Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim cok gecmis olsun bebegin insallah cabucak iyilesir diyete gelince cok abartili sryler yemezsen biseycik olmaz bebegin iyi olsunda diyet yapilir yine sikma canini bir haftaya acilir istahi yavas yavas uzulme canim....
Mutlu pazarlar canimgünaydın kızlar mutlu pazarlar
Mutlu pazarlar canimmmmgünaydın kızlar mutlu pazarlar
Gozun aydin canim cok sevindim senin adina tebrik ediyorum seni ....sen geldin ama milad bir haftadir yok ...galiba bu gidisle hic gelmiycek ...Günaydın, mutlu pazarlar
Ben geldimm ve doktoramın tez aşamasına geçtiğimi de bildirmek istiyorum
Emeklerim boşa çıkmadı, çok mutluyum. Ama sanırım hayatımın en zor haftasını geçirdim. Diyet yapmadım, kendimi çikolata şelalasine gömdüm
O yüzden bu hafta hafif zor geçecek diyet açısından, tartılmadım kilomu bilmiyorum şu an ama annemlerde tartılacağım bir ara.
Cok sevindim nehircim tebrikler tatlimGünaydın, mutlu pazarlar
Emeklerim boşa çıkmadı, çok mutluyum. Ama sanırım hayatımın en zor haftasını geçirdim. Diyet yapmadım, kendimi çikolata şelalasine gömdüm
O yüzden bu hafta hafif zor geçecek diyet açısından, tartılmadım kilomu bilmiyorum şu an ama annemlerde tartılacağım bir ara.
hayırlı olsun gözün aydın hepimizin gözü aydın :))Günaydın, mutlu pazarlar
Canım hayırlı olsun,gözün aydın...Günaydın, mutlu pazarlar
canım inş hedefine ulaşırsın.. benimde cumartesi regl oldum 300gr artı çıkmıştım hafta sonuda kaçamaklı geçti ben sabah daha fazla çıkarım diyordum ama hala 300gr artıdayım bu günde proteğin ağırlıklı besleniyorum yarın eksi çıkayım diye ..7 mayısta 79,9 dahi olsa 80 lerden kurtulmak istiyorum.Hedefime çok az bi zaman kaldı...
evet canım senin çok dediklerini ben yesem şimdi 80li kilolarda olurdum sen gerçekten çok yemiyorsun sen birde benim çok yememi görsen ohoooo bazen başladımmı yemeyi bırakamıyorum hatta diyete ilk başladığım ay günüm vardı günde 7 çeşit vardı hepsinden 2 tane yemişimdir ve o hafta 800gr eksideydimkızlar ben salı gününden çok korkuyorum yaa doymuyorum çok acıkıyorum canım her şeyi çekiyor ne olacam ben beni dövün siz bir güzel ağzımı çenemi kırın da yemiyeyim daha
miktara baksanız tamam normal dersiniz ama ben çok minik ölçülerde yersem kilo veriyordum şimdi ıh demiyor üstün artıyorum gibi