Miladımız--》2015

leslie ile 2 mil yaptım 3. milin yarısında pilim bitti bıraktım ben spor sevmiyimm yaaa
daha gelen giden yoksa ışıkları söndürüp kapatıyorum topiği bu gecelik
herkese tatlı rüyalar rüyanızda güzel yerlere gidip güzellikler görün sabaha enerjik çoookk mutlu uyanın inşallah
allah rahatlı versinaz bebe totoşu görün sabah geldiğiniz de hihihihih

Günaydın,çok şekersin

Oh ne güzel kızlar iyi haberler duymak. . Ben sabah çıkamadım korkudan regl olamadım yine. şişkinlik hissetmiyorum ama arti çıkarsam üzülürüm diye. .

2-3 gündür içimde bir sevinç sanki olur ya bazen kötü bir şeyi önceden hissederiz kendimizi mutsuz kötü hissederiz bu da tam tersi iyi bir şey olacakmış haberi bekliyormuşum gibi içimde bir heyecan bir mutluluk var hayır olsun inşallah:)) mutluyken hormonlarım farklı çalışıyor yada su kaybı bilemedim hangisi:)

Canim hep mutlu insallah iyi seyler dusunelim ki hersey guzel olsun

slm kızlar bu gün tartı benide güldürdü düne göre bende -600 çıktım geriye kaldı 800 inş yarına çoğu gider bu gün proteğin ağırlıklı besleniyorum
sabah haşlama tavuk yedim
arada yeşil çay ve az kuru üzüm
az önce bir küçük kase leblebi yedim
öğle ve akşam yemeğindede menü haşlama tavuk
arada yeşil çay içerim yine...

Protein diyetini bende düşünüyorum wetucum. Bu hafta NEHIR in verdiği liste ile devam edeyim haftaya boyle bir diyet arastirayim diyorum. Senden de yardim isterim

Protein diyetini bende düşünüyorum wetucum. Bu hafta NEHIR in verdiği liste ile devam edeyim haftaya boyle bir diyet arastirayim diyorum. Senden de yardim isterim
tabiki canım yardımcı olurum bende bir kaç gün karbonhidrat azaltıp protegin ağırlıklı beslenicem bakalım sonuç ne olucak ...Bu gün haşlama tavuk yiyorum artı kilodan bir an önce kurtulmak için geçen yaptığım şok diyette en çok haşlama tavuk yediğim gün gitmişti yarın protegin ağırlıklı normal diyetime donucem

Porsiyon miktarı var mi yoksa sınırsız mı yiyorsun proteini?

ben sınırlı yiyorum canım kalori dengemide koruyorum

Kalori hesabi mi yapıyorsun aynı zamanda canim? Sali gunu sonuca bakacagim 88 olmak umudum inşallah bakalım duruma gore istiyorum böyle bir diyet. O kadar sebze severim derdim bu diyette anladimki eşimin sayesinde bende etçil obur olmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…