• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

selam kızlar karlı ve çok soğuk bir gün bende bir tembellik üşengeçlik var sonum hayır olsun
bir de iştahım canavar gibi açıldı canım aman aman bir şey çekmese de doymuyorum ben yaaaa
sabah
patatesli kaşarlı yumurta
6 zeytin
1 büyük dilim ekmek
az da ezine peyniri yedim
sabah dediğime bakmayın düpedüz öğle olmuştu benim ki hasta evde ya şunu pişir bunu yiyeylim derken midemin kapasitesi mi arttı ne ben tek başınayken çok güzel dikkat ediyordum yediğime miktarına şu adam iyileşse de bir an önce işe gitse keşke :)))

bir de gelip mutfakta benim leptopun başına oturuyor gazete okuyor v.s. bana pc yi bırakmıyor delleniyorum yaa

Iyi aksamlar kizlar
Ankarada karli yagmurlu bol yagisli bir gun gecirdik.. malesef gece bebegim ateslendi kizlar sabah doktora gittik kulak iltihabi cigerlere inmis hastalik durum baya kotu igne verdi doktor..
Benim diyette sporda sekteye ugradi..benden haberler boyle kizlar

Iyi aksamlar kizlar
Ankarada karli yagmurlu bol yagisli bir gun gecirdik.. malesef gece bebegim ateslendi kizlar sabah doktora gittik kulak iltihabi cigerlere hastalik durum baya kotu igne verdi doktor..
Cok gecmis olsun canim ankara malum cok soguk ve herkesde hastalik cigere inmis durumda dikkat et bebegine sicak tut sicak iyi geliyor cigere inince zaten igneyi olunca ter atacak bol bol sik ustunu degistir terine dikkat et insallah cabucak iyilesir kuzucugun ....

Cok gecmis olsun canim ankara malum cok soguk ve herkesde hastalik cigere inmis durumda dikkat et bebegine sicak tut sicak iyi geliyor cigere inince zaten igneyi olunca ter atacak bol bol sik ustunu degistir terine dikkat et insallah cabucak iyilesir kuzucugun ....
Cok tesekkur ederim canim dikkat ederim terleme olayina benim bebekler normaldede cok terliyolar surekli havlu koyarim olmadi degistiririm yinede hastalik oluyo insallah cabucak toparlanir bebegim

Iyi aksamlar kizlar
Ankarada karli yagmurlu bol yagisli bir gun gecirdik.. malesef gece bebegim ateslendi kizlar sabah doktora gittik kulak iltihabi cigerlere inmis hastalik durum baya kotu igne verdi doktor..
canım çok geçmiş olsun Rabbim yavruna şifalar versin

bende bu gün diş için gittim diş çektirdi m ağzımda daha çok iş var menü yazayım
kahvaltı
üç dilim ekmek
bir haşlama yumurta
50 gr peynir
4 ceri domates

ara ve öğle yok
saat dertten sonra geldim
iki minik muz yedim

bir ince dilim dünkü rulo pasta

akşam yemeği
iki kase Şehriye çorbası
üç lokma eşimin pizzasindan tattim
35 gr ekmek

az fındık fıstık
Bir bardak diyet gazoz

Gecmis olsun canim cok dikkat et metra... bebegin hastalanmasi zor anne de cok yipraniyor.

angelina35
canim bu maydanoz kuru ile ayrintili bir bilgi versen bana kac kilo yu ne kadar bir donem de verdin. Ben de düşünüyorum. Emzirmeme etkisi olacagini düşünmüyorum

İyi aksamlar kizlar ani bi kararla yarin ogleden sonra 10 gunluk bi almanya tatiline cikiyoruz cocuklar yarin tatile giricek iki haftaligina esim de is yerinden izin aldi ve gidiyoruz bana da ani oldu ama olsun iyi gelicek esimin akrabalari var orda malum yol uzun olunca biraz kaliriz diyete devam etmeye calisicam ama kendimi cok kasmayi da istemiyorum beni bu hafta izinli sayin kendinize iyi bakin hepinizi opuyorum ve motivasyonu elden birakmayin sakin orda internete girebilecegimi sanmiyorum onun icin donunce okurum artik gecmisi cok isim var ben kaciyorum Allaha emanet olun

Gecmis olsun canim cok dikkat et metra... bebegin hastalanmasi zor anne de cok yipraniyor.

angelina35
canim bu maydanoz kuru e ayrintili bir bilgi versen bana kac kilo yu ne kadar bir donem de verdin. Ben de düşünüyorum. Emzirmeme etkisi olacagini düşünmüyorum
Canim onbes gun yapiliyor bes gun ara veriyorsun yarim bag maydanoz kucuk yaprakli yarimda limon sikiyorum bir bardak klorsuz su rondadan cekiyorsun her sabah ac karna iciyorsun taze yapiyorsun ben bu kurle 12 kilo verdim daha sonrasinda hic kilo almadim ama vermedimde gerci biraz relax takildim emzirme olayina gelince sutun azalacagini ibrahim saracoglu ozellikle soyledi istersen dene insallah sutunde azalma olmaz .dilerim ideal kilona ulasirsin canim .....

Iyi aksamlar kizlar

Geçmiş olsun kuzucuğa canım.Rabbim şifa versin biran önce

İyi aksamlar kizlar ani bi kararla yarin ogleden sonra 10 gunluk bi almanya tatiline cikiyoruz cocuklar yarin tatile giricek iki haftaligina esim de is yerinden izin aldi ve gidiyoruz bana da ani oldu ama olsun iyi gelicek esimin akrabalari var orda malum yol uzun olunca biraz kaliriz diyete devam etmeye calisicam ama kendimi cok kasmayi da istemiyorum beni bu hafta izinli sayin kendinize iyi bakin hepinizi opuyorum ve motivasyonu elden birakmayin sakin orda internete girebilecegimi sanmiyorum onun icin donunce okurum artik gecmisi cok isim var ben kaciyorum Allaha emanet olun

İyi tatiller,iyi eğlenceler Aysun'cum.

Iyi aksamlar kizlar bugunku menum cok kalorili oldu ama yinede kendimle yuzlezmek adina yazmak istedim
Sabah:
2 tane kepekli sucuklu tost
Biraz peynir
3 tane zeytin
Oglen;
2 tane ev yapimi pogaca
Ince bir dilim pasta
Cay
Ara;
1 elma
Yarim muz
Aksam;
10 tane kofte
Corba
Ara;
Sutlu kahve
Aksam yemegimi yeni yedim sutlu kahvemide 8 gibi icerim suyu cok ictim ne kadar oldugunu bilmiyorum...sporda yapamadim..

Kimsenin sesi sedasi yok canlar nerelerdesiniz
Bu arada ben simdi iki bardak didi ictim bide bir paket form buskivi yedim

bizim günlük yine sakinlemiş kızlar nerlerdesiniz .... ben dün yazamadım
dünkü menümü yazayım
kahvaltı
iki dilim ekmek
bir haşlama yumurta
50gr peynir
çay

arada bir avuç leblebi
diyet gazoz

öğle
100gr kadar közleme patlıcan ve 100gr yoğurt karıştırdım
bir kase çorba

günün kaçamağı bir çikolata (40gr olanlardan ) pişman değilim:KK45::KK45::KK45:regl dönemindeyim ve canım acaip tatlı istiyor...
akşam
bir tabak yağsız yoğurtlu makarna
üç küçük ızgara köfte
bir bardak diyet gazoz....

Herkese mutlu haftasonu diliyorum kizlar benim bebek surekli agliyo emmiyo yemiyo yuzu kasik kadar kaldi bugun igneler bitti bakalim insallah toparlar

MILADCIIIIM DON ARTIK BILIYORUM SEN HERKESI TOPARLAMAKTAN YORULDUN SONUNDA TERK ETTIN BIZI CANIM SENI COK OZLEDIM GEL ARTIKIN

Herkese mutlu haftasonu diliyorum kizlar benim bebek surekli agliyo emmiyo yemiyo yuzu kasik kadar kaldi bugun igneler bitti bakalim insallah toparlar

MILADCIIIIM DON ARTIK BILIYORUM SEN HERKESI TOPARLAMAKTAN YORULDUN SONUNDA TERK ETTIN BIZI CANIM SENI COK OZLEDIM GEL ARTIKIN
ayy canım kıyamam yavruna çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inş en kısa zamanda toparlar...
miladcım bizi bıraktınmı neden gelmiyorsun:110::110::110:o_Oo_Oo_O

Back