Miladımız--》2015

Canim cok gecmis olsun benimde goz konusunda cok problemlerim var goz kapagimda mercimek tanesi buyuklugunde yag bezesi var goz yasi kanalim tikali ve baya disardan herkes gorebilir gozumun beyazinda saydam oynayan bisey vardi onunda goz zonasi oldugunu ogrendim stresten olurmus ama senin dedigin seyi hic duymadim rabbim sifani versin benim bu kadar goz rahatsizligima ragmen mukemmel bir gorme yetim var buda allahin lutfu galiba insallah tehlikeli bisey degildir canim ....

Teşekkür ederim canım,sana da geçmiş olsun...

çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah doktorların dediği değildir yanılmışlardır sen de o dediğin hastalıklar yoktur inşallah
bence gebelik düşük stres derken hormonların alt üst oldu bir yerinden çıkacaktı gözünden çıktı geçici bir durum
başka göz doktoruna da git

sabah rutin endokrin doktoru kontrolüne gittim tahlilleri verdim geldim 2 saate tahlil sonucu için gidicem
kahvaltı
yumurtalı melemen
1 dilim ekmek (kocaman yuvarlak ekmeğin bir dilimi :))
1 çatal peynir
2 çay kaşığı süt kaymağı üstüne kayısı reçeli

ara
sade nescafeli süt

akşam
1 dilim kavun
2 kepçe tarhana
2 küçük biber dolması
yarım kase yoğurt

Slm
Sabah kepekli İncirli kurabiye kahve öğlen patlıcanlı köfte bir kaç tane patates 1 dilim pizza
Saat 6 da 4 adet kuru pasta çay aksam biberli yoğurt yarım ekmek salata

Bunlari eritmek için 60dajika bisiklet

sabah
haşlanmış yumurta
çeyrek tost
1 kk peynir
domates salatalık dereotu nane

Menun her zamanki gibi harika ...nasil cikti sonuclarin canim insallah iyidir
doktorum ilk defa böyle tüm kan değerlerin harika dedi :))
troid ilacım biraz fazla geliyormuş onu ayarladı sadece turp gibiyim yanii:))
100 kilo üzerindekiler birlikte zayıflıyor başlığı açıldı ya bende oraya takılıyorum bu aralar
burası çok sessizleşti

Aynen canım nerde aktiflik orda motivasyon.Bence de takıl orda
Ben de bu sabah itibariyle 79,900 gördüm çok şükür.Reglim başladı çok yoğun geçiyor daha da eksilere düşerim inşallah.Bir daha 80 leri görmemek dileği ile...

amin inşallah bundan sonra 80 li rakamları bir daha ağzına almıycan hep 60 lıları diycen

ara
1 kase yoğurtlu çorba
akşam
2kk büyüklüğünde tavuk göğsü az yağda azcık soya sosunda kavurdum 1 tabak yeşil salatanın üstüne döktüm yedim :)
salata da yağ tuz yoktu sadece az limon sıktım

Tahlillerinin temiz cikmasina sevindim canim malesef burda kimse kalmadi yazan sadece uc kisiyiz bu da beni cok kotu etkiliyor diyet namina bisey kalmadi bende kiloda aldim of of butun emeklerim bosa gidiyor motivssyonum sifir uzun bir aradan sonra ilkkez kilo aldim ve cok uzgunum ben

Canim supersin gercekten cok iyi gidiyorsun sen de yeni bir gunluk acacakdin naptin halen dusunuyormusun gunlugu acarsan takibinde olacam haberin olsun

azcık aldın diye dünyanın sonu mu ne üzülüyorsun aktif topikler var ben bakınıyorum sen de bakın motivasyon düştü mü olmuyor bu iş bize kalabalık motivasyonu bol yer lazım :)

sabah
çeyrek bazlamadan pizza
1 yumurta
2 dilim peynir,
çeyrek domates salatalık

Dün akşam
1 tabak kıymalı yeşil mercimek
Sonrasında taze fındık

Bu sabah
2 etimek
1 kk beyaz peynir
1 domates
3 adet kıl biber

Ara
2 dilim taze kaşar
2 lokma ekmek

Bugün başka bir göz doktoruna daha gideceğim.Randevumu aldım.Hem içime sinsin hemde aklıma takılan soruları sormam lazım.
Allah izin verirse bende pazartesi yeni bir sayfa açıcam.Hepinizi beklerim kızlar...

Bugün başka bir göz doktoruna daha gideceğim.Randevumu aldım.Hem içime sinsin hemde aklıma takılan soruları sormam lazım.
Allah izin verirse bende pazartesi yeni bir sayfa açıcam.Hepinizi beklerim kızlar...
Insallah hayirli haberlerle gelirsin yeni sayfani dort gozle bekliyorum ilk ziyaretcilerinden biri olacsgimdan emin olabilirsin canim cok sevindim senin adina

azcık aldın diye dünyanın sonu mu ne üzülüyorsun aktif topikler var ben bakınıyorum sen de bakın motivasyon düştü mü olmuyor bu iş bize kalabalık motivasyonu bol yer lazım :)
Cok haklisin canim motivasyon sart ama evde oturmaktan motivemde kalmadi dunyanin sonu degil ama yinede cok uzuldum aldigim kiloya iki gundur siki tutuyorum bakalim verebilcekmiyim artik gercekten cok sıkıldım bu yedili rakamlardan bir an once altili rakamlara inmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…