiyorum canım bitter çikolata sevmiyorum sütlü yesem olmazmı
yumurta yazınca 0,4 puan yazdı yanlışmı gördüm
Sütlü çikolata 1 parça 5,8 kb canım sen bilirsin.
Yumurta,tavuk,et,balık sıfır,köfteye de galeta unu yada ekmek içi katmazsan sıfır canım.Birçok sitede ve benim telefona yüklediğim programda da sıfır.Ama 0,4 de yazabilirsin çok bir şey oynatmaz puanında
play store'den.karbonhidrat diyeti yazdım.elma sembolü olan bir program var karbonhidrat diyeti yazıyor.o canım.
bende dünü 42 puanla bitirdim bu gün 200 gr artıda çıktım kabızlık var yarın sabah aç karına kayısı yapıcam ama 100 gr kb 58 bir kayısı en az 10gr geliyor iki kayısı yesek 12 kb alıcaz kahvaltıda ekmek yemem artık...Aksam yemegim
1 tabak taze fasulye 8 kb
2 yk kiymali kabak yemegi 2 kb
3 adet karalahana sarmasi 5 kb
Gun toplami 44 kb
bende o programı indirdim ama yeterli gelmedi bana ben gıdaları tartarak yediğim için 100gr besin değerlerine bakıyorum en çok kullandığım gıdaların 100gr besin değerlerini yazıp buzdolabıma astım aklıma gelenleride ekliyorum hazır gıdalarında zaten paketlerinde oluyor kb değerleri...play store'den.karbonhidrat diyeti yazdım.elma sembolü olan bir program var karbonhidrat diyeti yazıyor.o canım.
inş kb diyeti sendede işe yarar ama mutfak tartısı baya işe yarıyor salatanın içine koydukların ve ne kadar yediğin önemli kbyi belirlemek içinYukledim canim Sağol. Sormak istediklerim olursa yazarim. Mesela karisik salata diyor ya
ben icine ne bulursam koyuyorum yani 1 tabak 8 puan mi alacam.
mesela kahvaltida yesillik yesem onu nasil ayarlayacam
Canım o programda olmayanları direkt Google'a yazarak aratabilirsin.Yukledim canim Sağol. Sormak istediklerim olursa yazarim. Mesela karisik salata diyor ya
ben icine ne bulursam koyuyorum yani 1 tabak 8 puan mi alacam.
mesela kahvaltida yesillik yesem onu nasil ayarlayacam
canım o zaman fatsecret yada diyetkolik programlarından birini indirebilirsin.Daha detay içeriyor.herşey bulunuyor.bende dünü 42 puanla bitirdim bu gün 200 gr artıda çıktım kabızlık var yarın sabah aç karına kayısı yapıcam ama 100 gr kb 58 bir kayısı en az 10gr geliyor iki kayısı yesek 12 kb alıcaz kahvaltıda ekmek yemem artık...
bende o programı indirdim ama yeterli gelmedi bana ben gıdaları tartarak yediğim için 100gr besin değerlerine bakıyorum en çok kullandığım gıdaların 100gr besin değerlerini yazıp buzdolabıma astım aklıma gelenleride ekliyorum hazır gıdalarında zaten paketlerinde oluyor kb değerleri...
canım senin için ölçtüm 200ml bir su bardağı yoğurt 200gr geldi yoğurdum hazır ve katı bir yoğurttuSevgili tomurcuk senin sevkinle ben de kb diyetine baslamaya karar verdim bakalim ne olacak... sorduklarimi bana soylersen sevinirim.
yarin oruçlu olacagim.
o yuzden sahura
2 haşlanmış yumurta....0
10 zeytin....1
1 kase yogurt ne kadar acaba..
1 bardak 200 ml mesela ne kadar acaba
Saol canım inşallah vaktim oldukça kahve molasinda ugrarimCanım hoş geldin.Cidden meraklanmıştık habersiz gittin.Kilo almana üzüldüm.Dükkan açmana sevindim hayırlı bol kazançlar olsun.Oturarak çalışmak zor.Basene yerleşiyor kilolar.Yürüyüşle verirsin inşallah.
Fırsat buldukça gir yaz bi selam ver canım.Milad da kayıplara karıştı zaten.Umarım herşey yolundadır onun adına.
Biraz daha iradeni konuştur canım.3 adet değil de 1 adet ye en azından.sabah seminer vardı sıkıntıdan kurabiyeleri atıştırdım hata yaptım bugünü 70 puanla bitirecem gibi alışacam yavaş yavaş
Biraz daha iradeni konuştur canım.3 adet değil de 1 adet ye en azından.
Daha önce diyet geçmişin nasıldı.Başarılı bir kilo verme süreci geçirdin mi yoksa her yaşında kilon var mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?