ayyyy ne güzel ben normal karnımı doyursam şişirmekten bahsetmiyorum doymaktan bahsediyorum hemen fırlıyor kiloevet canım senin çok dediklerini ben yesem şimdi 80li kilolarda olurdum sen gerçekten çok yemiyorsun sen birde benim çok yememi görsen ohoooo bazen başladımmı yemeyi bırakamıyorum hatta diyete ilk başladığım ay günüm vardı günde 7 çeşit vardı hepsinden 2 tane yemişimdir ve o hafta 800gr eksideydim
canım bende bu diyeti çok araştırdım yağlarında kb değeri sıfır ve bir sitede okurken kilo vermek istiyorsanız kalorilerinede dikkat edin yazıyordu kalorisi düşük ama kb yüksek olan şeylerde var bazı sebze ve meyvaların kb si yüksek mesela bir dilim ekmek kb değeri 12 benimde kafam karışmıştıÖrneğin 100 gram tavuk kalorisi 215 ama karbonhidrat değeri sıfır olduğu için istediğiniz kadar tüketebilirsiniz diyor.
Yumurta da öyle karbonhidrat içermiyor sınırsız tüketilebilirmiş.
Diyet yaparken kalori mi esas alınmalı yoksa karbonhidrat miktarları mı kafam karıştı
Aynen öyle canım.Meyve ve özellikle kuru baklagilleri hiç önermiyor.Kafa karıştırıcı ama çözümlendiğinde işe yarayacak bir diyet gibi görünüyor.canım bende bu diyeti çok araştırdım yağlarında kb değeri sıfır ve bir sitede okurken kilo vermek istiyorsanız kalorilerinede dikkat edin yazıyordu kalorisi düşük ama kb yüksek olan şeylerde var bazı sebze ve meyvaların kb si yüksek mesela bir dilim ekmek kb değeri 12 benimde kafam karışmıştı
Ekmeksiz dönerin de kb değeri sıfır meselasucuk salam sosis gibi gıdalarında kb değeri düşük ama kalorileri yüksek ...
evet ortaya karışık bir diyetEkmeksiz dönerin de kb değeri sıfır mesela
Bence bu dukanımsı karatayımsı bir diyet :)
Bende inceledim canım ebrunun sitesini.birkaç siteden daha baktım.evet ortaya karışık bir diyetbende diyet öntemleri ve deneyimlerimizde o günlüğü okudum aradada bakıyorum netten teferruatlı bir liste buldum ebru akın diye birinin sitesi bir bak istersen hesaplama için lazım..
Oooo cok guzel kararlar almissin tomurcuk eminim sen istersen yapabilirsin kararliligin cok hosuma gitti sen boyle yazinca disari cikip kilometrelerce kosasim geldi ..bana bile cok iyi geldi yazdiklarin ...haydi yaz geliyor tatil zamani geliyor artik incelme vede motive olma zamani hadi kizlar hop hop hopGünaydın şekerler,
Bugünden itibaren ciddi anlamda diyete başladım ve motiveyim.Çünkü 7 mayısa çok az kaldı ve benim 4-5 kilo vermem lazım.
Bol su içeceğim
Havalar açtı her akşam en az yarım saat yürüyüş yapacağım
Kaçamak yapmamaya çalışacağım,yaparsam da cezalandıracağım kendimi
Pilavı ve makarnayı yine yeniden tamamen çıkarıyorum diyetimden
Yeşil çay her gün içeceğim
Birçok karar aldım kendimce.Ameliyatımın ertelenmiş olması beni gevşetti biraz.Doktora gidince kilo vermemiş olmak sıkıyordu daha dikkat ediyordum.Kaç aydır yerimde sayıyor gibi bişeyim.önümüz yaz ve ramazan.Ameliyattan önce 70li kilolara inmem lazım.
Hadi hayırlısı...
canım arada yeme ataklarım olsada bende hiç vazgeçmedim ama burda olmakta beni çok frenledi yeme ataklarımı devam etmedim burda olmasaydım ipin ucu kaçar ve geri eskiye dönerdim günlüğümüz eski canlı günlerine döner inş..Oooo cok guzel kararlar almissin tomurcuk eminim sen istersen yapabilirsin kararliligin cok hosuma gitti sen boyle yazinca disari cikip kilometrelerce kosasim geldi ..bana bile cok iyi geldi yazdiklarin ...haydi yaz geliyor tatil zamani geliyor artik incelme vede motive olma zamani hadi kizlar hop hop hopHareket zamanii
Benim meyveyle neredeyse hiç aram yok.özellikle elma sevmem.yaz meyveleri de eh işte.bende bir ara düşündüm yapsammı diye ama sonra vazgeçtim çorba severim meyvada severim kb leri yüksek sen bir dene ve hesapla bakalım
Vazgecmediginin farkindayim hep yaziyorsun iyide olsa kotude olsa ki ben senin menulerini cok begeniyorum ve sende istedigin kiloya ulasacaksin canim yaza az kaldi gunlugumuz belki sessiz ama emin adimlarla ilerliyor onemli olanda bu zamanla toplanir herkes insallah ...canım arada ataklarım olsada bende hiç vazgeçmedim ama burda olmakta beni çok frenledi yeme ataklarımı devam etmedim burda olmasaydım ipin ucu kaçar ve geri eskiye dönerdim günlüğümüz eski canlı günlerine döner inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?