- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi ki doğdun... sevdiklerinle canım sağlıklı mutlu nice yıllarGunaydin,gunun ilk mesaji benden gelsin.mutlu hafta sonlari herkese.
Benim icin de mutlu bir gun.Dogum gunu cocuguyum bugun :)
Sabah tartida gordugum rakam guzel bir hediye oldu bana.Gecen sene tam bugun 110 kiloydum.Bu sene 85 kilodayim.Saka maka 1 yilda 25 kilo gitmis bile.Bakarsiniz seneye kadar da bi 25 daha verir 60 a duserim.Neden olmasin
Öpuyorum hepinizi
çok geçmiş olsun canımMerhaba kizlarr berbat bir gece geçirdim benim küçük atesler icinde yandi ates düşürücü vede antibiyotige ragmen sabah anca uyuyabildik sabaha kadar kabus gördü kuzum çığlıklar atti aklim cikti bisey olacak diye cok şükür simdi biraz iyi ama ateş halen var rabbim yardim etsin dun kahvaltiyi yaptiktan sonra ne bir su ictim ne yemek yedim ac bilac gezmisim neyse kuzum iyilessinde ben önemli degilim
Gunaydin kizlar....
bugun cok heyecanliyim 1 gun kaldı taryilmaya ve ben 2 gundur tartilmiyorum....
canım hiç uyamadım ama -lerdeyim hala şükür.. kahvaltılar bol kalorili geçti ama akşamları salata ve sebze yedim sadece onun etkisi sanırımNilfer_pdr canim senin diyet haftasonu naail gecti merak içindeyim
herkeseee günaaayyyydddıııınnn ben geldim güzel haberlerle
1 - 8 mart dünya kadınlar gününde direksiyon sınavını geçip ehliyetimi aldım
2- haftasonu misafirlere rağmen hiç kilo almadım üstüne verdim
bu hafta çok güzel geçtii nehirciğim sağolsun
R redvelvetcupcake yeni menüleri T tatlitambak ile bekliyoruz canım
ayyy evet canım allah nazardan saklasın topikçek pek iiyiyizCok tebrik ediyorum canim kazasiz belasiz sür arabayi insallah ehliyet özgurluktur esine bagimli kalmiyosun ayrica eksilerde olmana sevindim hepimiz iyi gidiyoruz aman nazar degmesin
ayyy canım gözümden kaçtı biz tambakla onun yaptığının aynısını yapmaya çalışıyoruz ya o yüzden senin menüler daha bağımsız gibi geldi bana o yüzden canım benim asma yüzünü öyle kıyamamAşk olsun bende bekliyorum ya
Selam herkese kızlar
Oglumun ateşi cikti gece. Midesinde agri vardi. Sabah ilk is dr a gittik. Oglumun midesinde 9 yaşında gastrit cikacagina ihtimal vermezdim
Turşu, kola, yagli, kizartma işleri, aci yasak. ama benim oglum bunlarin hicbirini tuketmezki. Cips yemez jelibon yemez anlamadim gitti. kucuk oglum abur cubura düşkün ama o bile cok sınırlı yer.
Şaşırdım ama neyse cok sşükür Rabbim dermansiz dert vermesin.
Selam herkese kızlar
Oglumun ateşi cikti gece. Midesinde agri vardi. Sabah ilk is dr a gittik. Oglumun midesinde 9 yaşında gastrit cikacagina ihtimal vermezdim
Turşu, kola, yagli, kizartma işleri, aci yasak. ama benim oglum bunlarin hicbirini tuketmezki. Cips yemez jelibon yemez anlamadim gitti. kucuk oglum abur cubura düşkün ama o bile cok sınırlı yer.
Şaşırdım ama neyse cok sşükür Rabbim dermansiz dert vermesin.
ayyy canım gözümden kaçtı biz tambakla onun yaptığının aynısını yapmaya çalışıyoruz ya o yüzden senin menüler daha bağımsız gibi geldi bana o yüzden canım benim asma yüzünü öyle kıyamam
geçmiş olsun canım
tatlıtambak bahsettiğiniz diyet menülerini merak ettim sakıncası yoksa bizimlede paylaşırmısınız