Miladımız--》2015

Süpersin Nehir'im
Bu fikir super. Ben şeker kullanmıyorum canim cayimda kahvemde şekersizdir. Arada sekerleme sevdam tutuyo arada ama o sık degil Allahtan:))
Ben kahvenin yanında gün kurusu, yaban mersini kurusu (kalorisi çok düşük) yiyorum tavsiye ederim =))

Canım hepsi çok güzel ama akşam ızgara veya fırında olsaydı daha iyi olurdu sanki

Ben kahvenin yanında gün kurusu, yaban mersini kurusu (kalorisi çok düşük) yiyorum tavsiye ederim =))

Canım hepsi çok güzel ama akşam ızgara veya fırında olsaydı daha iyi olurdu sanki

Yaban mersini kurusu burda bulmak cok zor. Ben gun kurusuda bulamadim Kuru kayısı aldim. Küçük sehrin bir dezantaji da bu malesef..
Aksam 7 den sonra yediklerim beni korkutuyordu o yuzden yememeye çalışıyordum. Ama gordumki yiyince kilo veriyorum. Yinede hep bi soru işareti

canım yaban mersini kurusu ben a 101 den alıyorum nehir in kullandığı ile aynı mı bilmiyorum çünkü bir kaç türü var bildiğim kadarıyla ama yeşil çay yanında güzel oluyor

Ayy yanlis yazmışım canim ben firinda yaptım. Butun günün emegini zayi edermiyim hic....
hatta esim corba ve dolma yedi ben de balik salata...

Akşam öğünlerini kalorili seçmemek yerinde bir durum ancak tamamen kesmeye gerek yok canım, için rahat olsun. =)

Ayy yanlis yazmışım canim ben firinda yaptım. Butun günün emegini zayi edermiyim hic....
hatta esim corba ve dolma yedi ben de balik salata...

O zaman çok iyi canımm

Akşam öğünlerini kalorili seçmemek yerinde bir durum ancak tamamen kesmeye gerek yok canım, için rahat olsun. =)

O zaman çok iyi canımm

Bu liste ile cok mutlu oluyorum ben yaaa
Kilo vermek ne guzel birsey... sali günü nu heyecanla bekliyorum.... veee listemde ki değişiklikleri de

canım yaban mersini kurusu ben a 101 den alıyorum nehir in kullandığı ile aynı mı bilmiyorum çünkü bir kaç türü var bildiğim kadarıyla ama yeşil çay yanında güzel oluyor

Pakette mi satılıyor wetucum?? Eğer oyle ise kalorisi yazıyordur. Eger oda düşükse alırım ben de

Bu liste ile cok mutlu oluyorum ben yaaa
Kilo vermek ne guzel birsey... sali günü nu heyecanla bekliyorum.... veee listemde ki değişiklikleri de

Ben hep diyorum canım hiç aç kalmıyorum diye. Aç kalsam bu kadar uzun süre devam ettiremezdim, hiç gelemiyorum açlığa, canavar çıkıyor içimden

Ben hep diyorum canım hiç aç kalmıyorum diye. Aç kalsam bu kadar uzun süre devam ettiremezdim, hiç gelemiyorum açlığa, canavar çıkıyor içimden

Aynen ben de aç oldugum zamanlar da eşim de şaşırıyor halime...
cidden hic ac kalmiyorum bazen aksam yemeklerinde bile iştahim olmuyor ama yine de yiyorum. Ve cok cabuk adapte oldum.cunku bu diyet benim beslenme düzenime uyuyor....

kisa sürede 70lere inecek gibiyim

Aksam sana ara oöğünlerle ilgili yazarken farkettim de nehir'im, ben 7 den sonra yememek için kendimi parcalarken yemege saldırıyormusum.:)) simdi ara ogunlere dikkat ettigim icin daha kontrolluymusum meğer:))

Hadi hayirlisi tatlim. Banada oyle geliyor bu liste sana cok iyi geldi guzel gidiyorsun

Bence de canım, mart sonuna 79' u göreceğine inanıyorum =)

Aksam sana ara oöğünlerle ilgili yazarken farkettim de nehir'im, ben 7 den sonra yememek için kendimi parcalarken yemege saldırıyormusum.:)) simdi ara ogunlere dikkat ettigim icin daha kontrolluymusum meğer:))

Aynen öyle miladcım, benim annem ve babam hayatlarında hiç kilo problemi yaşamamış insanlar. Ben de evden ayrılana kadar hiç yaşamamıştım çünkü biz hep 3 ana 3 ara öğün yerdik ve babam beslenmemiz konusunda çok dikkatliydi. Ne zamanki evden ayrıldım sabah kahvaltısını atlamaya, günde en fazla 2 öğün yemek yemeye başladım, tabii sonra evlendim eşimin bambaşka bir yeme alışkanlığı var ona uydum, kilolar aldı başını gitti. Şimdi kız kardeşim New York' ta okuyor ama o hala annemlerden gördüğü gibi beslendiği için kilosunu koruyor.

Hadi hayirlisi tatlim. Banada oyle geliyor bu liste sana cok iyi geldi guzel gidiyorsun

Cidden cok iyi geldi.... sanki listeye bakınca cok az aç kalirim gibi geliyor ama hiçte oyle değilmiş.
6 ay sonrasini hayal ediyorum. 66 kiloda ki halimi yani bu da cok hosuma gidiyor.
ama ilk hedefim 75 çünkü kendimi 76 kg in altında hatırlamıyorum da

Cok iyi. Mesela yengem bana diyor ki sen su an bu kadar bilincli kilo verdigin icin yani neyi ne kadar yemen gerektiği ogrendigin için verdiğin kilolari geri almazsin. Umarim yanilmiyordur:))
Senin durumundada bu gecerli canım. Demek kilo almaman icin nasil yasaman gerektigini ogrenmen icin kilo alman gerekliymis:))
Bende senin artik hayatın boyunca zayif olacagina inanıyorum. Senin icin extra olanaklı çünkü yetisme şeklinde buna musaitmis..

Bende on yıl içinde 73 un altina hic dusmedim. Ama kendime yakıştırmiyorum o halimi şimdi nasıl olur bilmiyorum. . Ama o zaman da birlikte olup bunu göreceğiz inşallah canim

Bende on yıl içinde 73 un altina hic dusmedim. Ama kendime yakıştırmiyorum o halimi şimdi nasıl olur bilmiyorum. . Ama o zaman da birlikte olup bunu göreceğiz inşallah canim

Insallah canimmm....
bende kendimi merak ediyorum.

Iyi aksamlar kizlar bugun yogun bi gundu oglen ciktim daha yeni geldim ara baktim mesajlariniza ama yazamadim..
Sabah; yarim litre ilik su
Kahvalti; kepekli yagsiz sucuklu tost
3 zeytin
1 kk peynir
Turp yesillik
Ara; yesil cay
1 cb leblebi
Ara;
4 tane yaprak sarma
Aksam; kayinvalideye gittik su boregi yapmis ondan yememek icin kendime 2 yumurta hasladim
1 kk peynir
Ve tere maydanoz yedim
Ara ;1 elma
Ara ;1 maden suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…