• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

aysun gülüm sanki az olmuş yediklerin bana mı öyle geliyor

İyi aksamlar hanimlar bugun baya bi dikkat ettim insallah dunu telafi edebilmisimdir

Bugunku menum
Sabah
İlik limonlu su

Ara
Yesil cay

Ogle
Domates
Salatalik
Zeytin
İki tane haslanmis yumurta
Bir dilim ekmek
Sekersiz cay

Ara
Yesil cay

Aksam
Ton balikli salata

Bol su ve az sonra bisiklet surucem

Angelina yeni yaşin bol mutluluk bol saglik ve huzur getirsin sana hersey gonlunce olsun insallah
Tesekkurler aysuncum :*

kızlar bugünkü menümü yazayım

sabah

2 dilim ekmek
bir dilim peynir
3 tane zeytin
bir fincan şekersiz çay
ve bolca dereotu

arada bir dilim ekmek arasında dereotu

öğle

iki dilim ekmek
5 - 6 tane çiğköfte(kendim yaptım)
bir kase mercimek çorbası

şimdide ıhlamur içiyorum

akşamıda yazabilirim

bir tabak etli kabak yemeği
bir kase yoğurt
bir kase çorba

veee bugün 1 saat aerobik yapacam
Sadece öğle yemeğinde ekmek olmasaymis daha iyi olurmuş hem çorba hem çiğköfte biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş bir de ogle ile akşam arası ara yapsan tam süper olur bence:KK36:

Herkese iyi akşamlar
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
2kk peynir
Domates maydanoz
5 zeytin
Çay
Ara
Kahve
1yk cekirdekli üzüm
2 gün kurusu
Öğle
1 dilim çavdar ekmeği
Ton balıklı salata
Ara
Yeşil çay
Ara
1 avuç fındık
Akşam
8k fırında kasarli mantar
1 dilim çavdar ekmeği
Ara
Beyaz çay
Ara
Tarcinli süt

Dogum günümü kutlayan tum arkadaşlara teşekkür ederim aksam büyük bir hevesle actim kapiyi eşime eline bakiyorum pasta nerde diye pasta yok cocuklar soruyor babamizin cevabi "oglum ben annenizi düşünüyorum hani diyette ya diyeti bozulmasin diye almadim pasta "ben şok:KK57: canim benim nasilda ciddiye almis diyetimi artik sevineyimmi uzuleyimmi bilemedim :mad::KK70::KK70:

Herkese iyi akşamlar
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
2kk peynir
Domates maydanoz
5 zeytin
Çay
Ara
Kahve
1yk cekirdekli üzüm
2 gün kurusu
Öğle
1 dilim çavdar ekmeği
Ton balıklı salata
Ara
Yeşil çay
Ara
1 avuç fındık
Akşam
8k fırında kasarli mantar
1 dilim çavdar ekmeği
Ara
Beyaz çay
Ara
Tarcinli süt

senin menün süper canım

eveeeettt kızlar sabah benim için gerçekten dumur oldu. güne biraz moralsiz başladım sonra duş aldım çıktım sakinleştim. dedim ki kendi kendime bu beden senin daha öncede aynısını yaşamıştım hem kızıma hamileyken hem de diyetisyene devam ederken sebepsiz kilo alımını. ama bu sefer pes etmek yok ben yoluma devam edeceğim bedenim ister gelsin ister gelmesin peşimden :) en azından çok sağlıklı besleniyorum. gerçekten de sağlıklıyım. yanaklarım kırmızı kırmızı olmaya başladı. cildim pırıl pırıl parlıyor.bu beden bana dünya güzeli iki evlat nasip etti nasıl kızabilirim ki ona. nehir demişti daha önce çok hoşuma gitmişti "kendini bedenini göbüşünü bile sev" bu benim sloganım oldu.
birlikte daha güçlüyüzEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK kızlar seviyorum hepinizi:KK19::KK19::KK19::KK68::KK68::KK68:

Günaydın hanımlar
Bu hafta kimse artida olmayacak diye düşünüyordum ki nilfercigime tarti küçük bir süpriz yapmış. Ama onemli degil nilferim arada bunlarda olacak bu hafta daha iyi bi sonuç alırsın inşallah vazgeçmek yok unutma güzelim:KK19:

eveeeettt kızlar sabah benim için gerçekten dumur oldu. güne biraz moralsiz başladım sonra duş aldım çıktım sakinleştim. dedim ki kendi kendime bu beden senin daha öncede aynısını yaşamıştım hem kızıma hamileyken hem de diyetisyene devam ederken sebepsiz kilo alımını. ama bu sefer pes etmek yok ben yoluma devam edeceğim bedenim ister gelsin ister gelmesin peşimden :) en azından çok sağlıklı besleniyorum. gerçekten de sağlıklıyım. yanaklarım kırmızı kırmızı olmaya başladı. cildim pırıl pırıl parlıyor.bu beden bana dünya güzeli iki evlat nasip etti nasıl kızabilirim ki ona. nehir demişti daha önce çok hoşuma gitmişti "kendini bedenini göbüşünü bile sev" bu benim sloganım oldu.
birlikte daha güçlüyüzEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK kızlar seviyorum hepinizi:KK19::KK19::KK19::KK68::KK68::KK68:

Iste budur supersin canım:)

işte bu canım harikasın :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

birlikte süperiz canım :KK19:gerçekten bunu kalpten söylüyorum:KK36: normalde olsa ya diyeti bırakırdım ya da kendimi yemeğe verirdim ama güzelce kahvaltımı yanıma alıp okula odama geldim:KK52:

Aynen.bende coktan çözülmüş fazlasıyla geri almıştım. Ama sizinleyken gram gram gidrn kilolara rağmen cok mutluyum. Çünkü geri almıyorum. Bu da cokk güzel. Iyiki varsiniz yol arkadaslarim:KK19::KK60:

bu sabahki menüm

iki bardak ılık su
iki dilim ekmek
bir fincan az şekerli çay
bir haşlanmış yumurta
bir dilim peynir
minnacık bir lokma helva

bu sabah midem bulanıyodu o yüzden çayıma azıcık şeker kattım :KK22::KK22::KK22::KK22::KK22:

iyiyim hava da iyi bu gün güneş var soğuk ama olsun ben çok mutlu uyandım güne :))
yemeğimi de koydum pilavı da yarım saat sonra yaparım benimkiler baba oğul öğle yemeğine geliyor
şimdi sıra bende yumurtamı koydum haşlanıyor akşam da karabuğday yerim hava az ısınırsa kendimi dağ bayır dışarı atıcam yürüycem mecnun gibi:confused::confused::confused:
sen ne yapan nasılsın :KK74:

Back