- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
Tesekkurler canim seviyorum senin bu enerjik halini nesesine nese katiyorsun insanin :*DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUUUNNNNN iyi ki doğdun
yeni yaşın yeni doğumun olsun sağlık ve huzurla parla bundan sonra inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkurler canim seviyorum senin bu enerjik halini nesesine nese katiyorsun insanin :*DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUUUNNNNN iyi ki doğdun
yeni yaşın yeni doğumun olsun sağlık ve huzurla parla bundan sonra inşallah
sağol gülüm yaradılıştan böyleyim :)))Tesekkurler canim seviyorum senin bu enerjik halini nesesine nese katiyorsun insanin :*
nasıl sen de işe yaradı mı dedikleri kadar etkili misara_28 canim bende kullandim karabugday aslinda tadi fena degil sadece hasladiktan sonra kapagi kapali kalmasin biraz o sicagi ile kimyasal bir kokusu oluyo ama tadi ayni yarma gibi hani yoğurt çorbası na koyuyoruz ya onun gibi yani yenilmeyecek gibi degil bende durunun karabugdayini aldim istersen bir dene
Merhabalar kizlar öncelikle@ miladcim cok gecmis olsun bebeginize T tatlitambak cim bebisler nasil onlarda hastaydi ....bana gelince bugün benim dogum günüm..... odem pesimi birakmiyor o nedenle tartidaki kilo degil en azından onu biliyorum amannn allah can sagligi versin onemli olan bu yarin tarti gunu bakslim sonuclar ne olacak
milad2015 cım geçmiş olsun çocukların hastaymış Allah şifa versin
Insallah canim amin. Dua edin bizedoktora götürürsen antibiyotiği dayamasına izin verme gülüm inşallah gerek kalmaz iyileşir
naber kızlar nasıl gidiyor bakalım kilo durumları
Ayyy insallah canimsağol gülüm yaradılıştan böyleyim :)))
bundan sonra hep mutlu olursun inşallah önüne çıkan engel duvarlarını yıkıp üstüne basa basa aşarsın ve hep gülücükler dağıtıp insanların hayatlarına küçük dokunuşlar yaparsın inşallah:)
Tesekkurler miladcimsagol canim. Dogum gunun kutlu olsun canimmm benimm nice mutlu saglikli senelere..
Sagol saracim
hmm hadi bakalım dilerim herkes istediğini görür yarın tartıdaYatin tarti günümüz canim. Heyecanla herkes bence yarini bekliyor inşallah bu hafta da herkes eksilerde olur
hmm hadi bakalım dilerim herkes istediğini görür yarın tartıda
ve bende az daha eksilirim bugünki sonuçtan :)
Canim cok sislik yapiyor migdede uc kati oluyor sanki kiloya gelince zaten hizli kilo verdigim donemde denemistim ise yaramisti ama benim tahillarla ilgili problemlerim var kurubaklagiller kullanamiyorum o nedenle cok fazla kullanmadim uzun vadede nasil bir etkisi oldugunu bilemiycemnasıl sen de işe yaradı mı dedikleri kadar etkili mi
Tesekkurler canim iyi dileklerin icinSelam kızlar,
Konferansa katıldım ama Alina huysuzlanmış yemeğe kalamadım. Şimdi kocam yemek yapıyor onu bekliyorum malum bugün ödül günüm =)
Ayrıca bugün işim ile alakalı çok güzel bir haber aldım, onu da kutlayacağız
angelina35 , doğum günün kutlu olsun canım benim
evet cnm öyle bişey olması lazım bakalım yarın tekrar tartılcam yazarımInsallah canim senle ben başa baş gidiyoruz. Aramizda galiba 500 gr var. Insallah 70 lere beraberce ve hızlıca gireriz