• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Aksam yemegim yarim porsiyon pirasa 4-5 puan.
kaldirek diye bir sebze var soganla kavruluyor.kayinvalidem ondan yapmis.lezzetli bir sebze belki bilirsiniz.5- 6 yk ondan yedim.biraz once 1 avuc findik yedim.
yogurt kuru belki yerim belki yemem karar veremedim...

Herkese iyi akşamlar
Sabah
Nesfitli kahvaltı
Öğle
1 tabak zeytin yağlı limonlu hardal otu
1 dilim ekmek
1k dilim börek
Ara
Türk kahvesi
Ara
Bir avuç yer fıstığı
Akşam
2 parça ızgara et
2k patates salatası
3 köz biber
Ara çay
Bakalım yarın neler olacak

ebru akın karbonhidrat diyeti yazınca çıkıyor canım puanlar.forumda karbonhidrat diyeti demeyimlerimiz ilk sayfasında da var.
yada fatsecret diyetkolik sitelerinden ayrı ayrı bulabilirsin.merak ettiğin besini yazıyorsun kb kalori yağ falan gösteriyor ölçülerine göre.
ben pratik olsun hep yanımda olsun diye telefona indirdim karbonhidrat diyeti yazdım çıktı şansıma.ordan açıp açıp bakıyorum.ezberledim gibi artık.
Sen başla hele ben yardımcı olurum kuzu sana :)

sağol canım

Aksam yemegim yarim porsiyon pirasa 4-5 puan.
kaldirek diye bir sebze var soganla kavruluyor.kayinvalidem ondan yapmis.lezzetli bir sebze belki bilirsiniz.5- 6 yk ondan yedim.biraz once 1 avuc findik yedim.
yogurt kuru belki yerim belki yemem karar veremedim...

karadenizlimisin tızım sen kaldırigi bilmezmiyim ama hiç sevmiyorum yaaa

karadenizlimisin tızım sen kaldırigi bilmezmiyim ama hiç sevmiyorum yaaa
Yok canim ben degil kayinvalidem artvinli.kayinpeder de trabzonlu ama onlar da orda dogmamislar.kokenleri karadeniz yani.
Ben hic yememistim.evlendikten sonra ogrendim karadeniz lezzetlerini.karalahana yemegini sevemedim bi turlu.dolmasi guzel.misir ekmegine de eh iste.muhlama guzel.kadiregi de begendim hafif geliyor bana yani.

Yok canim ben degil kayinvalidem artvinli.kayinpeder de trabzonlu ama onlar da orda dogmamislar.kokenleri karadeniz yani.
Ben hic yememistim.evlendikten sonra ogrendim karadeniz lezzetlerini.karalahana yemegini sevemedim bi turlu.dolmasi guzel.misir ekmegine de eh iste.muhlama guzel.kadiregi de begendim hafif geliyor bana yani.

hııııım anladım canım

karalahananın çorbasını diblesini yapıyorum eşim çok seviyor ama ben olsada yesem demem karalahana çiçeğinin kızartması çok güzel oluyo merulcanında öyle ama kaldırigi sevemedim kabalak turşusunuda sevemedim mıhlama kahvaltıda özellikle çok güzel oluyor

Günaydın kızlar,bildirimimi yaptım.Kb diyetiyle 1 haftada tam 2,2 kg verdim hemde hiç aç kalmadan spor yapmadan.
Protein ağırlıklı olduğu için wc ye çıkmakta sıkıntı oluyor sadece o kadar.O da hallolsa daha da ekside olurdum ama çok şükür yine de...

Günaydın kızlar,bildirimimi yaptım.Kb diyetiyle 1 haftada tam 2,2 kg verdim hemde hiç aç kalmadan spor yapmadan.
Protein ağırlıklı olduğu için wc ye çıkmakta sıkıntı oluyor sadece o kadar.O da hallolsa daha da ekside olurdum ama çok şükür yine de...
canım tebrik ediyorum bende artılardan kurtulup eksiye indim çok şükür iki haftadır aslında artı olmasaydım iyi kilo vermiştim bunada şükür diyelim..
cuma sabahı 94.2 kilodaydım o gün gezmedede yedim ama akşam yemedim perşembe cumadanda fazlaydım
cumartesi 93.9
bu gün 91.4
üç günde 2.5 gitmiş ama az kalori aldım ve kb e çok dikkat ettim bu hafta dikkat etmeye devam edicem bakalım sonuç ne olucak çok merak ediyorum ..kb diyeti tuvalet sorunu yapıyor bende 2 güne bir çıkıyorum yoğurt kürüme hala devam ediyorum biraz onun faydası var ama kayısıda bana ii gelmişti akşamdan suya koyup sabah kayısıları yiyip suyunu içiyorsun çok sıkıntım olursa bunu yapıyorum...

canım tebrik ediyorum bende artılardan kurtulup eksiye indim çok şükür iki haftadır aslında artı olmasaydım iyi kilo vermiştim bunada şükür diyelim..
cuma sabahı 94.2 kilodaydım o gün gezmedede yedim ama akşam yemedim perşembe cumadanda fazlaydım
cumartesi 93.9
bu gün 91.4
üç günde 2.5 gitmiş ama az kalori aldım ve kb e çok dikkat ettim bu hafta dikkat etmeye devam edicem bakalım sonuç ne olucak çok merak ediyorum ..kb diyeti tuvalet sorunu yapıyor bende 2 güne bir çıkıyorum yoğurt kürüme hala devam ediyorum biraz onun faydası var ama kayısıda bana ii gelmişti akşamdan suya koyup sabah kayısıları yiyip suyunu içiyorsun çok sıkıntım olursa bunu yapıyorum...
Son bildiriminden sonra artıya geçmişşin.onlardan kurtulup bir de eksilere inmişsin canım daha ne olsun.gerçekten şükürler olsun.bu hafta daha güzel geçecek ve haftaya daha ekside olacaksın.8 ler artık sana çok yakın.bir daha 90 lı rakamları görmeyeceksin inşallah.
kayısı benimde denemem lazım bir an önce.durum vahim :(

Son bildiriminden sonra artıya geçmişşin.onlardan kurtulup bir de eksilere inmişsin canım daha ne olsun.gerçekten şükürler olsun.bu hafta daha güzel geçecek ve haftaya daha ekside olacaksın.8 ler artık sana çok yakın.bir daha 90 lı rakamları görmeyeceksin inşallah.
kayısı benimde denemem lazım bir an önce.durum vahim :KK43:
inş canım bu şekilde kilo verirsem bu hafta 90 lardan kurtulurum belki bakalım bende merak ediyorum..
bu günkü menü
kahvaltı
50gr peynir 15grmı kaşar 0.5
1 dilim ekmek 12
50gr domates 1.5

öğle tavuk köftesi 4
2 yumurta 15 gr kaşarla yapılmış omlet 1

arada bir bardak süt içmeyi düşünüyorum
akşama z.y taze fasulye var yanında domates salatalık yerim
toplamda puanım 40 olmuyor kaloriside 1000 geçmiyor ekstra bir şey yersem yazarım...

inş canım bu şekilde kilo verirsem bu hafta 90 lardan kurtulurum belki bakalım bende merak ediyorum..
bu günkü menü
kahvaltı
50gr peynir 15grmı kaşar 0.5
1 dilim ekmek 12
50gr domates 1.5

öğle tavuk köftesi 4
2 yumurta 15 gr kaşarla yapılmış omlet 1

arada bir bardak süt içmeyi düşünüyorum
akşama z.y taze fasulye var yanında domates salatalık yerim
toplamda puanım 40 olmuyor kaloriside 1000 geçmiyor ekstra bir şey yersem yazarım...
Süper menü,harikasın :KK5:

Saracim insulin direnci var demişsin. Bir yerde okudum ama ne kadar dogru bilmiyorum en az 2 hafta krbonhidrat vucuda sokmayin diyordu.
ben biraktim artik canim sagligimdan onemli degil o ekmek.yemem beni zorlayan tatli idi ama onu da birakacam.ucundan da olsa tatmak yok

Saracim insulin direnci var demişsin. Bir yerde okudum ama ne kadar dogru bilmiyorum en az 2 hafta krbonhidrat vucuda sokmayin diyordu.
ben biraktim artik canim sagligimdan onemli degil o ekmek.yemem beni zorlayan tatli idi ama onu da birakacam.ucundan da olsa tatmak yok

benim tatlıyada tuzluyuda zaman zaman düşkünlüğüm olur öyle her zaman değil ama hamur işini hepten kesip meyveye sebzeye yöneleyim diyorum o zamanda tansiyonum şekerim düşüyor sende yeme bırak canım dediğin gibi sağlığımızdan önemli değil

karatayın "karatay diyeti" kitabını okuyorum baya etkili oluyor ben de ekmeği falan öyle 2-3 lokma yiyorum hatta tamamen bırakmayı düşünüyorum akşamları ilk başlarda bulgur pilavı falan idare edeyim diyorum sabahları nesfit ya da iki yumurtalı kahvaltı öğle et tavuk balıktan biri akşam sebze+ bulgur pilavı planladım öyle meyveye çok düşkün değilim benim zayıf noktam hamur işi ve tatlılar maalesef:KK43:

zayıf noktamız seninle aynı birde ben pirinç pilavını çok seviyorum bulguru hiç yemesem olsada yesem demem

bulgur pilavıyla ekmek yemezsem midem ağrıyor niyeyse gastrit var belki ondan bilmiyorum o yüzden ekmeği hepten kesemiyorum

sağol canım benim böyle yazman bile o kadar iyi geliyorki anlatamam

sucuk pastırma serbestmi ben bunları çok severim kahvaltıda yumurtayıda haşlasam ekmeği hiç aramam biliyomusun yada belkide bir dilim
Evet canım şarküteri serbest.
100 gr sucuk 1 puan
100 gr salam 1 puan
100 gr sosis 1 puan
100 gr pastırma 1 puan
100 gr jambon 1 puan

bunlardan biri ve yanına 2 haşlanmış yumurta 0 puan
1 dilim de çavdar yesen al sana kahvaltın 11 puan

öğlen tavuk,ton balık falan yesen sıfır onlarda.2-3 kaşık pilav yiyebilirsin

akşama da sebze yoğurt salata et oldu işte bu kadaaarrr

zayıf noktamız seninle aynı birde ben pirinç pilavını çok seviyorum bulguru hiç yemesem olsada yesem demem

bulgur pilavıyla ekmek yemezsem midem ağrıyor niyeyse gastrit var belki ondan bilmiyorum o yüzden ekmeği hepten kesemiyorum
hımmm bulgurun mideye dokunduğunu bilmiyordum. ama benim midemi en çok gazlı içecekler, karpuz ve turşu rahatsız eder en çok ta gazlı içecekler bir de sarımsaklı yoğurt acayip şişirir. sanırım bünyeye göre değişiyor mideye dokunan şeyler. süt mesela bana hep iyi gelmiştir. kimisine acayip dokunuyor.

100 gr sucuk 1 puan
100 gr salam 1 puan
100 gr sosis 1 puan
100 gr pastırma 1 puan
100 gr jambon 1 puan

harikasın yaaaaa yapabilirim aslında ama ben iki haşlanmış yumurta hep çok gelir diye yemiyorum onun yerine beyaz peynir koysam bir yumurta biraz peynir bir dilim çavdar ekmeği bazen sucuk bazen zeytin yesem

aralardada yoğurdun üzerine yulaf kepeği serpip yesem nasıl olur

100 gr sucuk 1 puan
100 gr salam 1 puan
100 gr sosis 1 puan
100 gr pastırma 1 puan
100 gr jambon 1 puan

yalnız şarküterinin için de en sağlıklısı pastırma imiş