- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
canım çok sevindim darısı başımıza diyelim bende Mart sonuna kadar 8 li rakamları görmek istiyorum
canım çok sevindim darısı başımıza diyelim bende Mart sonuna kadar 8 li rakamları görmek istiyorum
Canim ben 15 ekimde burda sizlerle başladım 107.5 ile başladım salı 93.5 tum. Toplam 14 kilo verdim arada bir ileri bir geri olmasaydı şu anda bende 8 li rakamları görmüştüm bunada şükür diyelimCanim sende toplamda iyi kilo verdin bence
kac kilo ile baslasin diyete
ne kadar aurw de kac kilo verdin
Canim ben 15 ekimde burda sizlerle başladım 107.5 ile başladım salı 93.5 tum. Toplam 14 kilo verdim arada bir ileri bir geri olmasaydı şu anda bende 8 li rakamları görmüştüm bunada şükür diyelim
Gunaydin,gunun ilk mesaji benden gelsin.mutlu hafta sonlari herkese.
Benim icin de mutlu bir gun.Dogum gunu cocuguyum bugun :)
Sabah tartida gordugum rakam guzel bir hediye oldu bana.Gecen sene tam bugun 110 kiloydum.Bu sene 85 kilodayim.Saka maka 1 yilda 25 kilo gitmis bile.Bakarsiniz seneye kadar da bi 25 daha verir 60 a duserim.Neden olmasin
Öpuyorum hepinizi
Merhaba kizlarr berbat bir gece geçirdim benim küçük atesler icinde yandi ates düşürücü vede antibiyotige ragmen sabah anca uyuyabildik sabaha kadar kabus gördü kuzum çığlıklar atti aklim cikti bisey olacak diye cok şükür simdi biraz iyi ama ateş halen var rabbim yardim etsin dun kahvaltiyi yaptiktan sonra ne bir su ictim ne yemek yedim ac bilac gezmisim neyse kuzum iyilessinde ben önemli degilim
Bugunum;
Sabah
Yağsız t.b ekmegine 1 ince dilimli sucuklu yağsız tost
2 zeytin
Domates, salatalık, maydanoz, biber
Ara
1 elma
Yeşil cay
Ogle
3-4 kaşık kadar ciger sote
1 dilim ekmek
Salata ( yagsiz)
Yoğurt 3 kaşık
Ara
2 grissini+ 3 kaşık yogurt
Ara
1 fincan sütlü kahve + 2 cevizici
Aksam
Form çorba ( susuz)
Ara
sütlü kahve
Ara
yeşil cay+ 2 cevizici
Dün giremedim çalışıyordum ve çok düzensiz beslendim. Bugün evde yazı işlerini hallettim ama yine 3 öğün yapamadım, haftaiçi düzene girer diye umuyorum
Sabah:
4 yk nesfit+2 yk yulaf ezmesi+1 bardak light süt+1 çk tarçın
Ara:
Yarım çay bardağı beyaz leblebi+1 kupa yaseminli yeşil çay
Ara:
Çilekli activia
Akşam:
1 kepçe mercimek çorbası
4 yk enginar yemeği (enginarıma kavuştum=))
Salata
Ara:
Türk kahvesi+1 adet gün kurusu
Ara:
2 yk light yoğurt+1 çk pul biber+limon suyu
Yogurt kurune baslamissin canim :) nasil inceliyorum bak:)) diyetisyenin mi tavsiye etti?
Çok güzel canım ama akşam az olmuş. Bir de öğlen ekmek yediğin için aradaki grissiniler gerekli mi emin olamadım.
Bu arada ciğeri ben de çok severim ama bir türlü annem gibi tutturamıyorum, o yaptıkça yiyordum önceden.
Bende bbilemedimo an icin cazip geldiler bende ogle yediğim icin suphede kalmıştım doğrulugundan emin oldum:)) ciger ah o ciger çocuklar az yedi eşim de aksam rahatsız diye yemedi. Niyeti bozdum biraz yesemmi diye bir anda elimde tencere ile eltimin kapisinda buldum kendimi onlara verdim kurtuldum:)))
Simarmamaliyim hemen ipi siki tutmam lazım. Arayi degistirip bende mi yogurt kuru yapsam. Tavsiyeni bekliyorum. Dedigine göre arayi degistireyim olur mu canim
Sutlu kahve yerine bunu yapabilirim ikinci arayida birinci ara yaparim. Iki kere süt urunu olmasın diye.
İyi yapmışsın, ben de bizim kattaki 2 komşuyla bir de üst katımdakiyle çok samimiyim, mutlaka birine götürüyorum tehlikeli şeyleri, bize kilo aldırdın kendin verirken diyorlar ama en temiz yöntem bu
Yap istersen canım, sanmam bir zararı olacağını. İnan ki daha tadını bile bilmiyorum ben de bugün yiyeceğim ilk defa =))
Daha kimsecikler yazmamış
Uyanin artik güzel hatunlar. Uyaninda sevincimi paylasabileyim sizinle
Dunden bu yana 600gr eksideyim. Nasıl mutluyum anlatamam. Bir daha asla 90 kiloyu gormeyecegim Allah in izniyle. Tiksinmistim artik 90 rakamindan. Artik kesinlikle 80 lerdeyim ve hedef 79 lar. Bunu tekrar ttekrar yazmamin sebebi kendime telkin olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?