- 26 Temmuz 2015
- 119
- 50
- 18
- 25
tabi buyur kardeş kapımız herkese açık :)kızlar ben de katılabilir miyim
körpecik hoşgeldin :))yaş daha 16 körpeyim kilom en son 64.3 tü reglim ama perşembe günü tekrar güncellerim kilomu diyet olarka genelde sıkı ve protein ağırlıklı olmasına çalışıyorum 2 haftadır leslie yapıyorum ama başka programa geçmek istiyorum ama leslie yi de çok seviyorum bu konuda da önerilerinizi beklerim bu arada ilk hedef 59 ikinci hedef 55 ve 52 olursun müthiş olur
Selam canım benim de oğlumda süt ve yumurta alerjisi var.Anne sütü verirken ben tüketemiyordum.Sütümden geçiyordu.Emmeyi bırakınca yedirmedik hiç süt ürünü ve yumurta.Özel bi maması var onunla besleniyor.Gerçi 2 yaşını geçti artık yemekleri baya yiyor ama yine de içinde süt ve süt ürünü yumurta yoğurt vs. olan herşeyden uzak tutmak çok zor.Geçici olduğunu söyledi doktoru.3 yaşına kadar atlatır dedi.Bakalım bekliyoruz bizde...Canim ben yulaf kepegini yogurtla karistiriyorum kuru üzüm kuru kayisi ve incir biraz bademle guzel bir ogun oluyor .sut asla kullanamam tadinida bilmem o nedenle yogurtla tuketiyorum belki biliyorsundur süt yumurta ve kurubaklagil benim hayatimda yok yemiyorum baklagil dokunuyor sutle yumurtada iki yasindan sonra yedirememisler o gun bugun tadini bile bilmem allahtan cocuklarim bana cekmemis
Hoş geldin aramıza canım.Bizlere göre fazla kilon yok yine.Biz 80er 90ar kilo civarında ablalarınız :) İnşallah yılbaşına kadar hedeflediğin kiloya ulaşır yeni yıla çıtır girersin.Görüşmek üzereyaş daha 16 körpeyim kilom en son 64.3 tü reglim ama perşembe günü tekrar güncellerim kilomu diyet olarka genelde sıkı ve protein ağırlıklı olmasına çalışıyorum 2 haftadır leslie yapıyorum ama başka programa geçmek istiyorum ama leslie yi de çok seviyorum bu konuda da önerilerinizi beklerim bu arada ilk hedef 59 ikinci hedef 55 ve 52 olursun müthiş olur
çok teşekkür ederim canım benim ben de dayanamadım eczaneye gidip tartıldım 62.7 63 gibisinden bişey çıktım ama kesinlikle 63 ten fazla değil elektronik tattı değil ya zorladı baya eğildikçe artıyorduSelam canım benim de oğlumda süt ve yumurta alerjisi var.Anne sütü verirken ben tüketemiyordum.Sütümden geçiyordu.Emmeyi bırakınca yedirmedik hiç süt ürünü ve yumurta.Özel bi maması var onunla besleniyor.Gerçi 2 yaşını geçti artık yemekleri baya yiyor ama yine de içinde süt ve süt ürünü yumurta yoğurt vs. olan herşeyden uzak tutmak çok zor.Geçici olduğunu söyledi doktoru.3 yaşına kadar atlatır dedi.Bakalım bekliyoruz bizde...
Hoş geldin aramıza canım.Bizlere göre fazla kilon yok yine.Biz 80er 90ar kilo civarında ablalarınız :) İnşallah yılbaşına kadar hedeflediğin kiloya ulaşır yeni yıla çıtır girersin.Görüşmek üzere
Hos geldin canim yasinin genc olmasi cok buyuk avantajin metebolizman biz ablalarina gore daha hizlidir senin.. cok cabuk ideal kilona kavusursun sakin kendini tehlikeye sokacak diyetler yapma onunde kocaman bir ömür var zorlamadan ama emin adimlarla ilerle bu yaslarda yapilan diyetler ilerde telafisi olmayan seylere neden olabilir tekrar hosgeldin canimyaş daha 16 körpeyim kilom en son 64.3 tü reglim ama perşembe günü tekrar güncellerim kilomu diyet olarka genelde sıkı ve protein ağırlıklı olmasına çalışıyorum 2 haftadır leslie yapıyorum ama başka programa geçmek istiyorum ama leslie yi de çok seviyorum bu konuda da önerilerinizi beklerim bu arada ilk hedef 59 ikinci hedef 55 ve 52 olursun müthiş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?