• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

hımmm bulgurun mideye dokunduğunu bilmiyordum. ama benim midemi en çok gazlı içecekler, karpuz ve turşu rahatsız eder en çok ta gazlı içecekler bir de sarımsaklı yoğurt acayip şişirir. sanırım bünyeye göre değişiyor mideye dokunan şeyler. süt mesela bana hep iyi gelmiştir. kimisine acayip dokunuyor.

bulguru iki öğün sade yesem midem der dönerim canım ekmekle yiyince hiç bişey olmuyor süt banada dokunmaz severek içerim turşu acı olursa rahatsız eder gazlı içecekler banada şişkinlik yapıyor

harikasın yaaaaa yapabilirim aslında ama ben iki haşlanmış yumurta hep çok gelir diye yemiyorum onun yerine beyaz peynir koysam bir yumurta biraz peynir bir dilim çavdar ekmeği bazen sucuk bazen zeytin yesem

aralardada yoğurdun üzerine yulaf kepeği serpip yesem nasıl olur
bence 10numara 5 yıldız olur:KK68::KK68::KK68::KK68:
ayyy hepimiz böyle nehir gibi 38 beden olalım yaaa oda bir zamanlar 105kg idi:KK19:
onu aklıma getiriryorum hep...
tomurcukta 30kg vermiş düşünsenize 30kg 10 yaşında çocuk kilosu:KK49::eek:

ayyy hepimiz böyle nehir gibi 38 beden olalım yaaa oda bir zamanlar 105kg idi:KK19:

evet canım ya düşünsene her gün 30 kilo yük taşıyoruz resmen

harikasın yaaaaa yapabilirim aslında ama ben iki haşlanmış yumurta hep çok gelir diye yemiyorum onun yerine beyaz peynir koysam bir yumurta biraz peynir bir dilim çavdar ekmeği bazen sucuk bazen zeytin yesem

aralardada yoğurdun üzerine yulaf kepeği serpip yesem nasıl olur
bence de iyi olur canım.ben örnek verdim öylesine.
bende 1 yumurta 5 zeytin 1 kk peynir 1 dilim ekmek yiyorum
bazen tereyağına 2 yumurta kırıp kaşarla yiyorum
bu sabah da sucuklu yumurta yaptım mesela
her gün çeşitlendir istediğini ye.

aynen canım çok şükür gidiyor yavaştan.düşünsene 77 kg olduğumda tam 40 kilo vermiş olucam.tam haberlere çıkmalık oldum :-)

ara öğün badem ve öğlen kepekli tostumla 18 puan yaptım.sabahla birlikte 29 puandayım.
birazdan yeşil çay zamanı

maşallah süpersin canım hedefin kaç kilo olmak canım

yulaf kepeğinin puanı kaç canım bide bunları nasıl tartacaz mutfak tartım yok benim

yulaf kepeğinin puanı kaç canım bide bunları nasıl tartacaz mutfak tartım yok benim
canım hedefimi belirleyemedim.boyum 1,60.
65-70 lerde olsam kafi.gidebildiğim yere kadar giderim ama.neden olmasın ;)

yulaf kepeği 1 çorba kaşığı 6,6 puanmış canım.24 kalori.
diyetkolik sitesinde istediğin besini aratabilirsin.tüm değerlerini veriyor.kalori karbonhidrat yağ vs.
hemde ölçüleri de var ister 1 su bardağını seç istersen 1 çorba kaşığını hepsini otomatik hesaplıyor.
mutfak tartısı benim de yok.bu site yardımcı o konuda.kaşık bardak hesabı geneli.
bende yardımcı olurum,bakarım iki dakikada sen sor bana da takılırsan

Google'a yulaf kepeği besin değeri yaz ilk çıkan site diyetkolik zaten,ordan bakarsın Sara'cım

canım hedefimi belirleyemedim.boyum 1,60.
65-70 lerde olsam kafi.gidebildiğim yere kadar giderim ama.neden olmasın :KK66:

yulaf kepeği 1 çorba kaşığı 6,6 puanmış canım.24 kalori.
diyetkolik sitesinde istediğin besini aratabilirsin.tüm değerlerini veriyor.kalori karbonhidrat yağ vs.
hemde ölçüleri de var ister 1 su bardağını seç istersen 1 çorba kaşığını hepsini otomatik hesaplıyor.
mutfak tartısı benim de yok.bu site yardımcı o konuda.kaşık bardak hesabı geneli.
bende yardımcı olurum,bakarım iki dakikada sen sor bana da takılırsan

Google'a yulaf kepeği besin değeri yaz ilk çıkan site diyetkolik zaten,ordan bakarsın Sara'cım

çok sağol canım bakarım bu siteden senide yordum hakkını helal et

Aksam yemegim
1 tabak taze fasulye 8 kb
2 yk kiymali kabak yemegi 2 kb
3 adet karalahana sarmasi 5 kb

Gun toplami 44 kb

Selamun aleykum kızlar ben geldim ama çok Kalmayacağım maalesef vaktim yok en son dikişlerin çok bi müddet ugrayamayacagim demiştim ocak sonunda dükkân açtım pert oluyorum eve gelince çalışmak çok zormus cooook basıma is açtım dizede haber veremedim koptum kusura bakmayın herkes çok güzel kilo vermiş ben verdiğinin yarısını geri aldım iki ögün karatay yapiyorum ama ise yaramiyoeee makina başında otur spor yok su yok olacağı bu 107 kiloyum sanırım boyle kalıtım ömrüm olursa sezon sonu eylül ekim gibi dikişlerin bitince yürüyüşe baslar veririm inşallah hepinizi çok seviyorum tekrar özür dilerim sizi bilgilendirmeden cok uzak kaldim kalmak zorundayim çok yogunum kolay gelsin

sabah

bal :3,8
kaymak :1
peynir : 0
kepekli ekmek :21,9
şekersiz çay :0

öğle

iki yumurtayla azyağda omlet :1,6

akşam

bir tabak pirinç pilavı :31
iki köfte kadar haşlanmış et :0
salata :3,8

toplam :63,1

50 puanı aştım ama ilk gün için fena değil sanırım daha düzene oturtacam bunu kitabım gelene kadar bir hafta bunu uygulayıp sonucunu değerlendirecem

sağol tomurcuğum bugün seninle yazışmasak bu diyete başlayacak gücü bulamazdım

bir bardak şeftali suyu

Sevgili tomurcuk senin sevkinle ben de kb diyetine baslamaya karar verdim bakalim ne olacak... sorduklarimi bana soylersen sevinirim.
yarin oruçlu olacagim.
o yuzden sahura
2 haşlanmış yumurta....0
10 zeytin....1
1 kase yogurt ne kadar acaba..
1 bardak 200 ml mesela ne kadar acaba

günaydın kızlar

sabah kahvaltım

bir bardak şekersiz çay : 0
bir kk peynir : 0
bir dilim ekmek : 13,2
bir tane haşlanmış yumurta :0,4
8 ince dilim sucuk : 3,3

toplam : 16,9

dün gece bir bardak şeftali suyu içmiştim kb puanı 19,1 miş bu demekki ben dün 72,2 puan yapmışım aboooooow :eek::eek::eek::eek::eek::eek:

sabah

bal :3,8
kaymak :1
peynir : 0
kepekli ekmek :21,9
şekersiz çay :0

öğle

iki yumurtayla azyağda omlet :1,6

akşam

bir tabak pirinç pilavı :31
iki köfte kadar haşlanmış et :0
salata :3,8

toplam :63,1

50 puanı aştım ama ilk gün için fena değil sanırım daha düzene oturtacam bunu kitabım gelene kadar bir hafta bunu uygulayıp sonucunu değerlendirecem

sağol tomurcuğum bugün seninle yazışmasak bu diyete başlayacak gücü bulamazdım

bir bardak şeftali suyu
Evet canım güzel bir başlangıç olmuş.Yanlız 100 gram peynir 1 puan. 1 kibrit kutusu kadar olana ben 0,5 veriyorum bilgin olsun.

Sevgili tomurcuk senin sevkinle ben de kb diyetine baslamaya karar verdim bakalim ne olacak... sorduklarimi bana soylersen sevinirim.
yarin oruçlu olacagim.
o yuzden sahura
2 haşlanmış yumurta....0
10 zeytin....1
1 kase yogurt ne kadar acaba..
1 bardak 200 ml mesela ne kadar acaba
Hadi hayırlısı bakalım güzel kilo verirsin bu diyetle emin ol.

Yarım yağlı yoğurt 1 su bardağı 8,2 kb
tam yağlı yoğurt 1 su bardağı 9,6 kb canım.

dün gece bir bardak şeftali suyu içmiştim kb puanı 19,1 miş bu demekki ben dün 72,2 puan yapmışım aboooooow :eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Saracım meyvelerde ne yazık ki kb puanı çok yüksek genelinde.
Ama sıkıntı yapma bende ilk günler çok hata yaptım.zamanla alışıyor insan.Bitter çikolata yiyebilirsin canın istediğinde 1 parçası 2,4 kb.

günaydın kızlar

sabah kahvaltım

bir bardak şekersiz çay : 0
bir kk peynir : 0
bir dilim ekmek : 13,2
bir tane haşlanmış yumurta :0,4
8 ince dilim sucuk : 3,3

toplam : 16,9
Haşlanmış yumurta sıfır puan canım.0,4 puan daha eksidesin bilgin olsun

Back