Miladımız--》2015

Tebrik ederim canım, güzel günlerde kullan ehliyetini

Seni tebrik ediyorum canim ehliyetin hayirli olsun simdidennnn....
bence listelerde cok fazla bir degisiklik olmaz gibime geliyor. Ufak ekleme veya xikarma olabilir

Aşk olsun bende bekliyorum ya

Evet, listelerin genel mantığı aynı. Sadece yemek çeşitleri değişiyor. Yarınki kilo verme durumunuza göre konuşuruz listeleri. Çünkü listenin size yarayıp yaramadığını görmek gerekli, benim için hazırlandığı için listeler sizi de yanlış yönlendirmek istemem o yüzden önce sonucu görmeliyiz diye düşünüyorum..

Miladcım, çok geçmiş olsun oğluna.

Canim cok gecmis olsun belki biraz stresli bir cocuktur bende cocuklugumdan beri migdemden muzdaribim sinirlenince uzulunce aglayinca stres altindayken migdem alarm verir asiri bulanti hissederim aglayinca gun boyu kusarim galiba hassas bir cocuk insallah cabuk iyilesir uzulme sende strestendir

Tambakcım nerede şüpheye düştün anlayamadım, gayet güzel olmuş bence =)

Azıcık karbonhidratın fazla kaçmış bugün ama kötü değil canım

Kuru börülce salatası mı? Közlenmiş kırmızı biber+maydanozlu kuru börülce salatası benim listemde vardı bir dönem, çok severim

Bu arada menumu yaziyim
Sabah;
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
salatalik yesillik
Ara;
1 elma
Oglen;
3 yemek kasigi kisir
Yarim ev pogacasi
Cay
( komsuya gittim)
Ara;
1 tane kepekli galeta
Yesil cay chai
Aksam;
1 kepce mercimek corbasi
Ara;
1 bardak sut

Canım akşam çook az olmamış mı
Muhtemelen öğleni telafi etmek istemişsin ama benim diyetisyenim karonhidratı karbonhidratla telafi etmemi söylüyor. Akşam çorba yerine yoğurt+salata bile olsa hem doyardın hem de protein alırdın yoğurttan

İyi aksamlar hanimlar bende menumu yazayim
Sabah
İlik limonlu su

Ara
Zencefilli turk kahvesi
Bir avuc findik

Ogle
İki tane tost ama kucuklerdi
Zeytin
Cay

Ara
Bir mandalina
Yarim elma

Aksam
Yogurtlu Misir yemegi karadenizli olanlar bilirler
Yesil salata

Aksama bisiklet surerim heralde yarina daha iyi bir rakkam gormek icin ama bu arada baya bi sikilastim kizlar spor yapmanin faydalari

Saatleri sasti ya biraz ondan galiba normalde sabah o kadar erken yemem eşim geceden çıkinca o saatte oluyor arada...
Ama kendimi cok iyi hissediyorum.. sabahi da sabirsizlikla bekliyorum....

Hergun iyiki varsin nehir diyorum tartida eksileri gorunce

Aysun ben de spor yapmak istiyorum ama hic halim kalmiyor. Çok yoruluyorum. Kizim çok hareketli. Ve oğlum da biliyorsunuz küçük daha... ama 75 kg olursam spora da başlayacagim

Aysun ben de spor yapmak istiyorum ama hic halim kalmiyor. Çok yoruluyorum. Kizim çok hareketli. Ve oğlum da biliyorsunuz küçük daha... ama 75 kg olursam spora da başlayacagim

Canim bende gunduzleri yapamiyorum yapsam da ondan sonra cok yoruluyorum butun gun malum uc tane cocuk da bende var onun icin aksamlardan herkes yattiktan sonra yapiyorum duşumu alip bende yatiyorum sabaha kadar dinlenmis oluyorum

Teşekkür ederim kizlaaar arabayı eşimden aldım yine mi sen sureceksin diyor her seferinde

Evet kardeşim istedi aslında tazesini istedi ama buzlukta yoktu ben de kurusunu yaptım

Canim bende gunduzleri yapamiyorum yapsam da ondan sonra cok yoruluyorum butun gun malum uc tane cocuk da bende var onun icin aksamlardan herkes yattiktan sonra yapiyorum duşumu alip bende yatiyorum sabaha kadar dinlenmis oluyorum
Ben de cok istiyorum sporu ama benim oğlum benden sonra uyuyor

Canim mercimek protein degeri yuksek gidalardan degilmi ben mi yanlis biliyorum

Canim mercimek protein degeri yuksek gidalardan degilmi ben mi yanlis biliyorum

Baktim simdi canim kirmizi mercimek
protein:24.8
Karbonhidrat:22 yaziyor

Metracım, tahılların çoğunun protein oranı çok yüksektir. :) Ancak genel olarak çorbaların hepsinin beslenme düzenindeki yeri karbonhidrat sınıfıdır.
Mercimek yemeği olsaydı mesela protein olarak sayılıyor. Hatta bazı diyetisyenler onu da karbonhidrat sınıfı olarak sayıyormuş ama benimki protein olarak sayıyor.

Anladim canim o zaman gunduzleri telafi etmek icin yogurt yada sut tercih ederim aksamlari saol tatlim ya her zsman boyle yorumlar bekliyorum senden ve diger arkadaslarimdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…