hımmm bulgurun mideye dokunduğunu bilmiyordum. ama benim midemi en çok gazlı içecekler, karpuz ve turşu rahatsız eder en çok ta gazlı içecekler bir de sarımsaklı yoğurt acayip şişirir. sanırım bünyeye göre değişiyor mideye dokunan şeyler. süt mesela bana hep iyi gelmiştir. kimisine acayip dokunuyor.
bence 10numara 5 yıldız olurharikasın yaaaaa yapabilirim aslında ama ben iki haşlanmış yumurta hep çok gelir diye yemiyorum onun yerine beyaz peynir koysam bir yumurta biraz peynir bir dilim çavdar ekmeği bazen sucuk bazen zeytin yesem
aralardada yoğurdun üzerine yulaf kepeği serpip yesem nasıl olur
bence 10numara 5 yıldız olur
ayyy hepimiz böyle nehir gibi 38 beden olalım yaaa oda bir zamanlar 105kg idi
onu aklıma getiriryorum hep...
tomurcukta 30kg vermiş düşünsenize 30kg 10 yaşında çocuk kilosu
bence de iyi olur canım.ben örnek verdim öylesine.harikasın yaaaaa yapabilirim aslında ama ben iki haşlanmış yumurta hep çok gelir diye yemiyorum onun yerine beyaz peynir koysam bir yumurta biraz peynir bir dilim çavdar ekmeği bazen sucuk bazen zeytin yesem
aralardada yoğurdun üzerine yulaf kepeği serpip yesem nasıl olur
aynen canım çok şükür gidiyor yavaştan.düşünsene 77 kg olduğumda tam 40 kilo vermiş olucam.tam haberlere çıkmalık oldumbence 10numara 5 yıldız olur
ayyy hepimiz böyle nehir gibi 38 beden olalım yaaa oda bir zamanlar 105kg idi
onu aklıma getiriryorum hep...
tomurcukta 30kg vermiş düşünsenize 30kg 10 yaşında çocuk kilosu
ara öğün badem ve öğlen kepekli tostumla 18 puan yaptım.sabahla birlikte 29 puandayım.
birazdan yeşil çay zamanı
canım hedefimi belirleyemedim.boyum 1,60.maşallah süpersin canım hedefin kaç kilo olmak canım
yulaf kepeğinin puanı kaç canım bide bunları nasıl tartacaz mutfak tartım yok benim
Google'a yulaf kepeği besin değeri yaz ilk çıkan site diyetkolik zaten,ordan bakarsın Sara'cımmaşallah süpersin canım hedefin kaç kilo olmak canım
yulaf kepeğinin puanı kaç canım bide bunları nasıl tartacaz mutfak tartım yok benim
canım hedefimi belirleyemedim.boyum 1,60.
65-70 lerde olsam kafi.gidebildiğim yere kadar giderim ama.neden olmasın
yulaf kepeği 1 çorba kaşığı 6,6 puanmış canım.24 kalori.
diyetkolik sitesinde istediğin besini aratabilirsin.tüm değerlerini veriyor.kalori karbonhidrat yağ vs.
hemde ölçüleri de var ister 1 su bardağını seç istersen 1 çorba kaşığını hepsini otomatik hesaplıyor.
mutfak tartısı benim de yok.bu site yardımcı o konuda.kaşık bardak hesabı geneli.
bende yardımcı olurum,bakarım iki dakikada sen sor bana da takılırsan
Google'a yulaf kepeği besin değeri yaz ilk çıkan site diyetkolik zaten,ordan bakarsın Sara'cım
aşk olsun lafı bile olmaz.çok sağol canım bakarım bu siteden senide yordum hakkını helal et
Bu salatayi neye gore degerlendiroyorsunuz kizlar beni de bilgilendirin
Evet canım güzel bir başlangıç olmuş.Yanlız 100 gram peynir 1 puan. 1 kibrit kutusu kadar olana ben 0,5 veriyorum bilgin olsun.sabah
bal :3,8
kaymak :1
peynir : 0
kepekli ekmek :21,9
şekersiz çay :0
öğle
iki yumurtayla azyağda omlet :1,6
akşam
bir tabak pirinç pilavı :31
iki köfte kadar haşlanmış et :0
salata :3,8
toplam :63,1
50 puanı aştım ama ilk gün için fena değil sanırım daha düzene oturtacam bunu kitabım gelene kadar bir hafta bunu uygulayıp sonucunu değerlendirecem
sağol tomurcuğum bugün seninle yazışmasak bu diyete başlayacak gücü bulamazdım
bir bardak şeftali suyu
Hadi hayırlısı bakalım güzel kilo verirsin bu diyetle emin ol.Sevgili tomurcuk senin sevkinle ben de kb diyetine baslamaya karar verdim bakalim ne olacak... sorduklarimi bana soylersen sevinirim.
yarin oruçlu olacagim.
o yuzden sahura
2 haşlanmış yumurta....0
10 zeytin....1
1 kase yogurt ne kadar acaba..
1 bardak 200 ml mesela ne kadar acaba
Saracım meyvelerde ne yazık ki kb puanı çok yüksek genelinde.dün gece bir bardak şeftali suyu içmiştim kb puanı 19,1 miş bu demekki ben dün 72,2 puan yapmışım aboooooow
Haşlanmış yumurta sıfır puan canım.0,4 puan daha eksidesin bilgin olsungünaydın kızlar
sabah kahvaltım
bir bardak şekersiz çay : 0
bir kk peynir : 0
bir dilim ekmek : 13,2
bir tane haşlanmış yumurta :0,4
8 ince dilim sucuk : 3,3
toplam : 16,9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?