- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yaaa o kadar zor birşey ki öğretmen değişimi çocuklar için özellikle sınıf öğretmenine çok bağlı olurlar okulun bitmesine az kaldığını seneye orta öğrenime geçeceğini bir çok ogretmeni olacağını anlat her gün okulu yaptiklarini hislerini duygularını sor zor bir dönem geçiriyor oğlun benim için de bol bol yanaklarından öp
Bence kötü değil canım
Herkese iyi akşamlar
Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
Domates
10 zeytin
Çay
Ara
Kahve
2 küçük kurabiye
Öğle
1 dilim ekmek
Borulce salatası
1 kase yoğurt
Ara
yeşilçay chai
10 çiğ badem
Ara
Türk kahvesi
Akşam
1 kase form çorba
Yarım kase yoğurt
Ara
Beyaz çay
Akşam çay demleriz yanına 1 cb beyaz leblebi yerim
Kurabiye dışında güzel menü oldu
Iyi aksamlar kizlar
@milad2015 canim gecmis olsun bende arkadaslarima katiliyorum baska bur dr.a goturmende fayda var.
nilfer_pdr tebrik ederim canim hem eksilerde olmana hem ehliyet almana cook sevindim...bende cok istiyorum ehliyet simdilik maddi durumla alakali biraz askiya aldik bakalim nasip..
Bu arada menumu yaziyim
Sabah;
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
salatalik yesillik
Ara;
1 elma
Oglen;
3 yemek kasigi kisir
Yarim ev pogacasi
Cay
( komsuya gittim)
Ara;
1 tane kepekli galeta
Yesil cay chai
Aksam;
1 kepce mercimek corbasi
Ara;
1 bardak sut
Tebrik ederim canım, güzel günlerde kullan ehliyetini
Evet, listelerin genel mantığı aynı. Sadece yemek çeşitleri değişiyor. Yarınki kilo verme durumunuza göre konuşuruz listeleri. Çünkü listenin size yarayıp yaramadığını görmek gerekli, benim için hazırlandığı için listeler sizi de yanlış yönlendirmek istemem o yüzden önce sonucu görmeliyiz diye düşünüyorum..
Miladcım, çok geçmiş olsun oğluna.
Canim cok gecmis olsun belki biraz stresli bir cocuktur bende cocuklugumdan beri migdemden muzdaribim sinirlenince uzulunce aglayinca stres altindayken migdem alarm verir asiri bulanti hissederim aglayinca gun boyu kusarim galiba hassas bir cocuk insallah cabuk iyilesir uzulme sende strestendir
Çay içip beyaz leblebi yiyorum sonra ben de uyurumBende sutlu kahvemi iciyorum sonra cocuklari yatirip.. bende uyuyacagim
Anladim canim o zaman gunduzleri telafi etmek icin yogurt yada sut tercih ederim aksamlari saol tatlim ya her zsman boyle yorumlar bekliyorum senden ve diger arkadaslarimdan
Bende sutlu kahvemi iciyorum sonra cocuklari yatirip.. bende uyuyacagim
Canim tsk iilgin ve cevaplarin için. Bende ogretmeni kotulemesine pek izin vermedim. Ogretmenin soylediklerini yapmak zorundasın gibisinden yaklaştim. Ne yapacagimi bilememezlikten. Çünkü şikayetlerini duydukca gidip konuşasim geldi hep. Ama cok ters konusabilecek izlenimi verdigi icin ogretmen bende terslenirim ve cocuk 3 ay icin zorda kalır diye düşündüm. ama gecen sene ogretmenin ilgisi sinavlarda turkiyede dereceye giren oglum, bu sene evde ders bile calismiyor. Cunku odev yok. Ogretmenin yonlerdirmesi yok. Neyse seneye o okulda olmayacak insallah. Boyle teselli buluyorum. Fikirlerin icin cok tesekkur ederim Canim. Uygulayacağım:)
Sagol ccanım aksam akşam karbonhidratin ayari kaçtı o beni bozdu
BrBencede kurabiye haricinde cok güzel
Sagol canim benim ilaclar iyi gelmezse baska dr a gotururum QUOTE="redvelvetcupcake, post: 39850961, member: 625514"]İyi akşamlar,
Sabah:
4 yk nesfit+2 yk yulaf ezmesi+1 bardak light süt+1 çk tarçın
Ara:
Böğürtlen çayı
Yarım çb beyaz leblebi
Öğle:
1 paket mısır pirinç patlağı
Ayran
1 kase salata
Ara:
1 avuç çiğ badem+yaban mersini kurusu+kuru siyah üzüm+gün kurusu+ceviziçi karışımı (hepsinin sonuydu yenilerini aldığım için karıştırıp yedim)
Yeşil çay chai
Ara:
Ayran
Akşam:
1 kepçe mercimek çorbası
4 yk enginar yemeği
Salata
Ara:
Yeşil çay
Sade Türk kahvesi
Ara:
2 yk light yoğurt+1 çk pul biber+Limon suyu
Çay içip beyaz leblebi yiyorum sonra ben de uyurum
Sara_28 canim bu maydanoz kürü nu sen kullanma canim olur ki Rabbim bebek nasip eder de sen farkinda olmadan o düser gider maydanoz kürü ile.... dikkatli olmak lazim
Nehircim benim de aklimda sorular vardi ama seni rahatsiz etmek istemedim.
Not alip ara ara sorsam olur mu.
Mesela salata yoğurt 1 dilm ekmek alternatifin e bayildim
üştağfurullah canım Bazen çok mu didaktik yazıyorum diyorum ama yazıyorsam da öğrencilere ders verme alışkanlığımdan kötü bir niyetim yok
Hiç sorma bu paket ürün olayı beni de şaşırtıyor ama bana da alternatif çıktı iyi oluyor arada =))
Beyaz leblebi bende çekirdek gibi bir his bırakıyor, böyle başlayınca bırakması zor geliyor
merhaba kızlar yarın giremessem diye bildirimi yapayım dedim
geçen hafta 84.1
bugün 82.9
geçen hafta birinciydim ama bu hafta sonuncu oldum sanırım ama eksi kiloyla sonuncu olmakta güzel
akşam eşim beş kilo ödülünü erken verdi 90 kiloda almam gerekiyordu 250 tl verdi
Canim tsk iilgin ve cevaplarin için. Bende ogretmeni kotulemesine pek izin vermedim. Ogretmenin soylediklerini yapmak zorundasın gibisinden yaklaştim. Ne yapacagimi bilememezlikten. Çünkü şikayetlerini duydukca gidip konuşasim geldi hep. Ama cok ters konusabilecek izlenimi verdigi icin ogretmen bende terslenirim ve cocuk 3 ay icin zorda kalır diye düşündüm. ama gecen sene ogretmenin ilgisi sinavlarda turkiyede dereceye giren oglum, bu sene evde ders bile calismiyor. Cunku odev yok. Ogretmenin yonlerdirmesi yok. Neyse seneye o okulda olmayacak insallah. Boyle teselli buluyorum. Fikirlerin icin cok tesekkur ederim Canim. Uygulayacağım:)
Sagol ccanım aksam akşam karbonhidratin ayari kaçtı o beni bozdu
BrBencede kurabiye haricinde cok güzel
Sagol canim benim ilaclar iyi gelmezse baska dr a gotururum QUOTE="redvelvetcupcake, post: 39850961, member: 625514"]İyi akşamlar,
Sabah:
4 yk nesfit+2 yk yulaf ezmesi+1 bardak light süt+1 çk tarçın
Ara:
Böğürtlen çayı
Yarım çb beyaz leblebi
Öğle:
1 paket mısır pirinç patlağı
Ayran
1 kase salata
Ara:
1 avuç çiğ badem+yaban mersini kurusu+kuru siyah üzüm+gün kurusu+ceviziçi karışımı (hepsinin sonuydu yenilerini aldığım için karıştırıp yedim)
Yeşil çay chai
Ara:
Ayran
Akşam:
1 kepçe mercimek çorbası
4 yk enginar yemeği
Salata
Ara:
Yeşil çay
Sade Türk kahvesi
Ara:
2 yk light
Aynen metracım,
Benim diyetisyenim akşamları hiçbir şey yapamazsan yoğurt+salata yap, 1 dl ekmekle ye diyor. Hoş ben salata yapmaya daha çok üşeniyorum
Bakma ben de böyle konuşuyorum ama beslenme konusunda uzman değilim, sadece her kontrolde aklıma gelebilecek her şeyi soruyorum, diyetisyenim de ayrıntıcı her konuda bilgi veriyor sağolsun, ben de paylaşmaya çalışıyorum =))
Ben de uyumak üzereyim ama Alina 19.30' da uyuduğu halde şu saate kadar 2 defa uyandı. Dişi geliyor yine uykusuz geceler başlayacak sanırım
Yakinda o kadar paket urune karsi olan bende light ürün alirsam sasmayin.:) bugun hastanedeyken keske yanimda lght buskuvi olsaydi da ara ogunum kacmasaydi dedim:)))) bu arada yinr ornek ogrencisin nehircim. Diyet okulunda yani:))
Bencede az olmus guzelim. Neyse yarin bu az yemen tartiya yansirda mutlu olursun insallah.:))
sagol canim benim. Evet yarin icin cok sabirsizim bende hocam. :)
Insallah canim. Benim oglumda hassas. morali bozulunca Yaninda cips yensin Midesi bbulanır ici dışına cikar o derece.
Merhaba hanimlar
Simdiye kadar gelen en kötü bildirimler sara'dan sonra benimki olmuş. Buda iyiye dogru gidiyoruz demektir
.sayfada aktif olanlar icinde Baskada artida olan yokmuş gibime geliyor.
Cunku menuler ve paylasimlar umut doluydu bu hafta.
Bu arada tambakcim bende carsamba günüydü yanılmıyorsam hasta oldugum ipin ucunu kacirmistim. Yani kacamak tartida agirlik yapıyor. Bu hafta söz verelim kacamak yapmayacagimiza tamam mi
geçen hafta birinciydim ama bu hafta sonuncu oldum sanırım ama eksi kiloyla sonuncu olmakta güzel
akşam eşim beş kilo ödülünü erken verdi 90 kiloda almam gerekiyordu 250 tl verdi
Merhaba hanimlar
Simdiye kadar gelen en kötü bildirimler sara'dan sonra benimki olmuş. Buda iyiye dogru gidiyoruz demektir
.sayfada aktif olanlar icinde Baskada artida olan yokmuş gibime geliyor.
Cunku menuler ve paylasimlar umut doluydu bu hafta.
Bu arada tambakcim bende carsamba günüydü yanılmıyorsam hasta oldugum ipin ucunu kacirmistim. Yani kacamak tartida agirlik yapıyor. Bu hafta söz verelim kacamak yapmayacagimiza tamam mi