Miladımız--》2015

Canım hoş geldin.Cidden meraklanmıştık habersiz gittin.Kilo almana üzüldüm.Dükkan açmana sevindim hayırlı bol kazançlar olsun.Oturarak çalışmak zor.Basene yerleşiyor kilolar.Yürüyüşle verirsin inşallah.
Fırsat buldukça gir yaz bi selam ver canım.Milad da kayıplara karıştı zaten.Umarım herşey yolundadır onun adına.

Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta =0
1 kk beyaz peynir = 0,5
1 dilim kepekli ekmek= 10
5 adet yeşil zeytin = 0,5
TOPLAM= 11 kb

peynir bir kibrit kutusu kadar bile yemiyorum canım bitter çikolata sevmiyorum sütlü yesem olmazmı

Haşlanmış yumurta sıfır puan canım.0,4 puan daha eksidesin bilgin olsun

yumurta yazınca 0,4 puan yazdı yanlışmı gördüm

peynir bir kibrit kutusu kadar bile yemiyorum canım bitter çikolata sevmiyorum sütlü yesem olmazmı

yumurta yazınca 0,4 puan yazdı yanlışmı gördüm
Sütlü çikolata 1 parça 5,8 kb canım sen bilirsin.
Yumurta,tavuk,et,balık sıfır,köfteye de galeta unu yada ekmek içi katmazsan sıfır canım.Birçok sitede ve benim telefona yüklediğim programda da sıfır.Ama 0,4 de yazabilirsin çok bir şey oynatmaz puanında

Canim teline hangi uygulamayi indirdin. Bende indireyim rahat rahat bakarim

play store'den.karbonhidrat diyeti yazdım.elma sembolü olan bir program var karbonhidrat diyeti yazıyor.o canım.

play store'den.karbonhidrat diyeti yazdım.elma sembolü olan bir program var karbonhidrat diyeti yazıyor.o canım.

Yukledim canim Sağol. Sormak istediklerim olursa yazarim. Mesela karisik salata diyor ya
ben icine ne bulursam koyuyorum yani 1 tabak 8 puan mi alacam.
mesela kahvaltida yesillik yesem onu nasil ayarlayacam

Aksam yemegim
1 tabak taze fasulye 8 kb
2 yk kiymali kabak yemegi 2 kb
3 adet karalahana sarmasi 5 kb

Gun toplami 44 kb
bende dünü 42 puanla bitirdim bu gün 200 gr artıda çıktım kabızlık var yarın sabah aç karına kayısı yapıcam ama 100 gr kb 58 bir kayısı en az 10gr geliyor iki kayısı yesek 12 kb alıcaz kahvaltıda ekmek yemem artık...
bende o programı indirdim ama yeterli gelmedi bana ben gıdaları tartarak yediğim için 100gr besin değerlerine bakıyorum en çok kullandığım gıdaların 100gr besin değerlerini yazıp buzdolabıma astım aklıma gelenleride ekliyorum hazır gıdalarında zaten paketlerinde oluyor kb değerleri...

Yukledim canim Sağol. Sormak istediklerim olursa yazarim. Mesela karisik salata diyor ya
inş kb diyeti sendede işe yarar ama mutfak tartısı baya işe yarıyor salatanın içine koydukların ve ne kadar yediğin önemli kbyi belirlemek için

Canım o programda olmayanları direkt Google'a yazarak aratabilirsin.
Örnek:roka besin değeri yaz ilk çıkan sayfa diyetkolik(ben genelde bu sayfadan bakıyorum)
orda kategorileri var, porsiyon,yaprak,gram,demet gibi yaprağı seç ve adetini yaz.mesela 1 yaprak roka da 0,1 kb var canım
salatayı da 8 olarak hesapla.1-2 puan artı eksi olur o da önemli değil

canım o zaman fatsecret yada diyetkolik programlarından birini indirebilirsin.Daha detay içeriyor.herşey bulunuyor.
Bu basit olanı.elimin altında olsun dedim bir yere gittiğimde bakarım.bulamadıklarıma direkt googledan bakıyorum

canım senin için ölçtüm 200ml bir su bardağı yoğurt 200gr geldi yoğurdum hazır ve katı bir yoğurttu
200gr yoğurt 9.6
sütün 1 litresi 24 kb
200 ml bardağı ben düz hesap 5 puan yazıyorum..

öğle yemeğim

bir kase yoğurt : 7,4
haşlanmış et : 0
pilav :6,2
arada 3 adet kurabiye : 14,8

toplam : 41,6

sabah seminer vardı sıkıntıdan kurabiyeleri atıştırdım hata yaptım bugünü 70 puanla bitirecem gibi alışacam yavaş yavaş

Saol canım inşallah vaktim oldukça kahve molasinda ugrarim

sabah seminer vardı sıkıntıdan kurabiyeleri atıştırdım hata yaptım bugünü 70 puanla bitirecem gibi alışacam yavaş yavaş
Biraz daha iradeni konuştur canım.3 adet değil de 1 adet ye en azından.

Daha önce diyet geçmişin nasıldı.Başarılı bir kilo verme süreci geçirdin mi yoksa her yaşında kilon var mıydı?

Ara: 6 badem =1 kb
5 erik=5 kb
Öğle: Kepekli tost+1 dilim kaşar= 18 kb

Dün çizelgeyi yayınlamamıştım ekim2009 belki bildirim yapar diye.gelmedi o da.Şimdi ekledim sayfamıza bilginiz olsun...

Biraz daha iradeni konuştur canım.3 adet değil de 1 adet ye en azından.

Daha önce diyet geçmişin nasıldı.Başarılı bir kilo verme süreci geçirdin mi yoksa her yaşında kilon var mıydı?

diyet geçmişim başarısız canım sen son 14 kilo vermiştim oda yıllar önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…