Tesekkurler aysuncum :*İyi aksamlar hanimlar bugun baya bi dikkat ettim insallah dunu telafi edebilmisimdir
Bugunku menum
Sabah
İlik limonlu su
Ara
Yesil cay
Ogle
Domates
Salatalik
Zeytin
İki tane haslanmis yumurta
Bir dilim ekmek
Sekersiz cay
Ara
Yesil cay
Aksam
Ton balikli salata
Bol su ve az sonra bisiklet surucem
Angelina yeni yaşin bol mutluluk bol saglik ve huzur getirsin sana hersey gonlunce olsun insallah
Sadece öğle yemeğinde ekmek olmasaymis daha iyi olurmuş hem çorba hem çiğköfte biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş bir de ogle ile akşam arası ara yapsan tam süper olur bencekızlar bugünkü menümü yazayım
sabah
2 dilim ekmek
bir dilim peynir
3 tane zeytin
bir fincan şekersiz çay
ve bolca dereotu
arada bir dilim ekmek arasında dereotu
öğle
iki dilim ekmek
5 - 6 tane çiğköfte(kendim yaptım)
bir kase mercimek çorbası
şimdide ıhlamur içiyorum
akşamıda yazabilirim
bir tabak etli kabak yemeği
bir kase yoğurt
bir kase çorba
veee bugün 1 saat aerobik yapacam
aysun gülüm sanki az olmuş yediklerin bana mı öyle geliyor
Sadece öğle yemeğinde ekmek olmasaymis daha iyi olurmuş hem çorba hem çiğköfte biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş bir de ogle ile akşam arası ara yapsan tam süper olur bence
Herkese iyi akşamlar
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
2kk peynir
Domates maydanoz
5 zeytin
Çay
Ara
Kahve
1yk cekirdekli üzüm
2 gün kurusu
Öğle
1 dilim çavdar ekmeği
Ton balıklı salata
Ara
Yeşil çay
Ara
1 avuç fındık
Akşam
8k fırında kasarli mantar
1 dilim çavdar ekmeği
Ara
Beyaz çay
Ara
Tarcinli süt
ahh ahhh canım yaaa bu hafta menülerim hafta sonu dışında hep güzel geçti ama geçen hafta verdiğim 600gr geri aldım..senin menün süper canım
eveeeettt kızlar sabah benim için gerçekten dumur oldu. güne biraz moralsiz başladım sonra duş aldım çıktım sakinleştim. dedim ki kendi kendime bu beden senin daha öncede aynısını yaşamıştım hem kızıma hamileyken hem de diyetisyene devam ederken sebepsiz kilo alımını. ama bu sefer pes etmek yok ben yoluma devam edeceğim bedenim ister gelsin ister gelmesin peşimden :) en azından çok sağlıklı besleniyorum. gerçekten de sağlıklıyım. yanaklarım kırmızı kırmızı olmaya başladı. cildim pırıl pırıl parlıyor.bu beden bana dünya güzeli iki evlat nasip etti nasıl kızabilirim ki ona. nehir demişti daha önce çok hoşuma gitmişti "kendini bedenini göbüşünü bile sev" bu benim sloganım oldu.
birlikte daha güçlüyüzkızlar seviyorum hepinizi
birlikte süperiz canımIste budur supersin canım:)
eveeeettt kızlar sabah benim için gerçekten dumur oldu. güne biraz moralsiz başladım sonra duş aldım çıktım sakinleştim. dedim ki kendi kendime bu beden senin daha öncede aynısını yaşamıştım hem kızıma hamileyken hem de diyetisyene devam ederken sebepsiz kilo alımını. ama bu sefer pes etmek yok ben yoluma devam edeceğim bedenim ister gelsin ister gelmesin peşimden :) en azından çok sağlıklı besleniyorum. gerçekten de sağlıklıyım. yanaklarım kırmızı kırmızı olmaya başladı. cildim pırıl pırıl parlıyor.bu beden bana dünya güzeli iki evlat nasip etti nasıl kızabilirim ki ona. nehir demişti daha önce çok hoşuma gitmişti "kendini bedenini göbüşünü bile sev" bu benim sloganım oldu.
birlikte daha güçlüyüzkızlar seviyorum hepinizi
birlikte süperiz canımgerçekten bunu kalpten söylüyorum normalde olsa ya diyeti bırakırdım ya da kendimi yemeğe verirdim ama güzelce kahvaltımı yanıma alıp okula odama geldim
günaydın :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?