• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Teşekkürler tambakcim. Evet esim gibi oglumda etli yemeklere cok duskundur:) Dr etli yemeklere sinirlama getirmedi canım. Birde oglum malesef sebze sevmiyor. Ben sebzeyi etle yediriyorum.. salata yemez, domates yemez, zeytin yemez. Zararli seylerde yemiyor ama bazi faydalilarida yemiyor malesef. Cok farkli bir çocuk işte. ama ben bütün yemekleri az yağlı, hafif yapmaya cok ozen gösteririm. Hatta kv bile soyler cok az yag koyuyorsun diye:))

Aslinda birkac gundur menulerim prensip olarak nehir'in listelerine benziyor. ben onun yazdigi listelerin hepsine bakıyorum ve onlar dışında birsey yememeye çalışıyorum.
tambağın dediği gibi et görünce listende o yüzden canım.
oğluna da çok geçmiş olsun acaba stresten olabilir mi diye düşündüm. sınava falan hazırlanıyor mu ya da okulla ilgili bir problemi var mı gastrit psikosomatik te olabilir.

Selam dostlarım,nasılsınız,herkes iyidir umarım.Ben cumartesi doğum günüm olduğundan 1 ince dilim pasta kaçamak yaptım o kadar.Pazar günü tartımda yine eksi rakam gördüm ama şükür.
Maşallahımız var iyi gidiyoruz hepimiz.Böyle devam edelim inşallah yaza kadar baya toparlarız hepimiz.

Milad'cım kuzuna geçmiş olsun.Bende şaşırdım açıkçası midesinde böyle bir rahatsızlık olduğuna.Birkaç doktara daha göster istersen.Malum hepsi başka şeyler söyleyebiliyor...

Nilfer'cim ehliyetin hayırlı olsun.Kocaeli'ye gel de beraber gezelim ;)

Selam dostlarım,nasılsınız,herkes iyidir umarım.Ben cumartesi doğum günüm olduğundan 1 ince dilim pasta kaçamak yaptım o kadar.Pazar günü tartımda yine eksi rakam gördüm ama şükür.
Maşallahımız var iyi gidiyoruz hepimiz.Böyle devam edelim inşallah yaza kadar baya toparlarız hepimiz.

Milad'cım kuzuna geçmiş olsun.Bende şaşırdım açıkçası midesinde böyle bir rahatsızlık olduğuna.Birkaç doktara daha göster istersen.Malum hepsi başka şeyler söyleyebiliyor...

Nilfer'cim ehliyetin hayırlı olsun.Kocaeli'ye gel de beraber gezelim :KK66:
kocaeline gelirsem sana mutlaka uğrarım canım:KK19:

tambağın dediği gibi et görünce listende o yüzden canım.
oğluna da çok geçmiş olsun acaba stresten olabilir mi diye düşündüm. sınava falan hazırlanıyor mu ya da okulla ilgili bir problemi var mı gastrit psikosomatik te olabilir.

Sen şimdi soyleyince düşündüm de 4 e gidiyor oglum. 3 senelik cok sevdiği ogretmeninin tayini çıktı. Ardından gelen ogretmenlede hemen Kaynaştı ve cok sevdi. Farklı bir ogrenci ogretmen iliskisi kurdular derken oda meger gecici öğretmenmis yariyil tatilinden sonra ogrendik. Bize ozellikle soylememesi icin tembihlemis müdür. Cok sinirlendim okul değiştirmeyi düşündüm ama tatile az kaldi diye ogluma farkli okul stresu Yaşatmak istemedim. Gelen öğretmeni sevemedi. Ben bile izin almak icin aradığımda diyalog kuramadim çocuk ne yapsın. Cok sinirli ve gercekten ilgisiz. Bundan olabilir mi acabao_O

Canim cok tesekkur ederim. Ilaclari deneyeyim sali gunu kontrol var canim. Devam ederse başka dr denicem güzelim
Gecti mi yogunlugun? Aramızda ol artik. alistik bibirbirimize herkesin yeri cok belli oluyor yoklugunda:KK54:

Sen şimdi soyleyince düşündüm de 4 e gidiyor oglum. 3 senelik cok sevdiği ogretmeninin tayini çıktı. Ardından gelen ogretmenlede hemen Kaynaştı ve cok sevdi. Farklı bir ogrenci ogretmen iliskisi kurdular derken oda meger gecici öğretmenmis yariyil tatilinden sonra ogrendik. Bize ozellikle soylememesi icin tembihlemis müdür. Cok sinirlendim okul değiştirmeyi düşündüm ama tatile az kaldi diye ogluma farkli okul stresu Yaşatmak istemedim. Gelen öğretmeni sevemedi. Ben bile izin almak icin aradığımda diyalog kuramadim çocuk ne yapsın. Cok sinirli ve gercekten ilgisiz. Bundan olabilir mi acabao_O

Canim cok tesekkur ederim. Ilaclari deneyeyim sali gunu kontrol var canim. Devam ederse başka dr denicem güzelim
Gecti mi yogunlugun? Aramızda ol artik. alistik bibirbirimize herkesin yeri cok belli oluyor yoklugunda:KK54:
Canım benim,artık mümkün olduğunca aranızda olmaya çalışıcam.Benim rutin cumaları çok yoğun oluyor.Onun dışında elimden geldiğince burdayım inşallah.Bende buraya bakmadığımda eksiklik hissediyorum haklısın

Canim nehirin listelerini yapiyoruz. Yani redvelvetcupcake arkadasin cok ta memnunuzbence birebir uygularsan guzel sonuçlar alirsin.uygulamasi da cok kolay ve guzel.
Nilfer_pdr de 105 kg lik listesini yapiyor. Ondan detaylı listeyi sorabilirsin. Senin kilo vermeni kendimden daha cok istiyorum canim. 1 gun bile geriye gitmek istemiyorsan başla

sağol canım geriye gitmeyi tabiki istemiyorum listeyi özeldenmi yazıyor nehir yoksa buradanmı

tomurcuğum doğum günün kutlu olsun yeni yaşın istediğin tüm güzellikleri getirsin sana

slm kızlar ben bu günde ipin ucunu sıkıyorum yarın tartida çok olmasada eksi görmek istiyorum
bir kaç gündür kabızlık var ve reglim de yaklaştı kendimi çok şiş hissediyorum sabah aç Karina armut yedim iki fincan form çayı içtim ama hala etkisi olmadı

sağol canım geriye gitmeyi tabiki istemiyorum listeyi özeldenmi yazıyor nehir yoksa buradanmı

tomurcuğum doğum günün kutlu olsun yeni yaşın istediğin tüm güzellikleri getirsin sana

Canim eger incelersen 29 -30 sayfalarda yazili olmasi lazim bir bak istersen

slm kızlar ben bu günde ipin ucunu sıkıyorum yarın tartida çok olmasada eksi görmek istiyorum
bir kaç gündür kabızlık var ve reglim de yaklaştı kendimi çok şiş hissediyorum sabah aç Karina armut yedim iki fincan form çayı içtim ama hala etkisi olmadı

Canim denedigim ve ise yarayan bir yontem söyleyeyim belki sende de ise yarar.
1 bardak suya
2 gün kurusu kayısı
2 kuru erik
Geceden beklet sabah a da ac karna ic taneleri ni de ye
sifa olur inşallah

Gelmisken menümu yazayim bende sabah kahvaltı cok erken oldu 6 da
1 dilim ekmek
Peynir
5 zeytin
Salatalik domates
yumurta
Biraz tahin pekmez :KK12:

ara
2 yk tarçınli yogurt

oglen
1 dilim ekmekle tost
1 bardak ayran

ara
yesilcay + 3gun kurusu kayisi

aksam da 16.30
6-7 kasik tavuk sote (hic yag eklemedim ve tavugu cok azdi sebzesi bol )
2 kase cacik(salata yapmaya usendim)

sanki listeye uyamamisim gibi hissettim
aksam da 2 ara yaparim

yesilcay + elma

sekersiz kahve olabilir ceviz ici ile

Canim beni anlattın sandim ayni seyler birebir bendede var.

Bugunum;

Sabah
1 dilim ekmek
Az tavada yumurta
3 zeytin

Ara
2 ceviz içi

Ogle
1 yağsız kepekli tost
Yağsız tuzsuz salata
Ayran

Ara
Sütlü kahve

Aksam cokkk kötü oldu stres etki etti sanırım deyip mazeret uydurduktan sonra sadete geleyim dimi:(

1 kase pirasa çorbası
3 kaşık mercimekli bulgur pilavi :((
1 kepce yağsız pişmiş et
Ayran

Ara
Yesil cay
2 kuru kayısı

Ara
Yeşil cay elma

Suyu az tükettim bugün yesil cay henuz icmedim aralarda telafi edeceğim
Bugunluk boyle. Rabbim yarin tartida utandirmasin
Bu arada yarın 90 gün kalmış oluyor hedef tarihime. Kaplumbağa adımları ile ulaşmak zor olabilir. Kolayda olabilir bilmiyorum ama en azından ne kadar verebilmisim muhasebesi yapabilirim o gün.

Canım yaaa o kadar zor birşey ki öğretmen değişimi çocuklar için özellikle sınıf öğretmenine çok bağlı olurlar okulun bitmesine az kaldığını seneye orta öğrenime geçeceğini bir çok ogretmeni olacağını anlat her gün okulu yaptiklarini hislerini duygularını sor zor bir dönem geçiriyor oğlun benim için de bol bol yanaklarından öp :KK15:

Bugunum;

Sabah
1 dilim ekmek
Az tavada yumurta
3 zeytin

Ara
2 ceviz içi

Ogle
1 yağsız kepekli tost
Yağsız tuzsuz salata
Ayran

Ara
Sütlü kahve

Aksam cokkk kötü oldu stres etki etti sanırım deyip mazeret uydurduktan sonra sadete geleyim dimi:KK43:

1 kase pirasa çorbası
3 kaşık mercimekli bulgur pilavi :KK43:(
1 kepce yağsız pişmiş et
Ayran

Ara
Yesil cay
2 kuru kayısı

Ara
Yeşil cay elma

Suyu az tükettim bugün yesil cay henuz icmedim aralarda telafi edeceğim
Bugunluk boyle. Rabbim yarin tartida utandirmasin
Bu arada yarın 90 gün kalmış oluyor hedef tarihime. Kaplumbağa adımları ile ulaşmak zor olabilir. Kolayda olabilir bilmiyorum ama en azından ne kadar verebilmisim muhasebesi yapabilirim o gün.
Bence kötü değil canım

Bende paylasayim menumu

sabah
1 domates
1 salatalik
1 tatli kasigi kadar krem peynir
2 adet etimek

ara
3 adet hurma

oglen
1 adet simit
1 kk beyaz peynir
5 adet zeytin

aksam
1 kase mercimek corbasi
2 adet kiymali biber dolmasi
1 kase yogurt

Herkese iyi akşamlar
Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
Domates
10 zeytin
Çay
Ara
Kahve
2 küçük kurabiye
Öğle
1 dilim ekmek
Borulce salatası
1 kase yoğurt
Ara
yeşilçay chai
10 çiğ badem
Ara
Türk kahvesi
Akşam
1 kase form çorba
Yarım kase yoğurt
Ara
Beyaz çay
Akşam çay demleriz yanına 1 cb beyaz leblebi yerim
Kurabiye dışında güzel menü oldu :KK54:

İyi akşamlar,

Sabah:
4 yk nesfit+2 yk yulaf ezmesi+1 bardak light süt+1 çk tarçın

Ara:
Böğürtlen çayı
Yarım çb beyaz leblebi

Öğle:
1 paket mısır pirinç patlağı
Ayran
1 kase salata

Ara:
1 avuç çiğ badem+yaban mersini kurusu+kuru siyah üzüm+gün kurusu+ceviziçi karışımı (hepsinin sonuydu yenilerini aldığım için karıştırıp yedim)
Yeşil çay chai

Ara:
Ayran

Akşam:
1 kepçe mercimek çorbası
4 yk enginar yemeği
Salata

Ara:
Yeşil çay
Sade Türk kahvesi

Ara:
2 yk light yoğurt+1 çk pul biber+Limon suyu