Miladımız--》2015

selam fıstıklar
sabah komşum çağırdı kahvaltıya :)
bir yumurta
3 dilim sucuk
1 kaşık domates turşulu yumurta
domates salatalık
2 dilim ekmek
çay
kahve
1 bardak karadut şurubu
1 küçük profiterol yedim
en son tabağıma elimi kapattım olmadı duvarla yanım arasına sakladım hala yedirecekti canı sağolasıca :)

ayyyy ne güzel ben normal karnımı doyursam şişirmekten bahsetmiyorum doymaktan bahsediyorum hemen fırlıyor kilo

ben artık 3 haneli olmak istemiyorummmm yaaa beynimle bedenim sürekli bu konuda savaş halindeler:)

Kızlar karbınhidrat diyeti diye bir şey araştırıyorum.Deneyen yada duyan oldu mu?
Gün boyu yediğimiz yiyeceklerin içerdiği karbonhidrat miktarına göre puanlama yapılmış.Günlük toplam 50 puanı geçmemek gerekiyor.Proteinler özellikle sıfır puan verilmiş.Mantığıma yatmaya başladı.Biraz daha detay için karbonhidrat diyeti deneyimlerimiz diye bir konu var onu okuyorum.Güzel kilo verenler var yalnız.
Başlamak isteyen olursa ikili yapabiliriz burdan puan hesaplamasıyla ben biraz daha okuyayım şu topiği

Örneğin 100 gram tavuk kalorisi 215 ama karbonhidrat değeri sıfır olduğu için istediğiniz kadar tüketebilirsiniz diyor.
Yumurta da öyle karbonhidrat içermiyor sınırsız tüketilebilirmiş.
Diyet yaparken kalori mi esas alınmalı yoksa karbonhidrat miktarları mı kafam karıştı

canım bende bu diyeti çok araştırdım yağlarında kb değeri sıfır ve bir sitede okurken kilo vermek istiyorsanız kalorilerinede dikkat edin yazıyordu kalorisi düşük ama kb yüksek olan şeylerde var bazı sebze ve meyvaların kb si yüksek mesela bir dilim ekmek kb değeri 12 benimde kafam karışmıştı

Aynen öyle canım.Meyve ve özellikle kuru baklagilleri hiç önermiyor.Kafa karıştırıcı ama çözümlendiğinde işe yarayacak bir diyet gibi görünüyor.
Bende diyet yöntemleri ve deneyimleriniz başlığından 3 ayda 92 kilodan 62 kiloya indim başlıklı bi topikten okuyarak araştırmaya başladım.
Listelere sadık kalamıyorum.Hergün yediklerimin kalorisini hesaplamaktansa bu daha kolay geldi.
Ben normal yeme düzenime devam edicem ve günlük hesaplama yapıcam bakalım geçecek miyim günlük 50 gr kb miktarını

Ekmeksiz dönerin de kb değeri sıfır mesela
Bence bu dukanımsı karatayımsı bir diyet :)
evet ortaya karışık bir diyet bende diyet öntemleri ve deneyimlerimizde o günlüğü okudum aradada bakıyorum netten teferruatlı bir liste buldum ebru akın diye birinin sitesi bir bak istersen hesaplama için lazım..

bende bir ara düşündüm yapsammı diye ama sonra vazgeçtim çorba severim meyvada severim kb leri yüksek sen bir dene ve hesapla bakalım

Bende inceledim canım ebrunun sitesini.birkaç siteden daha baktım.

Oooo cok guzel kararlar almissin tomurcuk eminim sen istersen yapabilirsin kararliligin cok hosuma gitti sen boyle yazinca disari cikip kilometrelerce kosasim geldi ..bana bile cok iyi geldi yazdiklarin ...haydi yaz geliyor tatil zamani geliyor artik incelme vede motive olma zamani hadi kizlar hop hop hopHareket zamanii

ben peynir çok severim kaşar dışındaki peynirleri 50gr ma kadar yiyorum kahvaltıda aslında bir denemek lazım bir hafta sonuç ne olucak...

canım arada yeme ataklarım olsada bende hiç vazgeçmedim ama burda olmakta beni çok frenledi yeme ataklarımı devam etmedim burda olmasaydım ipin ucu kaçar ve geri eskiye dönerdim günlüğümüz eski canlı günlerine döner inş..

bende bir ara düşündüm yapsammı diye ama sonra vazgeçtim çorba severim meyvada severim kb leri yüksek sen bir dene ve hesapla bakalım
Benim meyveyle neredeyse hiç aram yok.özellikle elma sevmem.yaz meyveleri de eh işte.
çorba da mercimek ve tarhana dışında pek içmiyorum.ara sıra tavuklu şehriye.
benim bugünkü hesap şöyle
sabah
1 yumurta=0
7 adet yeşil zeytin= 2
1 kk beyaz peynir= 1
1 dilim kepekli ekmek =10

öğlen
kepekli tost = kızarmış ekmek 8 kb demiş.2 adet 16 kb+kaşar 1 kb = 17

bugün toplam = 30

Vazgecmediginin farkindayim hep yaziyorsun iyide olsa kotude olsa ki ben senin menulerini cok begeniyorum ve sende istedigin kiloya ulasacaksin canim yaza az kaldi gunlugumuz belki sessiz ama emin adimlarla ilerliyor onemli olanda bu zamanla toplanir herkes insallah ...

Kim benle yesil cay icer yesil cay zamaniiiiiihadi kizlar alin birer kupa icelim karsilikli ohhhhh missss

canım benim sabah
2 haşlama yumurta-0
40gr peynir 0.5 diyelim

öğle 180 gr haşlama tavuk yedim 0
benim bu günkü 0.5 oldu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…