• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

selam kızlar
metra geçmiş olsun canım bebişine rabbim çabucak iyileşip toparlanmayı nasip etsin

bu havalar ne zaman ısınacak ben sürekli üşüyorum iştahım da maşallahlı pazartesiyi iple çekiyorum raporu bitiyor artık işe gider eşim bende kendime bir çeki düzen veririm artık

wetu16 wetu16 ekim2009 ekim2009 saolun kizlar tesekkur ederim..gece uykusuzluk gunduz surekli ayakta diyet miyet hakgetire ne denk gelirse yiyorum...
Bebegim iyi olsunda yine toparlarim insallah

wetu16 wetu16 ekim2009 ekim2009 saolun kizlar tesekkur ederim..gece uykusuzluk gunduz surekli ayakta diyet miyet hakgetire ne denk gelirse yiyorum...
Bebegim iyi olsunda yine toparlarim insallah
Canim cok gecmis olsun bebegin insallah cabucak iyilesir diyete gelince cok abartili sryler yemezsen biseycik olmaz bebegin iyi olsunda diyet yapilir yine sikma canini bir haftaya acilir istahi yavas yavas uzulme canim....

menümü yazayım
sabah
biberli domatesli sucuk
2 dilim ekmek
ara
1 bardak tarçınlı süt
ara
elma
akşam
fırında somon (ilk defa balık yedim bu gün )
salata
1 bardak şalgam
1 kocaman dilim ekmek :)

Günaydın, mutlu pazarlar :KK68::KK68:
Ben geldimm ve doktoramın tez aşamasına geçtiğimi de bildirmek istiyorum :KK71::KK73::KK73:
Emeklerim boşa çıkmadı, çok mutluyum. Ama sanırım hayatımın en zor haftasını geçirdim. Diyet yapmadım, kendimi çikolata şelalasine gömdüm:KK23::oops:
O yüzden bu hafta hafif zor geçecek diyet açısından, tartılmadım kilomu bilmiyorum şu an ama annemlerde tartılacağım bir ara.

Ben geldimm ve doktoramın tez aşamasına geçtiğimi de bildirmek istiyorum :KK71::KK73::KK73:
Emeklerim boşa çıkmadı, çok mutluyum. Ama sanırım hayatımın en zor haftasını geçirdim. Diyet yapmadım, kendimi çikolata şelalasine gömdüm:KK23::oops:
O yüzden bu hafta hafif zor geçecek diyet açısından, tartılmadım kilomu bilmiyorum şu an ama annemlerde tartılacağım bir ara.
Gozun aydin canim cok sevindim senin adina tebrik ediyorum seni ....sen geldin ama milad bir haftadir yok ...galiba bu gidisle hic gelmiycek ...

Cok sevindim nehircim tebrikler tatlim

hayırlı olsun gözün aydın hepimizin gözü aydın :))
stresin de bitti şükür artık kendinle ilgilenme zamanın geldi :)

kızlar ben salı gününden çok korkuyorum yaa doymuyorum çok acıkıyorum canım her şeyi çekiyor ne olacam ben beni dövün siz bir güzel ağzımı çenemi kırın da yemiyeyim daha
miktara baksanız tamam normal dersiniz ama ben çok minik ölçülerde yersem kilo veriyordum şimdi ıh demiyor üstün artıyorum gibi

Günaydın şekerler,
Bugünden itibaren ciddi anlamda diyete başladım ve motiveyim.Çünkü 7 mayısa çok az kaldı ve benim 4-5 kilo vermem lazım.
Bol su içeceğim
Havalar açtı her akşam en az yarım saat yürüyüş yapacağım
Kaçamak yapmamaya çalışacağım,yaparsam da cezalandıracağım kendimi
Pilavı ve makarnayı yine yeniden tamamen çıkarıyorum diyetimden
Yeşil çay her gün içeceğim

Birçok karar aldım kendimce.Ameliyatımın ertelenmiş olması beni gevşetti biraz.Doktora gidince kilo vermemiş olmak sıkıyordu daha dikkat ediyordum.Kaç aydır yerimde sayıyor gibi bişeyim.önümüz yaz ve ramazan.Ameliyattan önce 70li kilolara inmem lazım.

Hadi hayırlısı...

Canım hayırlı olsun,gözün aydın...
Artık vakit buldukça yaz sende bize.Motivasyona ihtiyacımız var ... Milad gitti gelmez oldu :(

Şimdiye kadar 1 litreden fazla su içtim.Gün bitiminde 2-2,5 litreyi bulur sanırım.
Öğlen de kepekli yağsız tost yedim.Ara öğün yapmadım bugün...

7 mayısta 79,9 dahi olsa 80 lerden kurtulmak istiyorum.Hedefime çok az bi zaman kaldı...:rolleyes:
canım inş hedefine ulaşırsın.. benimde cumartesi regl oldum 300gr artı çıkmıştım hafta sonuda kaçamaklı geçti ben sabah daha fazla çıkarım diyordum ama hala 300gr artıdayım bu günde proteğin ağırlıklı besleniyorum yarın eksi çıkayım diye ..
sabah kahvaltıda
2 haşlama yumurta
40gr peynir
öğle haşlama tavuk yedim
akşamda haşlama tavuk yiyeceğim...bakalım yarına kaç çıkıcam..
bu arada günlük yine sessizleşti yine herkesler kayıp:110:

kızlar ben salı gününden çok korkuyorum yaa doymuyorum çok acıkıyorum canım her şeyi çekiyor ne olacam ben beni dövün siz bir güzel ağzımı çenemi kırın da yemiyeyim daha
miktara baksanız tamam normal dersiniz ama ben çok minik ölçülerde yersem kilo veriyordum şimdi ıh demiyor üstün artıyorum gibi
evet canım senin çok dediklerini ben yesem şimdi 80li kilolarda olurdum sen gerçekten çok yemiyorsun sen birde benim çok yememi görsen ohoooo bazen başladımmı yemeyi bırakamıyorum hatta diyete ilk başladığım ay günüm vardı günde 7 çeşit vardı hepsinden 2 tane yemişimdir ve o hafta 800gr eksideydim:KK45::KK45::KK45::KK45::KK45:

Back