Miladımız--》2015

Canim tsk iilgin ve cevaplarin için. Bende ogretmeni kotulemesine pek izin vermedim. Ogretmenin soylediklerini yapmak zorundasın gibisinden yaklaştim. Ne yapacagimi bilememezlikten. Çünkü şikayetlerini duydukca gidip konuşasim geldi hep. Ama cok ters konusabilecek izlenimi verdigi icin ogretmen bende terslenirim ve cocuk 3 ay icin zorda kalır diye düşündüm. ama gecen sene ogretmenin ilgisi sinavlarda turkiyede dereceye giren oglum, bu sene evde ders bile calismiyor. Cunku odev yok. Ogretmenin yonlerdirmesi yok. Neyse seneye o okulda olmayacak insallah. Boyle teselli buluyorum. Fikirlerin icin cok tesekkur ederim Canim. Uygulayacağım:)
Bence kötü değil canım

Sagol ccanım aksam akşam karbonhidratin ayari kaçtı o beni bozdu

BrBencede kurabiye haricinde cok güzel

Sagol canim benim ilaclar iyi gelmezse baska dr a gotururum QUOTE="redvelvetcupcake, post: 39850961, member: 625514"]İyi akşamlar,

Sabah:
4 yk nesfit+2 yk yulaf ezmesi+1 bardak light süt+1 çk tarçın

Ara:
Böğürtlen çayı
Yarım çb beyaz leblebi

Öğle:
1 paket mısır pirinç patlağı
Ayran
1 kase salata

Ara:
1 avuç çiğ badem+yaban mersini kurusu+kuru siyah üzüm+gün kurusu+ceviziçi karışımı (hepsinin sonuydu yenilerini aldığım için karıştırıp yedim)
Yeşil çay chai

Ara:
Ayran

Akşam:
1 kepçe mercimek çorbası
4 yk enginar yemeği
Salata

Ara:
Yeşil çay
Sade Türk kahvesi

Ara:
2 yk light yoğurt+1 çk pul biber+Limon suyu[/QUOTE]

Yakinda o kadar paket urune karsi olan bende light ürün alirsam sasmayin.:) bugun hastanedeyken keske yanimda lght buskuvi olsaydi da ara ogunum kacmasaydi dedim:)))) bu arada yinr ornek ogrencisin nehircim. Diyet okulunda yani:))
Bu arada menumu yaziyim
Sabah;
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
salatalik yesillik
Ara;
1 elma
Oglen;
3 yemek kasigi kisir
Yarim ev pogacasi
Cay
( komsuya gittim)
Ara;
1 tane kepekli galeta
Yesil cay chai
Aksam;
1 kepce mercimek corbasi
Ara;
1 bardak sut

Bencede az olmus guzelim. Neyse yarin bu az yemen tartiya yansirda mutlu olursun insallah.:))

sagol canim benim. Evet yarin icin cok sabirsizim bende hocam. :)

Insallah canim. Benim oglumda hassas. morali bozulunca Yaninda cips yensin Midesi bbulanır ici dışına cikar o derece.

Anladim canim o zaman gunduzleri telafi etmek icin yogurt yada sut tercih ederim aksamlari saol tatlim ya her zsman boyle yorumlar bekliyorum senden ve diger arkadaslarimdan

Aynen metracım,
Benim diyetisyenim akşamları hiçbir şey yapamazsan yoğurt+salata yap, 1 dl ekmekle ye diyor. Hoş ben salata yapmaya daha çok üşeniyorum
Bakma ben de böyle konuşuyorum ama beslenme konusunda uzman değilim, sadece her kontrolde aklıma gelebilecek her şeyi soruyorum, diyetisyenim de ayrıntıcı her konuda bilgi veriyor sağolsun, ben de paylaşmaya çalışıyorum =))

Bende sutlu kahvemi iciyorum sonra cocuklari yatirip.. bende uyuyacagim

Ben de uyumak üzereyim ama Alina 19.30' da uyuduğu halde şu saate kadar 2 defa uyandı. Dişi geliyor yine uykusuz geceler başlayacak sanırım

Yakinda o kadar paket urune karsi olan bende light ürün alirsam sasmayin.:) bugun hastanedeyken keske yanimda lght buskuvi olsaydi da ara ogunum kacmasaydi dedim:)))) bu arada yinr ornek ogrencisin nehircim. Diyet okulunda yani:))

Bencede az olmus guzelim. Neyse yarin bu az yemen tartiya yansirda mutlu olursun insallah.:))

sagol canim benim. Evet yarin icin cok sabirsizim bende hocam. :)

Insallah canim. Benim oglumda hassas. morali bozulunca Yaninda cips yensin Midesi bbulanır ici dışına cikar o derece.[/QUOTE]

Estağfurullah canım Bazen çok mu didaktik yazıyorum diyorum ama yazıyorsam da öğrencilere ders verme alışkanlığımdan kötü bir niyetim yok
Hiç sorma bu paket ürün olayı beni de şaşırtıyor ama bana da alternatif çıktı iyi oluyor arada =))

Çay içip beyaz leblebi yiyorum sonra ben de uyurum

Beyaz leblebi bende çekirdek gibi bir his bırakıyor, böyle başlayınca bırakması zor geliyor

Nehircim benim de aklimda sorular vardi ama seni rahatsiz etmek istemedim.
Not alip ara ara sorsam olur mu.
Mesela salata yoğurt 1 dilm ekmek alternatifin e bayildim

Nehircim benim de aklimda sorular vardi ama seni rahatsiz etmek istemedim.
Not alip ara ara sorsam olur mu.
Mesela salata yoğurt 1 dilm ekmek alternatifin e bayildim

Tabii ki tambakcım, bildiğim bir şeyse eğer cevaplamaya çalışırım =)

Hayır Hayır asıl ben yanlış anlaşıldım galiba:)) sana ve fikirlerine ne kadar teslim oldugumu anlatmaya calistim. onerilerine onyargisiz yaklasacagimi ifade etmeye çalışmıştım. senin ogrencin olmak ayricaliktir nehircim:))

Merhaba hanimlar

Simdiye kadar gelen en kötü bildirimler sara'dan sonra benimki olmuş. Buda iyiye dogru gidiyoruz demektir
.sayfada aktif olanlar icinde Baskada artida olan yokmuş gibime geliyor.
Cunku menuler ve paylasimlar umut doluydu bu hafta.
Bu arada tambakcim bende carsamba günüydü yanılmıyorsam hasta oldugum ipin ucunu kacirmistim. Yani kacamak tartida agirlik yapıyor. Bu hafta söz verelim kacamak yapmayacagimiza tamam mi

geçen hafta birinciydim ama bu hafta sonuncu oldum sanırım ama eksi kiloyla sonuncu olmakta güzel
akşam eşim beş kilo ödülünü erken verdi 90 kiloda almam gerekiyordu 250 tl verdi

Ohh ne güzel. Güle güle harca canim yada koy kenara yaza kadar baya birikir. Bir sürü cici alırsın zayıflayinca

Estağfurullah canım Bazen çok mu didaktik yazıyorum diyorum ama yazıyorsam da öğrencilere ders verme alışkanlığımdan kötü bir niyetim yok
Hiç sorma bu paket ürün olayı beni de şaşırtıyor ama bana da alternatif çıktı iyi oluyor arada =))

Beyaz leblebi bende çekirdek gibi bir his bırakıyor, böyle başlayınca bırakması zor geliyor [/QUOTE]
ben de seviyorum canım çayla çok güzel gidiyor

Merhaba fistiklar masallah diyorum hepinize herkes ekside kessske bende ekside olsam ama yokk bugün karar aliyorum yeter artik gidecek bu kilolar bir yerde yanlis yapiyorum önce onu bulacagim sonra duzenimi tekrar oturcagim ve yaza incecik girecegim gittigi yere kadar gidecegim durdugu yerde zorliyacagim inadim inat bu pazar dogum günüm var o gune kadar toplanacagim su odemden kurtulmam lazim çünkü benim odem problemim var bir kilo falan degil odem olunca davul gibi sisiyorum ayak parmaklarim birbirine yapisiyor birgun uc kilo almis oluyorum ertesi gun uc kilo geri gidiyor suyu fazlalastirinca .bu nedenle hergun tartiliyorum yoksa gun gun birikiyor odemim onlem amaclii

Kızlar,Nehir ve Ekim2009 bildirim yapmadılar.O yüzden yarın liste hazırlayayım diyorum.Belki akşama bildirim gelir.Nehir yoğundur diye düşündüm...

bu hafta sonuncu benim kendimi kınıyorum birkere daha ama haftaya söz veriyorum hatırı sayılır bir kilo verecem

geçen hafta birinciydim ama bu hafta sonuncu oldum sanırım ama eksi kiloyla sonuncu olmakta güzel
akşam eşim beş kilo ödülünü erken verdi 90 kiloda almam gerekiyordu 250 tl verdi

güle güle harca canım

Tamam canim benden yana soz kacamak yok. Aynen devammmm
cok mutluyum ve umutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…