- 17 Nisan 2013
- 976
- 2.100
- 208
burada da hava çok güzel ben de okuldan sonra oğluşumu alıp yürümeyi planlıyorum bakalımiyiyim hava da iyi bu gün güneş var soğuk ama olsun ben çok mutlu uyandım güne :))
yemeğimi de koydum pilavı da yarım saat sonra yaparım benimkiler baba oğul öğle yemeğine geliyor
şimdi sıra bende yumurtamı koydum haşlanıyor akşam da karabuğday yerim hava az ısınırsa kendimi dağ bayır dışarı atıcam yürüycem mecnun gibi
sen ne yapan nasılsın
güzel havaların tadını çıkaralım evde durdukça çıkasım gelmiyor hiçburada da hava çok güzel ben de okuldan sonra oğluşumu alıp yürümeyi planlıyorum bakalım
canının çok çektiği şeyi yerken pişman olma sakınbu hafta ben artıda olucağımı biliyordum çünki çok yedim ama moralim bozuk değil telafi ediceğimi biliyorum sadece zaman kaybediyorum hedefime ulaşma sürecim uzuyor bunu yemeden önce düşünsem ii olucak ama bazen beynim dönüyor sevdiğim şeyleri görünceneyse burda sizlerle olmak güzel yaramazlık yapsam bile motivasyonum düşmüyor sizlerle iyiki varsınız kızlar
iyiyim hava da iyi bu gün güneş var soğuk ama olsun ben çok mutlu uyandım güne :))
yemeğimi de koydum pilavı da yarım saat sonra yaparım benimkiler baba oğul öğle yemeğine geliyor
şimdi sıra bende yumurtamı koydum haşlanıyor akşam da karabuğday yerim hava az ısınırsa kendimi dağ bayır dışarı atıcam yürüycem mecnun gibi
sen ne yapan nasılsın
Supersin canm cok hos menusabah
1.5 dilim ekmek
1 kk peynir
4zeytin
1 salatalık
1 domates
ara
1 çay bardağı süt lu kahve
oglen
2 dilim ekmek
yumurta
salata
1 kase pulbiberli yoğurt
ara
süt lu kahve
10 cubuk kraker
aksam
2 kase cacik
1 tabak tavuk sote yag koymayi unutmuşum
30 dk kondisyon bisikleti
4 lt de su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?