• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

iyiyim hava da iyi bu gün güneş var soğuk ama olsun ben çok mutlu uyandım güne :))
yemeğimi de koydum pilavı da yarım saat sonra yaparım benimkiler baba oğul öğle yemeğine geliyor
şimdi sıra bende yumurtamı koydum haşlanıyor akşam da karabuğday yerim hava az ısınırsa kendimi dağ bayır dışarı atıcam yürüycem mecnun gibi:confused::confused::confused:
sen ne yapan nasılsın :KK74:
burada da hava çok güzel ben de okuldan sonra oğluşumu alıp yürümeyi planlıyorum bakalım

burada da hava çok güzel ben de okuldan sonra oğluşumu alıp yürümeyi planlıyorum bakalım
güzel havaların tadını çıkaralım evde durdukça çıkasım gelmiyor hiç
benim oğluş öğlede gelmedi ek derse kalmış senin henüz fırsatın varken gez yürü oğluşunla tadını çıkar ben doğru düzgün göremiyorum bile akşama kadar yok kuzum

Merhaba arkadaslar bugun cocuklarin gosterisi var bana da krep yapma gorevi verdiler evi temizledim sonra da krep yapmaya basladim tam iki saatimi aldi ogleden sonra da oraya gidicem ama hic ordakileri ellemeyi bile dusunmuyorum moralim bozuk zaten artik bir ileri bir geri gidip gelmekten biktim

bu hafta ben artıda olucağımı biliyordum çünki çok yedim ama moralim bozuk değil telafi ediceğimi biliyorum sadece zaman kaybediyorum hedefime ulaşma sürecim uzuyor bunu yemeden önce düşünsem ii olucak ama bazen beynim dönüyor sevdiğim şeyleri görünce:KK45:neyse burda sizlerle olmak güzel yaramazlık yapsam bile motivasyonum düşmüyor sizlerle iyiki varsınız kızlar:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

bu hafta ben artıda olucağımı biliyordum çünki çok yedim ama moralim bozuk değil telafi ediceğimi biliyorum sadece zaman kaybediyorum hedefime ulaşma sürecim uzuyor bunu yemeden önce düşünsem ii olucak ama bazen beynim dönüyor sevdiğim şeyleri görünce:KK45:neyse burda sizlerle olmak güzel yaramazlık yapsam bile motivasyonum düşmüyor sizlerle iyiki varsınız kızlar:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
canının çok çektiği şeyi yerken pişman olma sakın :KK20::KK20::KK20:
söylemesi ayıptır bende reglim bu defa tozuttum canım ölecek kadar bişeyler çekti durdu pide yaptırdım hatta boğazıma maydanoz takıldı boğaz uğruna geberip gidecektim :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
2 gün pide yedim ama zırnık pişman olmadım çatlayana kadar değil güzel doyana kadar yedim valla ama aklımdan bile geçirmedim bu bana kilo yapar diye cidden bişey yapmadı pazar günüde eşim tatlı almış geç saatte bile yedim attım ağzıma valla ama bu ay sadece 2 kere tatlı yedim çayda şekeri bıraktım şekeri sadece arada yediğim muz veya elmadan alıyorum o da yetersizdir zaten benim şekerede ihtiyacım varki dedim yedim ilk defa bu kadar kilo verdim iş beyinde bitiyor vallaha da billaha da dozunda sağlıklı beslenince zaten kendinden gidiyor fazlalıklar ben bu işi çözdüm her gün motivasyon ve beyne format bitti bu kadar :)

iyiyim hava da iyi bu gün güneş var soğuk ama olsun ben çok mutlu uyandım güne :))
yemeğimi de koydum pilavı da yarım saat sonra yaparım benimkiler baba oğul öğle yemeğine geliyor
şimdi sıra bende yumurtamı koydum haşlanıyor akşam da karabuğday yerim hava az ısınırsa kendimi dağ bayır dışarı atıcam yürüycem mecnun gibi:confused::confused::confused:
sen ne yapan nasılsın :KK74:

ne güzel güne nasıl uyanırsan öyle gidiyor canım gez dolaş boş ver bugün işi gücü

Bugünüm:

Sabah
4 y.k nesfit
1 y.k yulaf ezmesi
1 b light süt (süt demeye bin sahit lazım ama)

Ara
1 ceviz+ 10 siyah kuru üzüm
yesil cay

Ogle
yogurtlu haslanmis karnabahar
1 k mercimek çorbası

Ara
1 ceviz
2 kuru kayısı

Ara
2 grissini

Ara
1 Fırında buzluk boregi
(Sigara böreginin yarısı kadar)
Yeşil çay

Aksam
tavuklu salata
1 b ayran

Ara
Henuz belli degil ama canım sütlü kahve istiyor büyük ihtimalle bu olur.

güneşe aldandım ayaz var eskişehir de soğuğu yakıyor yürüyemedim :((
menüyü de yazayım
sabah

1 haşlama yumurta
yarım k.k. peynir
6 zeytin
1 kendi yaptığım poğaça

ara komşuda :)
1 çatal kabak tatlısı
1 çatal tavuklu şehriye salatası
akşam
4 kaşık karabuğday pişirip yoğurtlıycam

Kizlar gosteriye gittim geldim neler vardi ama hic bisey yemedim buda bana ceza olsun
Menumu de yazayim

Sabah
İlik limonlu su

Ara
Zencefilli turk kahvesi
5 tane badem

Ogle
Domates
Salatalik
Peynir
Zeytin
Peynirli omlet
İki dilim ekmek
Sekersiz cay

Ara yapamadim

Aksam
Bir parca izgara tavuk
Yesil salata
Bir dilim ekmek

Ara
Yesil cay icmeyi dusunuyorum

Ve bisiklet surucem

karabuğdayı 3 kaşık yiyebildim yoğurt ve dere otuyla bu nimet tuzsuz birşeye benzemiyor:KK43::KK43::KK43:
kızlar bu ifadeyi yeni gördüm kullanmam lazım hiç bir anlam ifade etmiyor yani heveslendim sadece:rolleyes:
:63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63:

Iyi aksamlar hanimlar,benim menum

sabah
2 adet etimek
7 adet yesil zeytin
1 domates
1 salatalik
1 tk krem peynir

ara
7 adet badem

oglen
yarim simit
1 dilim taze kasar