• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Gunaydin,gunun ilk mesaji benden gelsin.mutlu hafta sonlari herkese.
Benim icin de mutlu bir gun.Dogum gunu cocuguyum bugun :)
Sabah tartida gordugum rakam guzel bir hediye oldu bana.Gecen sene tam bugun 110 kiloydum.Bu sene 85 kilodayim.Saka maka 1 yilda 25 kilo gitmis bile.Bakarsiniz seneye kadar da bi 25 daha verir 60 a duserim.Neden olmasin :KK66:
Öpuyorum hepinizi :KK68:
iyi ki doğdun... sevdiklerinle canım sağlıklı mutlu nice yıllar

Merhaba kizlarr berbat bir gece geçirdim benim küçük atesler icinde yandi ates düşürücü vede antibiyotige ragmen sabah anca uyuyabildik sabaha kadar kabus gördü kuzum çığlıklar atti aklim cikti bisey olacak diye cok şükür simdi biraz iyi ama ateş halen var rabbim yardim etsin dun kahvaltiyi yaptiktan sonra ne bir su ictim ne yemek yedim ac bilac gezmisim neyse kuzum iyilessinde ben önemli degilim :KK43:
çok geçmiş olsun canım

herkeseee günaaayyyydddıııınnn ben geldim güzel haberlerle :21::21::21:
1 - 8 mart dünya kadınlar gününde direksiyon sınavını geçip ehliyetimi aldım :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
2- haftasonu misafirlere rağmen hiç kilo almadım üstüne verdim :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:
bu hafta çok güzel geçtii nehirciğim sağolsun:KK55::KK55::KK55:
R redvelvetcupcake :KK19:yeni menüleri T tatlitambak :KK19:ile bekliyoruz canım:KK68:
:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

1 - 8 mart dünya kadınlar gününde direksiyon sınavını geçip ehliyetimi aldım :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
2- haftasonu misafirlere rağmen hiç kilo almadım üstüne verdim :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:
R redvelvetcupcake :KK19:yeni menüleri T tatlitambak :KK19:ile bekliyoruz canım:KK68:

Seni tebrik ediyorum canim ehliyetin hayirli olsun simdidennnn....
bence listelerde cok fazla bir degisiklik olmaz gibime geliyor. Ufak ekleme veya xikarma olabilir

Aşk olsun bende bekliyorum ya:(

Cok tebrik ediyorum canim kazasiz belasiz sür arabayi insallah ehliyet özgurluktur esine bagimli kalmiyosun ayrica eksilerde olmana sevindim hepimiz iyi gidiyoruz aman nazar degmesin:nazar:

Selam herkese kızlar

Oglumun ateşi cikti gece. Midesinde agri vardi. Sabah ilk is dr a gittik. Oglumun midesinde 9 yaşında gastrit cikacagina ihtimal vermezdim
Turşu, kola, yagli, kizartma işleri, aci yasak.:KK57: ama benim oglum bunlarin hicbirini tuketmezki. Cips yemez jelibon yemez anlamadim gitti. kucuk oglum abur cubura düşkün ama o bile cok sınırlı yer.
Şaşırdım ama neyse cok sşükür Rabbim dermansiz dert vermesin.:KK37:

Selam herkese kızlar

Oglumun ateşi cikti gece. Midesinde agri vardi. Sabah ilk is dr a gittik. Oglumun midesinde 9 yaşında gastrit cikacagina ihtimal vermezdim
Turşu, kola, yagli, kizartma işleri, aci yasak.:KK57: ama benim oglum bunlarin hicbirini tuketmezki. Cips yemez jelibon yemez anlamadim gitti. kucuk oglum abur cubura düşkün ama o bile cok sınırlı yer.

Geçmiş olsun canım..... agir yemekler den de kaynakli olabilir. Et yemeklerini seviyorsunuz galiba menulerden ggördüğüm kadarıyla.
Daha hafif az yagli sebze yemekleri falan yap canim.

Teşekkürler tambakcim. Evet esim gibi oglumda etli yemeklere cok duskundur:) Dr etli yemeklere sinirlama getirmedi canım. Birde oglum malesef sebze sevmiyor. Ben sebzeyi etle yediriyorum.. salata yemez, domates yemez, zeytin yemez. Zararli seylerde yemiyor ama bazi faydalilarida yemiyor malesef. Cok farkli bir çocuk işte. ama ben bütün yemekleri az yağlı, hafif yapmaya cok ozen gösteririm. Hatta kv bile soyler cok az yag koyuyorsun diye:))

Selam herkese kızlar

geçmiş olsun canım

Teşekkürler tambakcim. Evet esim gibi oglumda etli yemeklere cok duskundur:) Dr etli yemeklere sinirlama getirmedi canım. Birde oglum malesef sebze sevmiyor. Ben sebzeyi etle yediriyorum.. salata yemez, domates yemez, zeytin yemez. Zararli seylerde yemiyor ama bazi faydalilarida yemiyor malesef. Cok farkli bir çocuk işte. ama ben bütün yemekleri az yağlı, hafif yapmaya cok ozen gösteririm. Hatta kv bile soyler cok az yag koyuyorsun diye:))
ayyy canım gözümden kaçtı biz tambakla onun yaptığının aynısını yapmaya çalışıyoruz ya o yüzden senin menüler daha bağımsız gibi geldi bana o yüzden canım benim asma yüzünü öyle kıyamam:KK19:

Aslinda birkac gundur menulerim prensip olarak nehir'in listelerine benziyor. ben onun yazdigi listelerin hepsine bakıyorum ve onlar dışında birsey yememeye çalışıyorum.

tatlıtambak bahsettiğiniz diyet menülerini merak ettim sakıncası yoksa bizimlede paylaşırmısınız

tatlıtambak bahsettiğiniz diyet menülerini merak ettim sakıncası yoksa bizimlede paylaşırmısınız

Canim nehirin listelerini yapiyoruz. Yani redvelvetcupcake arkadasin cok ta memnunuzbence birebir uygularsan guzel sonuçlar alirsin.uygulamasi da cok kolay ve guzel.
Nilfer_pdr de 105 kg lik listesini yapiyor. Ondan detaylı listeyi sorabilirsin. Senin kilo vermeni kendimden daha cok istiyorum canim. 1 gun bile geriye gitmek istemiyorsan başla

Back