• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

sabah kahvaltımı yazayım

bir bardak şekerli çay
üç tane yufka ekmek
otlu van peyniri
bir tatlı kaşığı bal
bir tatlı kaşığı kaymak

otlu van peynirini ne zamandır yememiştim çok severim çok özlemiştim kaymakta afyon kaymağı balda hakiki arı balı olunca bu sabah kendime ziyafet çektim pişmanmıyım yok valla hiç değilim zaten kaç gündür hastaydım halsizdim çok iyi geldi haaa kiloma katkısı ne olur bilmiyorum ama zaten bu hafta artıdayım yine 100 kilo olmuşum maşallah bu akşamda görümcemin doğum günü var pasta börek yerim kesin ama yarından itibaren yine dikkatli olmaya başlayacam

diyet sayfasına neler yazdın böyleeeee aaaaaaa :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:dediğinizi duyar gibiyim ama doğruya doğru dimi :KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:

sabah kahvaltımı yazayım

bir bardak şekerli çay
üç tane yufka ekmek
otlu van peyniri
bir tatlı kaşığı bal
bir tatlı kaşığı kaymak

otlu van peynirini ne zamandır yememiştim çok severim çok özlemiştim kaymakta afyon kaymağı balda hakiki arı balı olunca bu sabah kendime ziyafet çektim pişmanmıyım yok valla hiç değilim zaten kaç gündür hastaydım halsizdim çok iyi geldi haaa kiloma katkısı ne olur bilmiyorum ama zaten bu hafta artıdayım yine 100 kilo olmuşum maşallah bu akşamda görümcemin doğum günü var pasta börek yerim kesin ama yarından itibaren yine dikkatli olmaya başlayacam

diyet sayfasına neler yazdın böyleeeee aaaaaaa :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:dediğinizi duyar gibiyim ama doğruya doğru dimi :KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:
allah hayrını versin emiii:)))
kilo bildirimi sayfasına beni kınayın demişsin kendi adıma şunu diyim ne yüzle seni kınayayım bacımmm ben son 3 gündür toparladım anca aldıklarımı verdim :(
durup durup canım ne istiyorsa akşam istiyor tükürücem ben bu canıma sabah istesene o zaman yiyeyim gün boyu yakayım yoook illa akşam ben de zıkkımın pekini ye dedim canıma akşam pasta yemek senin neyine dedim despot olmaya karar verdim ne istiyorsan sabah iste yoksa isterse gözün şaşı olsun sana bişey yok dedim ama 3 haftam ziyan oldu yaaa
asılalım sarammm havalar da güzelleşecek moralimiz de güzelleşir inşallah

günaydın kızlar
herkese güzel bir gün diliyorum gönlümüzden geçen tüm güzellikler bizi bulsun

sabah kahvaltımı yazayım

bir bardak şekerli çay
üç tane yufka ekmek
otlu van peyniri
bir tatlı kaşığı bal
bir tatlı kaşığı kaymak

Hoş geldin canım.Kahvaltın iyi zaten.Hepsi doğal ürünler zarar vereceğini sanmıyorum.Bu akşam da artık son kaçamaklarını yap ve yarın gel yeniden başla.Bizde güzel bir ivme yakaladık.Bırakma kendini hepimizin olduğu gibi senin de hedeflerin var.Bunu sakın aklından çıkarma tamam mı güzelim :KK19:

Kahvaltım
Yarım domates = 3
1 salatalık = 3
1 yumurta = 0
1 kk beyaz peynir= 0,5
5 ad. yeşil zeytin = 1
yarım dilim kepekli ekmek = 5
TOPLAM = 12,5 kb.

allah hayrını versin emiii:)))
kilo bildirimi sayfasına beni kınayın demişsin kendi adıma şunu diyim ne yüzle seni kınayayım bacımmm ben son 3 gündür toparladım anca aldıklarımı verdim :KK43:
durup durup canım ne istiyorsa akşam istiyor tükürücem ben bu canıma sabah istesene o zaman yiyeyim gün boyu yakayım yoook illa akşam ben de zıkkımın pekini ye dedim canıma akşam pasta yemek senin neyine dedim despot olmaya karar verdim ne istiyorsan sabah iste yoksa isterse gözün şaşı olsun sana bişey yok dedim ama 3 haftam ziyan oldu yaaa
asılalım sarammm havalar da güzelleşecek moralimiz de güzelleşir inşallah

havalardanmıdır nedir iştahımız açıldı sanki ama diyete asılmak lazım

ben komşuya kahvaltıya gidicem az sonra inşallah kızartma yapmaz olmadı tek peynir yer gelirim :)
yumurta salatası yapıp götürsem ayıp olur mu acep:))

ayıp olmaz canım kahvaltıya gittiğine göre samimisiniz sende bişeyler yapıp götürebilirsin

Hoş geldin canım.Kahvaltın iyi zaten.Hepsi doğal ürünler zarar vereceğini sanmıyorum.Bu akşam da artık son kaçamaklarını yap ve yarın gel yeniden başla.Bizde güzel bir ivme yakaladık.Bırakma kendini hepimizin olduğu gibi senin de hedeflerin var.Bunu sakın aklından çıkarma tamam mı güzelim :KK19:

hoşbuldum canım yarından sonra burdayım

geçen hafta 92.4
bu hafta 91.9
sonuç -500
dün artidaydim tavuk günü bende her zaman işe yaradı
Canım tebrik ederim çok sevindim ekside olmana.
Tavuğu ne şekilde pişiriyorsun ve neresini tercih ediyorsun.Göğüs,but,kanat vs. ? Ölçüsü var mı doyana kadar mı yiyorsun ?

evet kızlar ben de yarın geliyorum aylardır 100-99 gidip geldim yeter artık:KK43:
bu hafta erkek kardeşim var ama yine de daha derli toplu ilerlerim anneme göre.
pazartesi de 5 günlük bir diyet var onu yapmaya karar verdim daha önce wetunun yaptığı tarz bir şey..
sonrada 7 günlük bir diyet daha buldum baya aklıma yattı ön hazırlık tamam iş uygulamaya geldi.
aslında nehir bize menü verirken ne güzeldi 1,2 kg vermiştim insanın elinde liste diyet yapmak daha kolay oluyor..

evet kızlar ben de yarın geliyorum aylardır 100-99 gidip geldim yeter artık:KK43:
bu hafta erkek kardeşim var ama yine de daha derli toplu ilerlerim anneme göre.
pazartesi de 5 günlük bir diyet var onu yapmaya karar verdim daha önce wetunun yaptığı tarz bir şey..
sonrada 7 günlük bir diyet daha buldum baya aklıma yattı ön hazırlık tamam iş uygulamaya geldi.
aslında nehir bize menü verirken ne güzeldi 1,2 kg vermiştim insanın elinde liste diyet yapmak daha kolay oluyor..
Bende tam tersi listeye bağlı diyet yapamıyorum.Günlük yediklerimin karbonhidrat hesabını yaparak diyete başladım bende dün.Sitede de var bu diyeti yapanlar aklıma yattı baya.

kahvaltı
yarım kk peynir
kızartma soğan halkası ve elma dilim patates
yarım simit
ben daha komşuya kahvaltıya gitmeyeyim yaa ipin ucu kaçıyor
yanımda incir reçeli ve bitlis tulum peyniri götürdüm yumurta yapmadım :(

liste işine girince beynim nasıl algılıyorsa artık zıvanadan çıkıyorum bunu bildiğim halde kendimi salak gibi şartlandırdım şunu yiycem bunu yemiycem diye işte sonuç cuma yada cumartesi tartıda 105.7 yi gördüm bu gün allahtan geçen haftaki kiloya inebildim kendimi biliyorum tanıyorum ne demeye plan yapıyorsam bundan sonra plan şartlanma yok eskisi gibi yapıcam canım ne isterse acıkmayı bekleyip o zaman kararınca yiycem gitsin artık şu ağırlıklar belime de bana da yazık:))En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

Listeyi yayınladım kızlar,Wetu'cum tek ekside olan sensin tebrik ederim canım.
Haftaya hepimiz eksi bildirim yapacağız kesin
ellerin dert görmesin sağol gülüm senden bile utanmadan kilo veremedim ya o kadar emek verip liste bile yapıyorsun bize
tu kaka bana :(

ellerin dert görmesin sağol gülüm senden bile utanmadan kilo veremedim ya o kadar emek verip liste bile yapıyorsun bize
tu kaka bana :KK43:
Kendine haksızlık etme canım.En azından mücadeleyi bırakmadın hiç.Aramızdan da ayrılmadın.Eşin evdeydi kaç gündür o yüzden de saldın.Şimdi bir engel yok önünde.Ben senin yine eski motivasyonunu yakalayıp güzel kilolar vereceğine inanıyorum.

Ben artık karar aldım.Buraya yazmayı hiç bırakmayacağım.Artık o gir oku çık günleri bitti.Ne kadar paylaşım o kadar eksi demek artık benim için En Büyük KK

Kendine haksızlık etme canım.En azından mücadeleyi bırakmadın hiç.Aramızdan da ayrılmadın.Eşin evdeydi kaç gündür o yüzden de saldın.Şimdi bir engel yok önünde.Ben senin yine eski motivasyonunu yakalayıp güzel kilolar vereceğine inanıyorum.

Ben artık karar aldım.Buraya yazmayı hiç bırakmayacağım.Artık o gir oku çık günleri bitti.Ne kadar paylaşım o kadar eksi demek artık benim için En Büyük KK
ahh ahh o eş çocuk beni yedi bitirdi evde olmaları çok zor yaaallah başımızdan eksik etmesin de sağlıklarına da zeval gelmesin :)
çok doğru bir karar ben de aynını yapıcam burası bizim için kendimizle yüzleşme kürsüsü gibi yaptığımız hataları yazmaya utanınca gelemiyoruz utanmamak için hatayı en aza indiricez yazalım gülümm yazalım

Back