• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

100gr kaşar kbsi 1 ama kalorisi 350-400 arası
Canım biz de bir porsiyon yani bir dilim olarak değerlendirip ona da 1 kb puan vereceğiz o zaman.yada sayısız yumurta değil de 1 yumurta yiyeceğiz.mantık protein ağırlıklı diyet sanırım.karbonhidrat ve meyveye yer yok gibi

Oooo cok guzel kararlar almissin tomurcuk eminim sen istersen yapabilirsin kararliligin cok hosuma gitti sen boyle yazinca disari cikip kilometrelerce kosasim geldi ..bana bile cok iyi geldi yazdiklarin ...haydi yaz geliyor tatil zamani geliyor artik incelme vede motive olma zamani hadi kizlar hop hop hop:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::rolleyes:Hareket zamanii :KK36:
Evet canım kararlar almadan olmuyor maalesef.Yeni diyetler yöntemler araştırıyorum.Buna mecburuz hepimiz.Motivasyonu birbirimizle sağlayacağız.Her giren bir şey yazıp çıkmalı bence.Okuyup çıkmakla bu günlere geldik hep.Bundan sonra kimse bir şey yazmasa da ben canlı tutacağım sayfamızı.Gün gelir toplaşırız yine

Canım biz de bir porsiyon yani bir dilim olarak değerlendirip ona da 1 kb puan vereceğiz o zaman.yada sayısız yumurta değil de 1 yumurta yiyeceğiz.mantık protein ağırlıklı diyet sanırım.karbonhidrat ve meyveye yer yok gibi
bende sana eşlik ederim hesaplayalım bakalım ama benim çarşamba gezmem var perşembeden sonra sana daha dikkatli eşlik ederim

bende sana eşlik ederim hesaplayalım bakalım ama benim çarşamba gezmem var perşembeden sonra sana daha dikkatli eşlik ederim
Peki canım.Hadi hayırlı olsun o zaman.Ben biraz daha araştırıp okumaya devam edeyim.Sen daha vakıfsın konuya eksiklerimi tamamlarsın

Peki canım.Hadi hayırlı olsun o zaman.Ben biraz daha araştırıp okumaya devam edeyim.Sen daha vakıfsın konuya eksiklerimi tamamlarsın
senelerdir diyet yapa yapa diyet uzmanı olduk:KK45:
kahvaltıda yediğimiz tadımlık bir tatlı kaşığı reçel 14 kb aboooo dedirtti bana:rolleyes::rolleyes::rolleyes: daha yeni mis gibi portakal reçeli yapmıştım ama bir süre yemeyelim bakalım..

Kizlar ben bir sure yokum araniz da memlekete geldik acil. 2 tane hastamiz var biri agir.
Kayinbabam ve esimin dayisi. Dua edin kizlar inşallah iyilesirler.okurum sizi ama yazamam size

Kizlar ben bir sure yokum araniz da memlekete geldik acil. 2 tane hastamiz var biri agir.
Kayinbabam ve esimin dayisi. Dua edin kizlar inşallah iyilesirler.okurum sizi ama yazamam size
Çok geçmiş olsun canım.İnşallah tez zamanda sağlıklarına kavuşurlar...

T tatlitambak gecmis olsun canim allah acil sifalar versin
tomurcukkk tomurcukkk ne kadar guzel kararlar almissin canim dogru soyluyosun canim artik kaybecek zamanimiz kalmadi yaz kapida incecik badilerden kat kat etlerimiz fiskirmasin dimi bende cok dikkatli ilerleme karari aldim masallah 1 kilo daha almisim :mad::mad::mad: artik cocuk hastalandi misafir geldi falan filan mazeretler bitmez dimi ama
Ayyy ne cok konustum

Sabak 1 bardak ilik su
Kahvalti;
1 has yumurta
1 kk peynir
3 -4 yesil zeytin
Domates salatalik yesillik
1 dilim tb ekmek
Ara: yesil cay chai
Oglen
Bulgulu yesil salata
1 dilim tb ekmek ( uzerine acili surdum)
Cay
Ara;3 burcak buskivi
Aksam:
Yesil cay ve elma
Acikinca tarcinli sut icmeyi dusunuyorum
Spor yapamadim esim gelince yapxam insallah suyuda 2 litre ictim

T tatlitambak gecmis olsun canim allah acil sifalar versin
tomurcukkk tomurcukkk ne kadar guzel kararlar almissin canim dogru soyluyosun canim artik kaybecek zamanimiz kalmadi yaz kapida incecik badilerden kat kat etlerimiz fiskirmasin dimi bende cok dikkatli ilerleme karari aldim masallah 1 kilo daha almisim :mad::mad::mad: artik cocuk hastalandi misafir geldi falan filan mazeretler bitmez dimi ama
Ayyy ne cok konustum
Canim dedigin gibi yaz geliyor.artik oramizi buramizi kamufle ettigimiz kiyafetler kalkiyor.bodyler t shirtler ile her yerimiz belli olacagina biraz incelelim dimi ama.
Bu arada menunu begendim.yarin kesin ekside cikarsin

WETUUUU canim ya biliyorum kuru baklagil cok karbonhidrat icerdigi icin onerilmiyor bizim kb diyetinde ama ben bi hesap yapamadim buna gore.aksama kadar yediklerim 30 kb idi.aksamkilerle birlikte 50 yi gectim ben galiba dimi.yardimci olur musun canim hatlar karisti yine :)

WETUUUU canim ya biliyorum kuru baklagil cok karbonhidrat icerdigi icin onerilmiyor bizim kb diyetinde ama ben bi hesap yapamadim buna gore.aksama kadar yediklerim 30 kb idi.aksamkilerle birlikte 50 yi gectim ben galiba dimi.yardimci olur musun canim hatlar karisti yine :)
canım kuru fasulyenin besin değerlerine baktım kaloriyi ele alırsak sorun yok ama kb değeri yüksek
100gr kuru fasulye bir kaç siteye baktım kbsi 15-18 arası
200gr bir porsiyonda yaklaşık 30kb var
5-6 yemek kaşığı 200gr etmez sanırım fasulyeyi 25 kb sayalım yediğin yoğurt 100gr vardır 100gr yoğurdun kb değeri 4.8 ediyor
yani fasulye 25
yoğurt 4.8
salatada ne vardı bilmiyorum ama 4 yaprak marul 2.... akşam 30u biraz geçmişin günün toplamında 60ı geçmişin canım.......
kb diyeti yaparken sanırım baklagillerdende uzak durulması lazım sebzeler daha uygun sanırım diyete.. bende yarın akşama barbunya yapıcam onunda kb si yüksek...

canım kuru fasulyenin besin değerlerine baktım kaloriyi ele alırsak sorun yok ama kb değeri yüksek
100gr kuru fasulye bir kaç siteye baktım kbsi 15-18 arası
200gr bir porsiyonda yaklaşık 30kb var
5-6 yemek kaşığı 200gr etmez sanırım fasulyeyi 25 kb sayalım yediğin yoğurt 100gr vardır 100gr yoğurdun kb değeri 4.8 ediyor
yani fasulye 25
yoğurt 4.8
salatada ne vardı bilmiyorum ama 4 yaprak marul 2.... akşam 30u biraz geçmişin günün toplamında 60ı geçmişin canım.......
kb diyeti yaparken sanırım baklagillerdende uzak durulması lazım sebzeler daha uygun sanırım diyete.. bende yarın akşama barbunya yapıcam onunda kb si yüksek...
Canim iste bendeki sorun da bu zaten.cocuga kv baktigi icin aksam yemegini onda yiyip sonra evimize geciyoruz.o ne pisirirse az miktarda yemeye calisiyorum.ozellikle diyet yemegi olmuyor.
Kayinvalide de 100 kilonun izerine cikmis.yarin diyetisyene gidecegim diyordu.bakalim o da baslarsa diyete belki daha hafif gecer aksam yemekleri.pilav vardi zaten yemedim.ama ilk gun icin iyi bir motivasyon yakaladim bu diyet sayesinde.

Back