- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Unutmayiz seni bitanem.gel bir an oncede azcik daha neselenelim.aktifken daha iyi kilo veriyordun bu aradakusuruma bakmayın kızlar bir kaç güne inşallah tekrar eskisi gibi online olabilicem beni affedin unutmayııınnn :))
Başarılar canımKızlar yarın önemli bir etkinliğimiz var, onun hazırlıklarıyla uğraşıyorum, en kısa zamanda ilgileneceğim listelerle
Evet canım yaaa hep diyorum bir şey yapmayın diye cay icip kalkicam diyorum ama bizim insanımızı bilirsin ben de hic kiramam sonucta senin icin yapıyorlar azcik yiyorum napiiimNilfer_pdr canim senin bu arkadas ziyaret leri seni yakiyorrr galiba
ellerine sağlık canımGünaydın kızlar,listemizi yayınladım bildirim sayfamızda.Bende ikinci olmuşum güzel bir ödül oldu.Kilo veren herkesi tebrik ederim.Sara ve Ekim haftaya sizlerden de eksi bildirim istiyorum ona göre
Günaydın kızlar,listemizi yayınladım bildirim sayfamızda.Bende ikinci olmuşum güzel bir ödül oldu.Kilo veren herkesi tebrik ederim.Sara ve Ekim haftaya sizlerden de eksi bildirim istiyorum ona göre
Tebrık ederim canım.Benimde kotlarımda ciddi bollaşmalar başladı.Beline kemer takıyorum da bacak kısımları pot duruyor.Bi de uzun zamandır içine giremediğim kumaş pantolonum vardı artık o da geliyor çok şükür...Gunaydin herkese dun aksam 45 dakika bisiklet surdum ve sabah pardusemi dugmelerini kapatirken baktim artik biraz bollasmaya basladi cok mutluyum
Tebrık ederim canım.Benimde kotlarımda ciddi bollaşmalar başladı.Beline kemer takıyorum da bacak kısımları pot duruyor.Bi de uzun zamandır içine giremediğim kumaş pantolonum vardı artık o da geliyor çok şükür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?